Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sebastian spokojnie moze po prostu nie wiesz z kim gadac zeby sie dogadac zeby nie gadac z tymi co nie trzeba gadac zeby zrobic merca
ale żeś zamotał...ale gadam z figarem juz od Marca..zaraz bedzie 3ci miesiąc! nie urażając nikogo--ale Szwagier mówil, że są kolejki! A tu taki wkręt! Figar mówił, że nie ebdzie nic dodatkowego brac póki FOCUSA nie skońcczy-bo to nie robota--bo i ford bedzie stał i to drugie-anie to nie robione-anie to! Ale chyba zmienił zdanie! Mino iz codziennie sie z nim kontaktuje i pytam-KIEDY? ..ale OT sie zrobił! nie gadajmy o tym! A ty piko kombinuj kase--i do mcGajvera biegnij ze strzałą!
Sebek: spoko, napisałem Ci na gg co i jak z terminem, moja idzie dopiero po focusie i po tojce, wiec za jakies 2 tyg dopiero wiec mysle ze i tak przedemną wskoczysz
dzis Szwagier siedzial na necie w Szwecji (dla niewiedzacych wlasnie teraz tam jest-do soboty) i widzial ta fotke i powiedzial ze trzeba poszukac takiej dokladeczki na tyl nie wiecie moze skad cos takiego wziac?
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
Piko pisze:dzis Szwagier siedzial na necie w Szwecji (dla niewiedzacych wlasnie teraz tam jest-do soboty) i widzial ta fotke i powiedzial ze trzeba poszukac takiej dokladeczki na tyl nie wiecie moze skad cos takiego wziac?
Nie Ty jeden szukasz, nie Ty jeden, ja juz znalazłem
ucho ale mnie sie tak piekielnie nudzi ze to z tego powodu pozatym to rodzaj uzaleznienia komputer+net+forum ja w zasadzie teraz do niczego innego nie potrzebuje kompa i netu
uzaleznony jestm od was....