Bo jak nie to domeny nie będzie ... chyba że sposorzy zapłacą
Domena ctm.pl
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Domena ctm.pl
Za 4 dni kończy się nasza domena. I tu pytanie do Was ... czy ktoś z Was ma zamiar jakoś szybko zorganizować ludzi i uzbierać kasę czy nikt się taki nie znajdzie?
ale myślę, iż jest tu tyle osób, iż można to zapłacić. Co sądzicie?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
nie ma problemu trzeba sie zorganizowac i zaplacic a moze ktos wie jaki jest kosz tego przedsiweziecia i na ile ono starcza ??
wydaje mi sie ze to bedzie bardziej symboliczna kwota ale jak najbardziej wspomoge nasze forum
a reszta nie siedziec i sie nie gapic tylko powiedziec czy sie zglacszacie czy rece umywacie

wydaje mi sie ze to bedzie bardziej symboliczna kwota ale jak najbardziej wspomoge nasze forum
a reszta nie siedziec i sie nie gapic tylko powiedziec czy sie zglacszacie czy rece umywacie
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
czyli juz wiemy ile ale jeszcze nie wiemy na ile
okolo 250zl ; potrzeba jakies 25 osob chetnych zeby kazdy dozucil 10zl do skarbonki lub co by bardziej cieszylo 50 osob po jakies 5 zl
(cieszylo z tego powodu ze komus na tym zalezy i przyczynia sie do rozwoju ...
okolo 250zl ; potrzeba jakies 25 osob chetnych zeby kazdy dozucil 10zl do skarbonki lub co by bardziej cieszylo 50 osob po jakies 5 zl
(cieszylo z tego powodu ze komus na tym zalezy i przyczynia sie do rozwoju ...
X14XE MANTZEL its not enough
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
trzeba zaplacic 244PLN brutto
kto chce sie zlozyc niech wysle mi maila na ren@ctm.pl
potem bedziemy myslec dalej
kto chce sie zlozyc niech wysle mi maila na ren@ctm.pl
potem bedziemy myslec dalej
c20mboT
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
co do skladki to mysle ze jak sie zmiescimy w max 20 zyla/osobe to sie skladam bez gadania (wiecej musialbym sie zadluzyc a juz bardziej nie mam gdzie)
co do integracji gumis to wydaje mi sie ze sami sie dezintegrujemy naszymi niezadko opryskliwymi komentarzami ale to jest malo istotne, przynajmniej dla mnie (kazdy gdzies sie musi wyzyc ja np pale gumsko pod domem i jest mi lepiej inni musza kogos dojechac w psyche hehe).
co do integracji gumis to wydaje mi sie ze sami sie dezintegrujemy naszymi niezadko opryskliwymi komentarzami ale to jest malo istotne, przynajmniej dla mnie (kazdy gdzies sie musi wyzyc ja np pale gumsko pod domem i jest mi lepiej inni musza kogos dojechac w psyche hehe).
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
domena nie zniknie, o to sie nie martwcie, tylko ja sam za nia drugi rok z rzedu nie moge placic
prosze wysylac maile ze zgloszeniami ren@ctm.pl, napewno bedzie ponizej 20pln/osoba bo juz kilka osob sie zglosilo
prosze wysylac maile ze zgloszeniami ren@ctm.pl, napewno bedzie ponizej 20pln/osoba bo juz kilka osob sie zglosilo
c20mboT
-
mmike
- Świeżak
- Kontakt:
mimo, iz jestem bardziej pasywny nizli aktywny oczywiscie tez sie dorzuce jesli trza bedzie, bo milo mi sie czasami tu zaglada. Byloby tylko milo, gdyby ktos odpowiedzialny ustalil dana kwote jak i rowniez podal nr konta dla ludzi z poza wawy... (banki sa szybsze a poczta niedosc, ze niepewna to jeszcze bierze prowizje
)
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Musze przyznac, ze niektore wypowiedzi mnie troche zlamaly.
Przypomne Wam tylko, ze za domene w pierwszym roku zaplacil Ren z wlasnej kieszeni i nie pytal czy ktos sie zlozy - chociaz to nie dla niego bylo tylko dla nas wszystkich.
Szkoda, ze takie tematy jak wydanie 20 zeta stanowia taki problem. Wiem, ze jest ciezko kazdemu, ale wiecie co - idzcie do sklepu i kupcie sobie lepke TJUNING to zaplacicie pewnie wiecej niz 20 zeta.... chcecie sie bawic w tuning ? To zrobcie chociaz tyle. Jak do tej pory nikt nie zastanowil sie jakim cudem ponad 150 MB serwis istnieje w sieci tyle czasu - nikt nie pomyslal, ze to kogos tez cos kosztuje, a tutaj 20 zeta jest problemem..... wstyd....
Dzielicie, liczycie jakbyscie mieli fortune wydac.... CO TO JEST 20 ZETA dzisiaj !!?!?!?!?!?!
Nikt prosic nikogo nie bedzie - jak przed rejestracja domeny rozmawialismy z Renem - jak bedzie potrzeba to sami razem ja zalozymy bo widzimy sens w tym co robimy. Pomyslalem tylko, ze jezeli kazdy koszysta to moze odciazyc 1 osobe i zrzucic sie.... teraz naprawde nie wiem dla kogo to bylo robione i szkoda mi troche tych pieniedzy Ren'a....
Jezeli ktos nie wie tego jeszcze - serwis bedzie istnial niezaleznie od tego czy bedzie pod http://www.ctm.pl czy pod http://www.corsa.tuning.info.pl ..... to do was wszytkich nalezy decyzja czy domena bedzie czy nie.
Przypomne Wam tylko, ze za domene w pierwszym roku zaplacil Ren z wlasnej kieszeni i nie pytal czy ktos sie zlozy - chociaz to nie dla niego bylo tylko dla nas wszystkich.
Szkoda, ze takie tematy jak wydanie 20 zeta stanowia taki problem. Wiem, ze jest ciezko kazdemu, ale wiecie co - idzcie do sklepu i kupcie sobie lepke TJUNING to zaplacicie pewnie wiecej niz 20 zeta.... chcecie sie bawic w tuning ? To zrobcie chociaz tyle. Jak do tej pory nikt nie zastanowil sie jakim cudem ponad 150 MB serwis istnieje w sieci tyle czasu - nikt nie pomyslal, ze to kogos tez cos kosztuje, a tutaj 20 zeta jest problemem..... wstyd....
Dzielicie, liczycie jakbyscie mieli fortune wydac.... CO TO JEST 20 ZETA dzisiaj !!?!?!?!?!?!
Nikt prosic nikogo nie bedzie - jak przed rejestracja domeny rozmawialismy z Renem - jak bedzie potrzeba to sami razem ja zalozymy bo widzimy sens w tym co robimy. Pomyslalem tylko, ze jezeli kazdy koszysta to moze odciazyc 1 osobe i zrzucic sie.... teraz naprawde nie wiem dla kogo to bylo robione i szkoda mi troche tych pieniedzy Ren'a....
Jezeli ktos nie wie tego jeszcze - serwis bedzie istnial niezaleznie od tego czy bedzie pod http://www.ctm.pl czy pod http://www.corsa.tuning.info.pl ..... to do was wszytkich nalezy decyzja czy domena bedzie czy nie.
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Flipper pisze:Musze przyznac, ze niektore wypowiedzi mnie troche zlamaly.
yyyy nie rozumiem tej wypowiedzi....przecierz ludzie sie deklaruja wiec czemu robisz wyzuty?? ...nie wiesz dla kogo bylo to robione?? A sam wierzysz w sens tego co robisz?? NIe kumam...nie czekuje zadnej odpowiedzi tylko bardzo dziwi mnie Twoja wypowiedz - czlowieka ktory stworzyl to wszystko i przestaje w to wierzyc...sorka ale tak odebralem Twoja wypowiedz...pozdrawiam
corsa A & Audi S3

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ren nie mam teraz dostepu do mejla ale mozesz mnie dorzucic do listy.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym