Szwagier i Piko skończyli robić Corse!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
shreek ROTFL
szwagier jak cos takiego zrobisz to bedize pierwsza klasa !
szwagier jak cos takiego zrobisz to bedize pierwsza klasa !
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Piko
- Świeżak
- Kontakt:
dzieki za pozdrowienia, napewno przekazearts pisze:pozdrowienia dla Szwagra tak przy okazji .. jak zobaczy ta fote to wezmie sie do roboty
juz dzis przez telefon powiedzialem mu o tej fotce ale niestety nie ma jak Jej zobaczyc jak narazie
dla Szwagra taki zderzak sie nie podoba ale jak zobaczy to zdjecie to mysle ze koparka mu opadnie delikatnie
a tak w ogole to VT by Sebek - wielkie dzieki i ... brawo
JeSt JeDnA RzEcZ DLa KtÓrEj WaRtO ŻyĆ - cTm - i NiE ZMiENiA SiĘ NiC
-
Piko
- Świeżak
- Kontakt:
juz tam nie zwracajmy uwagi na bledy. ogolnie mowie ze pomysl wypas itd. podoba mnie sie bardzoSebek84 pisze:Piko--to raczej nie VT-tylko [sekundówka]-bo wiele rzeczy wymaga dopracowania--kilka drobiazgów jest krzywo!i błędów i tutaj sie nie wystrzegłem! Czekam na odpowiednie fotki9palacyk branickich+trawka)--wtedy bedę "czarował" w programie...
bedziesz mial wiecej czasu to wyglaszczesz na cacy projekcik
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
... hehe no ja tez nie i z tarczami z tyluSebek84 pisze:Tylko nigdy nie widziałem CORSY A z rozstawem 5 srub na kołach!
tja...chlopaki z VTT by Cie zjechaliPiko--to raczej nie VT-tylko [sekundówka]-bo wiele rzeczy wymaga dopracowania--kilka drobiazgów jest krzywo! i błędów i tutaj sie nie wystrzegłem!
Piko: Ode mnie tez pozdrow !! !! !!
Jak dostaniesz fotki, to daj znac, to ja tez sie pobawie, bo obiecalem Szwagrowi, ze w Modlinie zrobie fotki jego straly i pokombinuje i w koncu zapomnialem.Czekam na odpowiednie fotki9palacyk branickich+trawka)--wtedy bedę "czarował" w programie...
Pozdrawiam
-
Piko
- Świeżak
- Kontakt:
ok nie ma problemu pozdrowie napewno. a co do fotek to po pierwsze nie mam aparatu cyfrowego a po drugie jak przod nie skonczony to po co na razie robic zdjeciapirat pisze:
Piko: Ode mnie tez pozdrow !! !! !!
Jak dostaniesz fotki, to daj znac, to ja tez sie pobawie, bo obiecalem Szwagrowi, ze w Modlinie zrobie fotki jego straly i pokombinuje i w koncu zapomnialem.
Pozdrawiam
-
Piko
- Świeżak
- Kontakt:
to napewno sekundowka bo widzialem niejedna prace Sebka i chlop na prawde wymiatapirat pisze:tja...chlopaki z VTT by Cie zjechaliSebek84 pisze:Piko--to raczej nie VT-tylko [sekundówka]-bo wiele rzeczy wymaga dopracowania--kilka drobiazgów jest krzywo! i błędów i tutaj sie nie wystrzegłem!za krzywa felga i inny odcien progu, ale mi sie bardzo podoba pomysl. Super wyglada teraz.
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
To ja równiez sie na to piszę, niech mi tylko Figar skonczy maskęSebek84 pisze:Piko--to raczej nie VT-tylko [sekundówka]-bo wiele rzeczy wymaga dopracowania--kilka drobiazgów jest krzywo!i błędów i tutaj sie nie wystrzegłem! Czekam na odpowiednie fotki9palacyk branickich+trawka)--wtedy bedę "czarował" w programie...
-
Piko
- Świeżak
- Kontakt:
Sebastian spokojnieSebek84 pisze:figar ci coś robi?? Kurwa mać..w dupie mam takie jebane sciemnianie--do huuja wacława ja wżyciu Merca nie polakieruje jak mi sie ktos bedzie cały czas w parade wpierdalałłUcHO pisze:To ja równiez sie na to piszę, niech mi tylko Figar skonczy maskęSebek84 pisze:Piko--to raczej nie VT-tylko [sekundówka]-bo wiele rzeczy wymaga dopracowania--kilka drobiazgów jest krzywo!i błędów i tutaj sie nie wystrzegłem! Czekam na odpowiednie fotki9palacyk branickich+trawka)--wtedy bedę "czarował" w programie...