Trochę racji w tym jest - nie ujmujcie się wszyscy honorem - Flipper ma złe dniFlipper pisze:Musze przyznac, ze niektore wypowiedzi mnie troche zlamaly.
Przypomne Wam tylko, ze za domene w pierwszym roku zaplacil Ren z wlasnej kieszeni i nie pytal czy ktos sie zlozy - chociaz to nie dla niego bylo tylko dla nas wszystkich.
Szkoda, ze takie tematy jak wydanie 20 zeta stanowia taki problem. Wiem, ze jest ciezko kazdemu, ale wiecie co - idzcie do sklepu i kupcie sobie lepke TJUNING to zaplacicie pewnie wiecej niz 20 zeta.... chcecie sie bawic w tuning ? To zrobcie chociaz tyle. Jak do tej pory nikt nie zastanowil sie jakim cudem ponad 150 MB serwis istnieje w sieci tyle czasu - nikt nie pomyslal, ze to kogos tez cos kosztuje, a tutaj 20 zeta jest problemem..... wstyd....
Dzielicie, liczycie jakbyscie mieli fortune wydac.... CO TO JEST 20 ZETA dzisiaj !!?!?!?!?!?!
Nikt prosic nikogo nie bedzie - jak przed rejestracja domeny rozmawialismy z Renem - jak bedzie potrzeba to sami razem ja zalozymy bo widzimy sens w tym co robimy. Pomyslalem tylko, ze jezeli kazdy koszysta to moze odciazyc 1 osobe i zrzucic sie.... teraz naprawde nie wiem dla kogo to bylo robione i szkoda mi troche tych pieniedzy Ren'a....
Jezeli ktos nie wie tego jeszcze - serwis bedzie istnial niezaleznie od tego czy bedzie pod http://www.ctm.pl czy pod http://www.corsa.tuning.info.pl ..... to do was wszytkich nalezy decyzja czy domena bedzie czy nie.
Domena ctm.pl
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
sierak pisze: Trochę racji w tym jest - nie ujmujcie się wszyscy honorem - Flipper ma złe dni. Akcja jest taka żeby każdy dał 10 lub 20 i będzie wszystko okej. Nic więcej - czyż to nie jest proste.
hymm no przecierz kazdy z odwiedzajacych forum sie zglasza wiec o co chodzi??...teraz tylko numer konta i instrukcje na meila i lecimy jutro do bankow...
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Napisze Wam tak. Dziś po raz 3 w tym miesiącu mi padł samochód i jestem już po 4 pivku więc mogę być bardziej wylewny.
Tak jak Marcin napisał - wyslijcie do niego maila on Wam odpisze numer konta i kwote i będzie wszystko ok. Pokażmy wreszcie ze choć raz mozna się zorganizować i doprowadzić sprawę do końca. Wstyd żeby Marcin po raz drugi płacił za domene sam - choć chęci takie zgłaszał. Tylu chłopa tu i chyba możeby choć to zrobić - czyż nie
Tak jak Marcin napisał - wyslijcie do niego maila on Wam odpisze numer konta i kwote i będzie wszystko ok. Pokażmy wreszcie ze choć raz mozna się zorganizować i doprowadzić sprawę do końca. Wstyd żeby Marcin po raz drugi płacił za domene sam - choć chęci takie zgłaszał. Tylu chłopa tu i chyba możeby choć to zrobić - czyż nie
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Nikt od Ren'a nie oczekuje, ze sam za to zaplaci. To jest kawałek grosza, więc trzeba to zrobic razem. Nie ma sie co dalej rozwodzic tylko kaske na stol i juz. Dawajcie tu jakis nr. konta zeby mozna bylo przelew zrobicsierak pisze:Napisze Wam tak. Dziś po raz 3 w tym miesiącu mi padł samochód i jestem już po 4 pivku więc mogę być bardziej wylewny.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
już do Rena wysłałemcyberpooh pisze:ren nie mam teraz dostepu do mejla ale mozesz mnie dorzucic do listy.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Może oni wysłali do RENa maila bez deklaracji na forum w tym temacie.Budzio pisze:Sorki mam pytanko i pewnie mnie ktos zjebie ale co tam. Gdzie sa ci "mlodzi gniewni" co sie ostatno na forum pokazali, popisac na forum umieja, lepki chca a glupie 10-20 zyla to juz nie ma ??? Podniescie im cene nalepek
Ja na przykład zrobiłem to dwa dni temu. Oczywiście, że to dobry pomysł ze składką na domenę, a po ilości Waszych deklaracji widać, że to wyjdą rzeczywiście grosze.
pozdrawiam
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
powiedzialbym tak : nie ma co dzielic kosztow na drobniaki
niech kazdy kto sie zglosi wysle Renowi 10zl i jak bedzie nas kolo 50 osob a to sie okaze bo mniej wiecej tyle jest aktywnych forumowiczow w tym momencie moze nawet wiecej Ren zaplaci za tegoroczne forum i zwrocimy mu choc czesc pieniedzy ktore wydal rok temu .....
chyba sprwawiedliwe rozwiazanie

niech kazdy kto sie zglosi wysle Renowi 10zl i jak bedzie nas kolo 50 osob a to sie okaze bo mniej wiecej tyle jest aktywnych forumowiczow w tym momencie moze nawet wiecej Ren zaplaci za tegoroczne forum i zwrocimy mu choc czesc pieniedzy ktore wydal rok temu .....
chyba sprwawiedliwe rozwiazanie
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
jestem za!! renq podaj numer konta czy cuśosman14 pisze:powiedzialbym tak : nie ma co dzielic kosztow na drobniaki
chyba sprwawiedliwe rozwiazanie![]()
![]()
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
d0_cycu
- Nowy
- Kontakt:
Ja też się z tym zgadzam. Ale nie piszcie już więcej "podaj konto" i tp, bo REN przecież wyraźnie napisał, że pod koniec tygodnia, jak będzie wiedział ile jest osób, to każdemu na maila wyśle numer i kwote. Więc chyba nie ma co naciskać. Ale to moje zdaniekyniek pisze:jestem za!! renq podaj numer konta czy cuśosman14 pisze:powiedzialbym tak : nie ma co dzielic kosztow na drobniaki
![]()
Peugeot 206 1.4 75KM `02
CTM #255
CTM #255
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
czyje sie urazony pewna opinia!
wyslalem renowi jako jeden z pierwszych maila ze zaplace chocby 20 z i nie poruszalem tego na forum bo poprostu nie ma o czym gadac (bo jak nie bedzie kasy to juz nie bedzie mozna gadac!)
z koleji mozna by polaczyc kwestie kasy za naklejki z kasa za strone, bo wtedy bylby to swego rodzaju abonament (problem ze nie wszyscy maja naklejki i chca je miec)
wyslalem renowi jako jeden z pierwszych maila ze zaplace chocby 20 z i nie poruszalem tego na forum bo poprostu nie ma o czym gadac (bo jak nie bedzie kasy to juz nie bedzie mozna gadac!)
z koleji mozna by polaczyc kwestie kasy za naklejki z kasa za strone, bo wtedy bylby to swego rodzaju abonament (problem ze nie wszyscy maja naklejki i chca je miec)
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Ciesze ze sie domysliles ze chodzilo m.in. o ciebieshreek pisze:czyje sie urazony pewna opinia!
..::CTM#117::..
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
O siorkid0_cycu pisze:Ja też się z tym zgadzam. Ale nie piszcie już więcej "podaj konto" i tp, bo REN przecież wyraźnie napisał, że pod koniec tygodnia, jak będzie wiedział ile jest osób, to każdemu na maila wyśle numer i kwote. Więc chyba nie ma co naciskać. Ale to moje zdaniekyniek pisze:jestem za!! renq podaj numer konta czy cuśosman14 pisze:powiedzialbym tak : nie ma co dzielic kosztow na drobniaki
![]()
tja nastał czas spokojnego kombi...