nadzieja matką wynalazców .. innego tłumaczenia nie uznaję
ŁAAAŁ
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
sporo malych samochodow (z krotkim tylem) cierpi na ta przypadlosc podczas ostrych szybkich skretow. lekarstwem jest wymiana zawiasow na lepsze/twardsze/nizsze (wybrac co komu pasujeCorstek pisze:Czy przy takim zawieszeniu mozliwe jest oderwanie tylnego kola w zakretach?
a moze poprostu w ten sposob daje znac o sobie wieksza waga silnika?
ja tam gwintu nie widze.. cos sie swieci na srebrno, ale to jeszcze nie dowod na obecnosc gwintu. a jesli jest tam gwint to ktos go kompletnie bez sensu ustawil...AdamXXL pisze:wprowadziłem cię trochę w błąd, ale nie do końca, bo na fotkach z toru widać jakiś kombinowany inny zawias i nawet z tyłu gwint
a ja nie! ze mna w sezonie nie pojezdziszGUMIS2000 pisze:Jam osobiscie bym zostawił wnetsze
taki maly przedsmak hardkoru, ktory bez watpienia kiedys w moim samochodzie nastanie:

i jak sie prezentuje?
jest jedno ale:
NIE DZIALA MI KLAKSON KOORWA!!!
Ostatnio zmieniony 10 mar 2004, o 23:30 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

-
kubelt
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Trafisz na zlosliwego policjanta i wezmie sobie dowod a tobie zostawi pokwitowanie. Oby nie...!markos pisze:jest jedno ale:
Ostatnio zmieniony 10 mar 2004, o 23:53 przez kubelt, łącznie zmieniany 1 raz.
- !markos
- M A S T E R
wiem, ale to wszystko (naba i kierownica) bylo pomyslane do crsy bez poduszki, a tam jest wszystko inaczej (prosciej) rozwiazane.. musze pokombinowac troche z kabelkami, moze zadzialakubelt pisze:Trafisz na zlosliwego policjanta i wezmie sobie dowod a tobie zostawi pokwitowanie. Oby nie...

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Markos- ile Ty zbędnego plastiku wozisz ze sobą!!!!!markos pisze:"WYWALIC WSZYSTKO CO NIE JEST NIEZBEDNE DO JAZDY"pirat pisze:Markos Ty nawet wyjales schowek? hehe
to moja dewiza i mam zamiar zrealizowac ja juz na ten sezon, drzyjcie dziatki!
P.S.Chyba mnie zaraziłeś!!!!!!! Bo już myślę jak pozbyć się wykładziny i podsufitki

- !markos
- M A S T E R
nic nie widac. mowilem, zeby nie linkowac zdjec bezposrednio z fortunecitykristo pisze:Teraz lepiej widać??
http://blablabla...

-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
Olej pipek w kierownicy i zapodaj sobie np tak jak w Fieście w przełączniku świateł. Zapodaj do wajhy włącznik sprężynowyi po krzyku. BTW możesz przełożyć do naby to kółko plastikowe ze starej kierownicy chyba ze sie nie da ale powinno dać rade.!markos pisze:
jest jedno ale:
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
chcialbym widziec mine zlodzieja ktory idze w strone jakiejs wypasionej fury, zeby ja buchnac,podchodzi i widzi w srodku same blachy i jeden kubelekkubelt pisze:W sumie niezly sposob na zabezpieczenie samochodu przed kradziezaKtory zlodziej ci sie na taka pokusi, skoro w srodku nic nie ma
....but in Portugal tuning is illegal.... (to cytat z corsaforum.de jak to tuning jest nielegalny nie mozna miec np. innych amorkow niz sryjne lub zamienniki seryjnych???