wstapienie w szeregi
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nie wiem jeszcze jak to zrobie ze starymi numerami. na razie systematycznie w wolnych chwilach w pracy wywalam osoby z CLUB ZONE ktorych nie ma na liscie pirata.arts pisze:a ja mam pytanie w kwesti formalnej icon_lol.gif jak zdecyduje sie zapisac do CTM grin2.gif czy dostane numerek spadkowy po np. ubawie icon_lol.gif bo jakos nie widzi mi sie w koncowce stawki numer icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif dziekuje za uwage icon_lol.gif
a tak btw. to jakie to ma znaczenie czy masz numer #005 czy #155?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
to ja tez tu cos napisze bo mnie sluchy doniosly ze na liscie pirata mnie nie ma, a na forum zagladam minimum 3 x dziennie, a ze sie nie wypowiadam na nim to sprawa zawartych w niej watkow, ktore mnie jakos nie rajcuja i nie widze potrzeby klepac na darmo postow
ps.
co do numerow artsowi najlepiej pasowalaby 10
ps.
co do numerow artsowi najlepiej pasowalaby 10

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
no a co tu jeszcze dopowiadac? powiedziales co wiedzialas i nie chce mi sie dalej prowadzic dyskusji na debilny temat o niczym. po prostu mamy inne priorytety i tyle, mi to nie przeszkadza. tylko moim zdaniem z "samozwanczym" to troche przesadziles moim zdaniem i po tym twoim komentarzu stwierdzielem ze nie bedziemy dalej dyskutowac.!markos pisze: LOL! tradycyjnie
dlaczego?
a no dlatego ze ja sie tu na sile nie pchalem, wyniknela taka a nie inna sytuacja i chcial nie chcial w pewnym momencie bylem osoba ktora przekazywala informacje pomiedzy flipperem (ktory nie mial czasu, a moze i ochoty) a clubem / forum. na dobra sprawde ta osoba moglbys byc i ty ... wiec pomimo mojego szacunku do twojej osoby nie kumam skac bierzesz takie wnioski.
tyle z mojej strony i uwazam temat za zamkniety.
-
- Nowy
- Kontakt:
U mnie jest podobnie.scotty pisze:to ja tez tu cos napisze bo mnie sluchy doniosly ze na liscie pirata mnie nie ma, a na forum zagladam minimum 3 x dziennie, a ze sie nie wypowiadam na nim to sprawa zawartych w niej watkow, ktore mnie jakos nie rajcuja i nie widze potrzeby klepac na darmo postów

@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
- geo022
- Swój
- Kontakt:
a moze by zorganizowac jakies wybory na dodatkowyhc modow-bo ostatnio chcac nie chcac nasze forum podupada - w technicznym nowe topiki o niczym zakadaja nowi (np czy felgi od peugeota pasuja:P )
potrzebujemy kogos kto zrobi czystki-oczyści martwych członków, i zaprowadzi tu troche porządku- nie chce nikogo oceniac itego robic nie bede ale pochwale pirata i markosa-oni sie przynajmniej udzielaja sa i cos robia
moze pomyslmy o nowwych/ dodatkowych modach ??
potrzebujemy kogos kto zrobi czystki-oczyści martwych członków, i zaprowadzi tu troche porządku- nie chce nikogo oceniac itego robic nie bede ale pochwale pirata i markosa-oni sie przynajmniej udzielaja sa i cos robia

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
jezeli tyle zrozumiales z mojej ostatniej wypowiedzi to nie mamy o czym dyskutowac.!markos pisze: no jasne, tradycyjnie dyskusja skonczyla sie twoim kompletnym niezrozumieniem przekazu i zerowymi wnioskami.
i nie wiem co mam zrozumiem "z przekazu" twojego w stylu nazywania mnie "samozwanczym szefem"
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
a co pomoga Ci nowi moderatorzy na gosci piszacych bzdurne tematy?? Moze faktycznie wiekszosc pracy lezy na barkach Pirata (choc Sieraka bym nie skreslal jak reszta to robi) to jednak chyba ogarnia on forum i interweniuje na czas i poki co nie narzeka na niewyrabianie sie. Gdzie Ty widzisz balagan Geo? Nawet ten topic zostal juz przeniesiony do luznych..geo022 pisze:a moze by zorganizowac jakies wybory na dodatkowyhc modow-bo ostatnio chcac nie chcac nasze forum podupada - w technicznym nowe topiki o niczym zakadaja nowi (np czy felgi od peugeota pasuja:P )

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dajcie spokoj Sierakowi, bo to nie jest jego wina, ze np Flipper czy Pooh sie nie udzielaja. Nie trzeba na chlopaka od razu wsiadac. Co nie zmienia faktu, ze jesli i on nie ma czasu lub checi, to tez warto to napisac i powiedziec, zeby funkcje moda przejal ktos inny.
Strona fakt faktem kiedys byla naprawde zajebista i trzeba ja zaktualizowac, co juz podobno sie dzieje. Uwazam, ze ktos sie musi tym zajac i na biezaco wrzucac informacje o dzialalnosci klubu, obecnosc na zlotach, nagrody etc.
Mysle, ze Wladze klubowe tez sie moga zmienic. Ja nie mam nic do Flippera, bo szanuje go za to, ze byl pomyslodawca i zalozycielem CTM, ale jesli chlopak nie ma czasu, badz zapomnial juz o naszym istnieniu, to wystarczy napisac "sorry chlopaki nie mam czasu". Ja to zrozumiem i wcale nie bedzie to dla mnie jakies tchorzostwo.
W przeciwnym razie z klubu Corsy staniemy sie zgraja nickow z forum, ktorzy pisza sobie o roznych pierdolach.
@ Scotty: sorry szefie, nie wiem jak to sie stalo, ze Cie nie ma na liscie. Moze nie dostalem od Ciebie maila, czy cos?
Co do moderowania, to staram sie byc tu na biezaco. Wiadomo, ze kazdy ma raz wiecej, raz mniej czasu. Nie widze tez potrzeby, zeby bylo 4 moderatorow preznych i nawzajem przeszkadzajacych sobie, ale to tylko moja sugestia. Ja widze jeszcze Stanqa w tej roli.
Co do mojego moderowania, tez troche wyluzowalem, bo i Wy zaczeliscie sie w wiekszosci stosowac do regulaminu czy w kupie/sprzedam, czy ogolnie w dzialach. Wiadomo, ze zdarzaja sie tematy, ktore juz byly, pojawiaja sie ludzie nieokrzesani, ale na to nic nie poradzimy.
I tyle ode mnie

Strona fakt faktem kiedys byla naprawde zajebista i trzeba ja zaktualizowac, co juz podobno sie dzieje. Uwazam, ze ktos sie musi tym zajac i na biezaco wrzucac informacje o dzialalnosci klubu, obecnosc na zlotach, nagrody etc.
Mysle, ze Wladze klubowe tez sie moga zmienic. Ja nie mam nic do Flippera, bo szanuje go za to, ze byl pomyslodawca i zalozycielem CTM, ale jesli chlopak nie ma czasu, badz zapomnial juz o naszym istnieniu, to wystarczy napisac "sorry chlopaki nie mam czasu". Ja to zrozumiem i wcale nie bedzie to dla mnie jakies tchorzostwo.
W przeciwnym razie z klubu Corsy staniemy sie zgraja nickow z forum, ktorzy pisza sobie o roznych pierdolach.
@ Scotty: sorry szefie, nie wiem jak to sie stalo, ze Cie nie ma na liscie. Moze nie dostalem od Ciebie maila, czy cos?
Co do moderowania, to staram sie byc tu na biezaco. Wiadomo, ze kazdy ma raz wiecej, raz mniej czasu. Nie widze tez potrzeby, zeby bylo 4 moderatorow preznych i nawzajem przeszkadzajacych sobie, ale to tylko moja sugestia. Ja widze jeszcze Stanqa w tej roli.
Co do mojego moderowania, tez troche wyluzowalem, bo i Wy zaczeliscie sie w wiekszosci stosowac do regulaminu czy w kupie/sprzedam, czy ogolnie w dzialach. Wiadomo, ze zdarzaja sie tematy, ktore juz byly, pojawiaja sie ludzie nieokrzesani, ale na to nic nie poradzimy.
I tyle ode mnie

- geo022
- Swój
- Kontakt:
no jesli nie chcemy sie cofac musimy sie rozwijac-musimypirat pisze: . Uwazam, ze ktos sie musi tym zajac i na biezaco wrzucac informacje o dzialalnosci klubu, obecnosc na zlotach, nagrody etc.
Dokladnie szacuneczek sie nalezy zawsze mozna zostac honorowym prezesem i miec pelnie wladzy chociaz sie nie udzielacpirat pisze: Mysle, ze Wladze klubowe tez sie moga zmienic. Ja nie mam nic do Flippera, bo szanuje go za to, ze byl pomyslodawca i zalozycielem CTM, ale jesli chlopak nie ma czasu, badz zapomnial juz o naszym istnieniu, to wystarczy napisac "sorry chlopaki nie mam czasu". Ja to zrozumiem i wcale nie bedzie to dla mnie jakies tchorzostwo.

co racja to racja ale 1 udzielający sie mod to ciut malopirat pisze: Co do moderowania, to staram sie byc tu na biezaco. Wiadomo, ze kazdy ma raz wiecej, raz mniej czasu. Nie widze tez potrzeby, zeby bylo 4 moderatorow preznych i nawzajem przeszkadzajacych sobie, ale to tylko moja sugestia. Ja widze jeszcze Stanqa w tej roli.

to moze zaczniemy cos dzialac w kierunku zmian naszych wladz-moze nie od razu ale w tym roku na zlocie moze wybory by sie zrobilo czy cos?:) co myslicie??

- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Skrobne cos od siebie...w kilku punktach (bedzie czytelniej
)
1. Ad. prezes:
W 100% zgadzam sie z Piratem...a mam pelne prawo odczuwac niedosyt bo ze strony Flippera nie bylo zadnego odezwu przez ostatni rok, poza obecnoscia na zlocie..
szkoda troche, bo naprawde wystarczyly by dwa zdanie w stylu jak napisal Pirat "sorry, nie mam czasu juz" czy coś takiego..
Zreszta sam nie wiem czy za 2,3,..5 lat bede mial jeszcze Corse i czy bede mial czas/checi pisac cos na forum...
2. Ad. Sierak:
W tym przypadku nie zgadzam sie z Markosem poniewaz, uwazam, ze akurat mozna byc Sierakowi wdziecznym ze Sam od siebie przejal obowiazki..
3. Ad. modowanie na forum:
Dobrze jest teraz, Pirat i Sierak dawali rade..ale nick Pooha i Flippera tez mnie troche bawi czasem...
4.Podsumowanie:
Brak prezesa napewno nie wplywa in plus dla klubu, i wcale nie musialo by byc tak ze jedna osoba ma robic wszystko, obowiazkami mozna sie podzielic..a chetnych naprawde jest kilku, tylko co można zrobic w sytuacji takiego zawieszenia jak teraz..
PS. na zakonczenie zadam wymowne pytanie..
@Prezes co Ty na to...?

1. Ad. prezes:
W 100% zgadzam sie z Piratem...a mam pelne prawo odczuwac niedosyt bo ze strony Flippera nie bylo zadnego odezwu przez ostatni rok, poza obecnoscia na zlocie..
szkoda troche, bo naprawde wystarczyly by dwa zdanie w stylu jak napisal Pirat "sorry, nie mam czasu juz" czy coś takiego..
Zreszta sam nie wiem czy za 2,3,..5 lat bede mial jeszcze Corse i czy bede mial czas/checi pisac cos na forum...
2. Ad. Sierak:
W tym przypadku nie zgadzam sie z Markosem poniewaz, uwazam, ze akurat mozna byc Sierakowi wdziecznym ze Sam od siebie przejal obowiazki..
3. Ad. modowanie na forum:
Dobrze jest teraz, Pirat i Sierak dawali rade..ale nick Pooha i Flippera tez mnie troche bawi czasem...
4.Podsumowanie:
Brak prezesa napewno nie wplywa in plus dla klubu, i wcale nie musialo by byc tak ze jedna osoba ma robic wszystko, obowiazkami mozna sie podzielic..a chetnych naprawde jest kilku, tylko co można zrobic w sytuacji takiego zawieszenia jak teraz..
PS. na zakonczenie zadam wymowne pytanie..
@Prezes co Ty na to...?
Było c14se
-
- Forum Master
- Kontakt:
ej nooo staram sie byc powazny przeciez , chociaz troszkegeo022 pisze:arts jak tak czytam to forum to ty mnie czesto takimi tekstami rozwalaszarts pisze:to co z moim numerkiem![]()
![]()
przynajmniej jest sie z czego posmiac
![]()
![]()

- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
temu tylko numerki w glowie.... to jak mozna wybierac to ja chce 000arts pisze:ej nooo staram sie byc powazny przeciez , chociaz troszkegeo022 pisze:arts jak tak czytam to forum to ty mnie czesto takimi tekstami rozwalaszarts pisze:to co z moim numerkiem![]()
![]()
przynajmniej jest sie z czego posmiac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ani grzeje ani ziembi mnie ta rozkminka
dla mnie to kazdy moze byc moderatorem ... tylko co z moim numerkiem
![]()
![]()

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a czemu cie tak bawi ?Staneq pisze:3. Ad. modowanie na forum:
bo nie pisze tysiaca postów o dupe maryni to myslisz ze nie moderuje forum?
heh.
to ze na innym forum szef oddal klub komu innemu to nie znaczy ze flipper musi to samo zrobic. Moze ona ma inne podejscie do tematu?
Markos: Sierak nie jest samozwanczym szefem, idiotyczny tekst z twojej strony. A jesli mowisz ze brak zrozumienia przekazu... to moze poprostu przekaz nie jest czytelny ...
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
wyjasnij nam tu ladnie - jakie podejscie i co nim tak wlasciwie kieruje?cyberpooh pisze:to ze na innym forum szef oddal klub komu innemu to nie znaczy ze flipper musi to samo zrobic. Moze ona ma inne podejscie do tematu?

oraz gdzie mowilismy o tym, ze ktos "oddal" klub?

moje przekazy z zasady sa nieczytelne dla sieraka, juz sie przyzwyczailem. zostal tu jako jedyny z "gory" i najpewniej wlasnie dlatego to na nim koncentruja sie moje zazalenia. teraz jasniej? "samozwanczy szef" nalezy potraktowac z przymruzeniem oka. proponuje tez nieco uwazniej przeczytac fragment o reprezentowaniu klubu.
ps.
w rankingu najwiekszych bzdur tego watku zdecydowanie prowadzi twoja wersja z "innym podejsciem do tematu"