chyba za 2000...
tylko ci sie tak wydaje.. imho muzyka, ktorej sluchasz jednoznacznie determinuje rodzaj sprzetu, jaki powinien znalezc sie u ciebie w samochodzie..krisso pisze:a moze cos takiego bymi wystarczylo,ja nie jestem az tak wymagajacy...??
o! podobny do mojego tylko dwa razy mniejszy... cena mnie zabila, biorac pod uwage ze za swoj dalem 1k2zeta!markos pisze:mi sie podoba ten: http://allegro.pl/show_item.php?item=39951757
proponuje "ta druga firme" jakos ideowo wole soundstreama.. a to stary, zacny soundstream, ktory zagra pewnie calkiem niezle...krisso pisze:...lub tej drugiej firmy co mowiles i sie pewnie jeszcze skonsultuje
tak jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie... jakbym opisal ci parametry swoich glosnikow domowych to uznalbys, ze to szit jakich malo. a graja tak, ze kopara by ci opadla. parametry w glosnikach to najmniej istotna sprawa. moim zdaniem kiepsko zaoszczedzisz te pare zlotych - kup esk, nie bedziesz zalowal.krisso pisze:...dsk są tańsze ale mają lepsze pasmo,efektywnosc w obu przypadkach 92dB
krisso pisze:hmmm...może macie racje,ja zawsze byłem w gorącej wodzie kąpany![]()
Musze przemyśleć faktycznie.Ja po prostu dlatego szukam oszcządności bo moja corsiawka a jeszcze inne wydatki jak np.ta zasraną blacharkę która chciałbym na lato zrobić a wiadomo że też kosztuje i to nie mało.Na lato również trzeba będzie zaopatrzyć się w oponki letnie nie mówiąc już że oplowskie fele średnio wyglądają.No ale cóż...
Może faktycznie najpierw zainwestuje w głośniczki a wzmacniacz z czasem,może nie wszystko naraz będzie lepiej.Albo jak się wkur..ie to nie kupie tego audio tylko odłoże kase na blache !!Już się pogubiłem we własnych myślach