moja CA troche nowinek ;)
- All
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jak to miło popatrzeć na mody w Corsie A ciekawe co teraz knuje właściciel opisywanego autka
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
ano knuje
czekam na kase zeby wkoncu heble kupic bo wyplate przej.... na inne mody (trafilo sie pare fajnych zeczy )
mysle ze w przeciagu tygodnia moze dwoch zelezy jak czas pozwoli pojawi sie zestawik kenwooda w drzwiach
zmieni sie troche przod autka, oponki wymusily porzezenie tylnych nadkoli a wcale nie jest za szeroko ale jak zapakuje 4 osoby to obciera brzeg opony
to chyba na tyle mam nadzieje ze uda mi sie szybko hebelki zamontowac wreszczie
czekam na kase zeby wkoncu heble kupic bo wyplate przej.... na inne mody (trafilo sie pare fajnych zeczy )
mysle ze w przeciagu tygodnia moze dwoch zelezy jak czas pozwoli pojawi sie zestawik kenwooda w drzwiach
zmieni sie troche przod autka, oponki wymusily porzezenie tylnych nadkoli a wcale nie jest za szeroko ale jak zapakuje 4 osoby to obciera brzeg opony
to chyba na tyle mam nadzieje ze uda mi sie szybko hebelki zamontowac wreszczie
- All
- Nowy
- Kontakt:
dobre hamulce to podstawa
a tak przy okazji ten silnik 14nv jaką ma moc ? on ma wałek w kadłubie i gaźnik ? to chyba nieźle hula jak na taka pojemność ? słyszałem że te silniki nieźle chodzą
a tak przy okazji ten silnik 14nv jaką ma moc ? on ma wałek w kadłubie i gaźnik ? to chyba nieźle hula jak na taka pojemność ? słyszałem że te silniki nieźle chodzą
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
Był Kadett jest Corsa..
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
no ksiazkowe ma 75 kucy, wałek to szczerze przyznam ze nie wiem jaki tam jest , wydech 4-2-1 i zapier.... ze az milo tylko nie mam jak stozka zalozyc juz o tym pisalem mam to smieszne ufo na 3 sruby a niegdzie nie moge dostac kapturka na takowe wszedzie na 2 a rozstaw z c10xe nie pasuje myslalem zeby dorobic z alu ale podejzewam ze kosta by mnie zabily
-
- Nowy
- Kontakt:
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
co by nie byc goloslownym oto fotki dokladki ktora zmieni wyglad przodu auta
oczywiscie nie sama dokladka bedzie, zostanie ladnie wmontowana w zderzaczek ktory zostanie wygładzony halogeny znajda inne miejsce albo wogole ich nie bedzie(jeszcze jestem na etapie rozwarzan ) i w atrape zostanie wkaponowana brewka wszystko bede robil sam wiec trzymajcie kciuki
oczywiscie nie sama dokladka bedzie, zostanie ladnie wmontowana w zderzaczek ktory zostanie wygładzony halogeny znajda inne miejsce albo wogole ich nie bedzie(jeszcze jestem na etapie rozwarzan ) i w atrape zostanie wkaponowana brewka wszystko bede robil sam wiec trzymajcie kciuki
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Myślałem właśnie o dokładce. Nie można chyba nic znaleźć, więc jak narazie kombinowałem coś z innych aut.sopel358 pisze:co by nie byc goloslownym oto fotki dokladki ktora zmieni wyglad przodu auta
Co myślicie o odcięciu tej najniższej z Tico ?
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
No niezle niezle !!! Widac cos sie dzieje i to niezle!!! Dzialaj dalej ,powodzenia w modach!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Nowy
- Kontakt:
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nooo zajebiście.... jeszcze troche i w projektach bedziemy chwalic sie wymiana powietrza w oponach-=kLaRi=- pisze:No niezle niezle !!! Widac cos sie dzieje i to niezle!!! Dzialaj dalej ,powodzenia w modach!
Ps. sorki za zgryźliwość ale miotają mna emocje po przegranym meczu
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Nowy
- Kontakt:
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
co do glosnikow w drzwiach to juz mam glosniki kenwooda 16,5 cm mam nadzieje ze wejda w kazdym razie powinny a jesli niedaj boze nie to mam jeszcze pioneery 15 cm cos napewno sie z miesci
a co do samego wstawienia ich to przerabiam boki i bede montowal panele drzwiowe (tak jakby) mialem troche inny patent ale niestety nie bylo potrzebnych materialow teraz szukam taniego dojscia do MDFu
a na utra nie ma co liczyc nasi i tak dostana baty
a co do samego wstawienia ich to przerabiam boki i bede montowal panele drzwiowe (tak jakby) mialem troche inny patent ale niestety nie bylo potrzebnych materialow teraz szukam taniego dojscia do MDFu
a na utra nie ma co liczyc nasi i tak dostana baty
- All
- Nowy
- Kontakt:
rasowo fajne koła zawsze mi się podobały oby tak dalej
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
Był Kadett jest Corsa..
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
w tygodniu zabralem sie za pomalowanie bebnow w autku i przy okazji zrobilem fotke przednich hamulcy zeby nie bylo tak pieknie to niestety pomalowalem tylko lewy beben poniewaz z prawej strony tak mi sie zapiekla sruba od kola ze niczym nie szlo jej ruszyc rece mi opadaja znacie jakis patent na odkrecenie kola
tu pare fotek
i fotka umytego silniczka jak ktos widzial fotki na poprzedniej stronie silnik jest caly zapaprany i co mnei cieszy po umyciu juz sa ze 2 tygodnie jak nic i zadnych sladow jakichkolwiek wyciekow
tu pare fotek
i fotka umytego silniczka jak ktos widzial fotki na poprzedniej stronie silnik jest caly zapaprany i co mnei cieszy po umyciu juz sa ze 2 tygodnie jak nic i zadnych sladow jakichkolwiek wyciekow
-
- Nowy
- Kontakt:
- sopel358
- Nowy
- Kontakt:
no to zeby nei byo ze sie nic nie dzieje co prawda za duzo sie nie dzieje ale zawsze
na wstepie powiem ze plan pomallowaia plastikow w kolor sie nie udal
ale tu fotki audio (narazie wyglada obskurnie ale jestem na etapie prac nad tym) tak to wygladadrzwiach glosnik 16cm wszed z luzem nie liczac ciecia drzwi
a tu cos nad czym sie zastanawoam tylko nie wiem jak lepiej po staremu czy z dokladka
na wstepie powiem ze plan pomallowaia plastikow w kolor sie nie udal
ale tu fotki audio (narazie wyglada obskurnie ale jestem na etapie prac nad tym) tak to wygladadrzwiach glosnik 16cm wszed z luzem nie liczac ciecia drzwi
a tu cos nad czym sie zastanawoam tylko nie wiem jak lepiej po staremu czy z dokladka
- All
- Nowy
- Kontakt:
mi się ta dokładka nie podoba lepiej jest w oryginale
a co do głośników również zamierzam założyć ale tez nie wiem z czym to się je
ogólnie fajnie że idziesz do przodu
a co do głośników również zamierzam założyć ale tez nie wiem z czym to się je
ogólnie fajnie że idziesz do przodu
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..