kupujac frankiemu dorabiana uszczelke dasz mu kolejny powod do czestszego chorowania.. afair nie ma w pl firmy, ktora DOBRZE dorabia uszczelki-=m&m=- pisze:frankenstein powoli będzie pozbywął sie chorób wieku dziecięcego

obyś nie miał racji!markos pisze: .. afair nie ma w pl firmy, ktora DOBRZE dorabia uszczelki
bo silnik nie jest standardowy tzn. nie mogę przyjąc za pewnik, że po założeniu dłuższych wałków dedykowanych do mojego auta tłoki nie spotkaja mi sie z zaworami, moge zrobić próbe plastelinową i dowiedziec sie ile jeszcze jest miejsca ale ona nie da mi odpowiedzi ponieważ "ostrzejsze" wałki maja dłuzsze czasy więc znajomość wzniosu nic mi nie wnosi bez wczesnijszego przymierzenia wałków i recznego przekrecenia wałem a na to raczej nikt nie pójdziewow pisze:a mnie po glowie chodzi: walki walki walki... no bo skoro kompresja jest juz podniesiona, to dlaczego nie
Ja Wam dam wymyślanie z tymi wałkami, a szafa do sypialni to gdzie ??wow pisze:a mnie po glowie chodzi: walki walki walki... no bo skoro kompresja jest juz podniesiona, to dlaczego nie
no nie-=martee=- pisze: Ja Wam dam wymyślanie z tymi wałkami, a szafa do sypialni to gdzie ??![]()
nie myśl markos, że tak szybko odpuszcze!markos pisze: wow.. zepsules wszystko to, nad czym pracowalem od ostatnich kilku tygodni