wstapienie w szeregi
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wstapienie w szeregi
pytanie do klubowiczow, co zrobic zeby sie do was dostadc ??
Jeśli wydaje ci się że masz rację , to masz rację tylko ci się wydaje.
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Re: wstapienie w szeregi
Takie rzeczy to tylko w ErzeJokerWROC pisze:pytanie do klubowiczow, co zrobic zeby sie do was dostadc ??

STOP Pijanym kierowcom
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a http://www.ctm.pl to w ogole jeszcze dziala?
ta strona pamieta chyba jeszcze zime stulecia, ale spoko, sierak na pewno ma przyjemniejsze rzeczy do roboty 

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Twoje ironiczne komentarze na pewno nikomu w niczym nie pomoga ...!markos pisze:a http://www.ctm.pl to w ogole jeszcze dziala?ta strona pamieta chyba jeszcze zime stulecia, ale spoko, sierak na pewno ma przyjemniejsze rzeczy do roboty
Twoje konto juz jest aktywneJokerWROC pisze:tyle odpowiedzi,ale dalej sie nie dowiedzialem , wypelnilem ten formularz i na tym koniec icon_confused.gif
A do calej reszty - nowy klub zone jest w trakcie budowy i robienia. Jeszcze troche cierpliwosci.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Po lepki do YAQB'a musisz sie udac / odezwac.JokerWROC pisze:No i wszystko pieknie![]()
A powie mi ktos jak zamowic te naklejkibo jak wypelniam i daje wyslij to nic sie nie dzieje
-
- Świeżak
- Kontakt:
oki tylko gdzie go szukac 
Znalazlem

Znalazlem

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2006, o 11:20 przez JokerWROC, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli wydaje ci się że masz rację , to masz rację tylko ci się wydaje.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
A patrzyles choc troche na forum? Najpierw poszukaj a potem pytaj ...JokerWROC pisze:oki tylko gdzie go szukac

http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=47901
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
markos, wyluj prosze cie ... nie mam ani ochoty ani sily na takie dysputy ...
poza tym nie wiem gdzie jest napisane ze jestem "szefem" ...
P.S
inne komentarze zauwazylem, autor ma konto i jest przyjety do klubu, pirat napisal co myli ale troche w inny sposob niz ty, nie uwazasz?
poza tym nie wiem gdzie jest napisane ze jestem "szefem" ...
P.S
inne komentarze zauwazylem, autor ma konto i jest przyjety do klubu, pirat napisal co myli ale troche w inny sposob niz ty, nie uwazasz?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
przekazal swoje niezadowolenie? to swietnie, ja rowniez.
dotarlo? to swietnie, mialem taka nadzieje.
obrazilem kogos? nie? to super, tez tak myslalem.
czy na forum przyjety jest tylko jeden rodzaj wypowiedzi? bez szpili? nie? no wlasnie.
a sory, pomylilem sie - jestes reprezentantem.. a barwy jakiego klubu reprezentujesz? zdazylem juz zapomniec jak wygladasz, a twoj avatar widze tylko jak zostaniesz wywolany do tablicy np. tym watkiem, ewentualnie jak masz ochote cos pomoderowac, lub zaznaczyc swoja szlachetna klubowa aktywnosc checia umowienia nas z chlopakami z opel trends
oraz jak juz jedziemy (bo dobrze mi idzie, wyleje wszystkie swoje zale, co mi tam), to dodam tez, ze za kazdym razem jak wchodze na forum, doslownie rozpi*rdala mnie lista moderatorow :0 trzech kolesi, ktorzy w ogole nie czaja o co biega, jeden to chyba nawet zapomnial juz login i haslo na forum, oraz jeden wyblagany moderator, ktory jest na miejscu i potrafi to wszystko ogarnac
tak w duuuuuzym skrocie: chyba czas opuscic tak mocno pilnowane stolki panowie i zajac sie przyjemniejszymi sprawami, skoro na forum/klub nie macie czasu.....
czy na forum przyjety jest tylko jeden rodzaj wypowiedzi? bez szpili? nie? no wlasnie.
a sory, pomylilem sie - jestes reprezentantem.. a barwy jakiego klubu reprezentujesz? zdazylem juz zapomniec jak wygladasz, a twoj avatar widze tylko jak zostaniesz wywolany do tablicy np. tym watkiem, ewentualnie jak masz ochote cos pomoderowac, lub zaznaczyc swoja szlachetna klubowa aktywnosc checia umowienia nas z chlopakami z opel trends

oraz jak juz jedziemy (bo dobrze mi idzie, wyleje wszystkie swoje zale, co mi tam), to dodam tez, ze za kazdym razem jak wchodze na forum, doslownie rozpi*rdala mnie lista moderatorow :0 trzech kolesi, ktorzy w ogole nie czaja o co biega, jeden to chyba nawet zapomnial juz login i haslo na forum, oraz jeden wyblagany moderator, ktory jest na miejscu i potrafi to wszystko ogarnac

tak w duuuuuzym skrocie: chyba czas opuscic tak mocno pilnowane stolki panowie i zajac sie przyjemniejszymi sprawami, skoro na forum/klub nie macie czasu.....

- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
!markos pisze:przekazal swoje niezadowolenie? to swietnie, ja rowniez.
a sory, pomylilem sie - jestes reprezentantem.. a barwy jakiego klubu reprezentujesz? zdazylem juz zapomniec jak wygladasz, a twoj avatar widze tylko jak zostaniesz wywolany do tablicy np. tym watkiem, ewentualnie jak masz ochote cos pomoderowac, lub zaznaczyc swoja szlachetna klubowa aktywnosc checia umowienia nas z chlopakami z opel trends![]()
oraz jak juz jedziemy (bo dobrze mi idzie, wyleje wszystkie swoje zale, co mi tam), to dodam tez, ze za kazdym razem jak wchodze na forum, doslownie rozpi*rdala mnie lista moderatorow :0 trzech kolesi, ktorzy w ogole nie czaja o co biega, jeden to chyba nawet zapomnial juz login i haslo na forum, oraz jeden wyblagany moderator, ktory jest na miejscu i potrafi to wszystko ogarnac![]()
.... w skrócie - " dajcie mi moda!!! "

- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
...Ja sie z Markosem zgadzam.
Klub został pozostawiony sam sobie..i wielu kwestiach brakuje kogos kto by decydowal o przyszlosci czy ewentualnym rozdzieleniu spraw organizacyjnych na inne osoby.
Ja osobiscie szanuje bardzo Wszystkich ktorzy sie przyczynili do powstania tego klubu, tych ktorzy zasilali jego szeregi przez ostatnie lata...
i rozumie ze czasy sie zmieniaja, ludzia dochodza nowe obowiazki, rodzina...zmienia sie auto, hobby itd..
I dlatego podobala mi sie decyzja szefa klubu OCFC, ktory sam od siebie stwierdzil ze czasu na klub i jego organizacje juz nie ma i dlatego przekazal "wladze" do osoby wybranej wsrod klubowiczow..
A u Nas?
Wszystkie zmiany przez powiedzmy ostatni rok, wychodz wlasciwie przez wymuszenie ich na forum, musza padac niepotrzebne ostre slowa..
chyba kazdy sie ze mna zgodzi, ze na tej zasadzie zostal wprowadzony podzial forum, nowy moderator itd...
Na koniec:
Nikt (nawet Markos
) nie chce przekreslac przeszlosci klubu, ale co do przyszlosci... (mysle ze "..." bedzie bardzo wymowne..
PS. jesli to jest bełkot jakis to sorry ale mam temp 38C
Klub został pozostawiony sam sobie..i wielu kwestiach brakuje kogos kto by decydowal o przyszlosci czy ewentualnym rozdzieleniu spraw organizacyjnych na inne osoby.
Ja osobiscie szanuje bardzo Wszystkich ktorzy sie przyczynili do powstania tego klubu, tych ktorzy zasilali jego szeregi przez ostatnie lata...
i rozumie ze czasy sie zmieniaja, ludzia dochodza nowe obowiazki, rodzina...zmienia sie auto, hobby itd..
I dlatego podobala mi sie decyzja szefa klubu OCFC, ktory sam od siebie stwierdzil ze czasu na klub i jego organizacje juz nie ma i dlatego przekazal "wladze" do osoby wybranej wsrod klubowiczow..
A u Nas?
Wszystkie zmiany przez powiedzmy ostatni rok, wychodz wlasciwie przez wymuszenie ich na forum, musza padac niepotrzebne ostre slowa..
chyba kazdy sie ze mna zgodzi, ze na tej zasadzie zostal wprowadzony podzial forum, nowy moderator itd...
Na koniec:
Nikt (nawet Markos

PS. jesli to jest bełkot jakis to sorry ale mam temp 38C

Było c14se
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@staneq
ja nie jestem zalozycielem tego klubu zeby sie rzadzic i ustalac kto ma teraz ze tak powiem zaczac sie wszystkim zajmowac.
odnosze jednak wrazanie ze wszystkie zale dotyczace tego, ze klub od roku praktycznie stoi i nikt w tej kwestii nic nie robi sa wylewane na mnie?
a czy moze mi ktos powiedziec dlaczego? czy ja jestem temu winien? gdzie jest napisane ze ja jestem tu "kierownikiem". ludzie ... no ...
od jakiegos czasu robie nowy club zone a po waszych interwencjach, ze strona jest stara i z dupy pomyslalem sobie ze moge zrobic nowa, do spolki z flipperem ktory mialby grafike przygotowac. robie to w wolnym czasie a nie mam go tyle zeby to zrobic w miesiac. plan mialem taki ze zrobi sie nowa wersje strony i wybierze kogos kto tym ma sie zajmowac bo ja od razu mowie ze nie mam czasu.
@markos
no comments. jedyne co moge dodac to to ze na specjalne twoje zyczenie (jezeli to ma ci oszczedzic nerwow) to zrzekam sie moderowania. jest mi to naprawde malo potrzebne do szczescia ale skoro tobie ma pomoc to zrobie to specjalnie dla ciebie
p.s
czystki w userach sa juz w trakcie robienia...
i tu jeszcze informacja do tych co zapisali sie do klubu (i zostali przyjecie) po grudniu czyli po czasie w ktorym powstala lista przygotowana przez pirata. poniewaz nie ma was na tej liscie to potem dodacie sie jeszcze raz. i tak pewnie numery klubowe beda inne bo to co jest teraz jest strasznie pomieszane i nie wiem na jakies zasadzie ten engine przydziela numery.[/b]
ja nie jestem zalozycielem tego klubu zeby sie rzadzic i ustalac kto ma teraz ze tak powiem zaczac sie wszystkim zajmowac.
odnosze jednak wrazanie ze wszystkie zale dotyczace tego, ze klub od roku praktycznie stoi i nikt w tej kwestii nic nie robi sa wylewane na mnie?
a czy moze mi ktos powiedziec dlaczego? czy ja jestem temu winien? gdzie jest napisane ze ja jestem tu "kierownikiem". ludzie ... no ...
od jakiegos czasu robie nowy club zone a po waszych interwencjach, ze strona jest stara i z dupy pomyslalem sobie ze moge zrobic nowa, do spolki z flipperem ktory mialby grafike przygotowac. robie to w wolnym czasie a nie mam go tyle zeby to zrobic w miesiac. plan mialem taki ze zrobi sie nowa wersje strony i wybierze kogos kto tym ma sie zajmowac bo ja od razu mowie ze nie mam czasu.
@markos
no comments. jedyne co moge dodac to to ze na specjalne twoje zyczenie (jezeli to ma ci oszczedzic nerwow) to zrzekam sie moderowania. jest mi to naprawde malo potrzebne do szczescia ale skoro tobie ma pomoc to zrobie to specjalnie dla ciebie

p.s
czystki w userach sa juz w trakcie robienia...
i tu jeszcze informacja do tych co zapisali sie do klubu (i zostali przyjecie) po grudniu czyli po czasie w ktorym powstala lista przygotowana przez pirata. poniewaz nie ma was na tej liscie to potem dodacie sie jeszcze raz. i tak pewnie numery klubowe beda inne bo to co jest teraz jest strasznie pomieszane i nie wiem na jakies zasadzie ten engine przydziela numery.[/b]