kuurede aż 4 zwierzęta w jednym poście mi wyszły hihih
nie chciałbym tu krakać ale raczej nic sie nie zmieni=JUHol= pisze:no raczej malo przychylni sa do takich ludzi...kozzi pisze:a teraz mają inne??=JUHol= pisze:przynjamniej inne spojrzenie pozniej beda mieli na rasowane auta...
tylko do tego trzeba mieć prawko jeszczeThomasTsT pisze:KOZZI a jak wczesniej wspominałem o niekonwencjalnosci łodzkiej policji to zes mnie wysmiał... a tu co?? KOLEJNY PRZYKŁAD:D...jesli ta cała impreza wypali i to wszystko nie okaze sie jakas lipa to moja Corsa wystartuje
...
nono na końcu prostej będą stać z radarem i wręczać zainteresowanym nagrodyendo pisze:Zeby tylko te wyscigi nie okazaly sie przykrywka do blizszego "zapoznania sie" ze scigantami i zabrania paru dowodow..![]()
A poza tym to tylko chwalic pomysl
i masz teraz tą swoją niekonwencjonalną policjeThomasTsT pisze:KOZZI a jak wczesniej wspominałem o niekonwencjalnosci łodzkiej policji to zes mnie wysmiał... a tu co?? KOLEJNY PRZYKŁAD:D...jesli ta cała impreza wypali i to wszystko nie okaze sie jakas lipa to moja Corsa wystartuje
...
el-studento pisze:hehe no ta lodz to juz przesadza:) ale pomysl zeczywiscie swietny - pod wrunkiem ze to nie jest przykrywka zeby zmonitorowac wszystkie rasowane auta a potem wiedziec kogo "scigac"
a dowody naperwno polecom....
w sumie to sie wczoraj chyba odbylo - kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
Porszak pisze:M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal
Klepac posty, klepacPo chwili el-studento pisze:bla,bla,bla...kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
no właśnie ciekawe dlaczego M&M jeszcze nic nie napisałPorszak pisze:eee tam ja uwazam ze tragedii nie bylo chociaz bylem tam ze 2 godziny tylko. M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal
:0el-studento pisze:hehe no ta lodz to juz przesadza:) ale pomysl zeczywiscie swietny - pod wrunkiem ze to nie jest przykrywka zeby zmonitorowac wszystkie rasowane auta a potem wiedziec kogo "scigac"
a dowody naperwno polecom....
w sumie to sie wczoraj chyba odbylo - kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
czytając opis Thomasa miałem wrażenie, że byliśmy na dwóch innych imprezach :0 normalnie jawił mi się film grozyPorszak pisze: M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal