Black X14XE by Mefju
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- Sław
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Black X14XE by Mefju
Widzę że Mefju też się załapał na te lampiony. Bez kitu cały klub będzie jeździł z takimi samymi lampami
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
nie ma takiej opcji tych w malej cenie juz nie ma, a wnormalnej >700zl to raczej wiele osob juz nie zakupiSław pisze:Widzę że Mefju też się załapał na te lampiony. Bez kitu cały klub będzie jeździł z takimi samymi lampami
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
+ 700zl ktore ja musialem dac ciekawe jakie roznice sa miedzy InPro (jedna to brak znaczka z przodu)Sław pisze: cały klub będzie jeździł z takimi samymi lampami
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Jest natomiast znaczek ABM-=kLaRi=- pisze:+ 700zl ktore ja musialem dac ciekawe jakie roznice sa miedzy InPro (jedna to brak znaczka z przodu)Sław pisze: cały klub będzie jeździł z takimi samymi lampami
STOP Pijanym kierowcom
- Mefju
- Nowy
no i stalo sie faktem - lampy soczewkowe juz na corsie...
nie patrzcie na brak gumy z lewej strony i odstajacy zderzak pod lampa, tego za kilka dni nie bedzie, guma sie oberwala na krawezniku a zderzak odstaje tak od dluzszego czasu, jednak juz zakupilem nowe sanki zderzaka i jak czas pozwoli mi i Letisowi, ktorego pomocy przy zmienianu mojej Corsy nie da sie opisac, to wszystko zostanie zrobione.
fotki swiecacych ringow beda wieczorem.
nie patrzcie na brak gumy z lewej strony i odstajacy zderzak pod lampa, tego za kilka dni nie bedzie, guma sie oberwala na krawezniku a zderzak odstaje tak od dluzszego czasu, jednak juz zakupilem nowe sanki zderzaka i jak czas pozwoli mi i Letisowi, ktorego pomocy przy zmienianu mojej Corsy nie da sie opisac, to wszystko zostanie zrobione.
fotki swiecacych ringow beda wieczorem.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
fajnie, że udalo sie pokleic lampe, nie bedziesz probowal naprawic tych ringów ? pamietam ze Klari mial u siebie alarm lub centralny pod nie podlaczony i super wygladalo jak corsa migala oczkami oraz fota jest tak ciemna, ze prawie nic na niej nie widac
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Heh, ja próbowałem się na niej dopatrzeć brakującej gumy oraz odstającego zderzaka ale stwierdziłem że chyba mam jakiś skopany monitor bo nic nie widać-=m&m=- pisze:oraz fota jest tak ciemna, ze prawie nic na niej nie widac
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Moje ringi podpiete sa pod postojowki a alarm zamiast pod migacze to do postojowek
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
- Mefju
- Nowy
fotka - ringi + soczewki (przepraszam za jakos ale robione telefonem)
same ringi (zdjecie w dalszym ciagu robione telefonem)
powiem wam, ze jestem w ciezkim szoku, jak zapalilem swiatla, to zonk, swiatlo ktore padalo na blok znajdujacy sie naprzeciwka bylo o wiele lepsze, niz z ARTEBOW, swiecilo tak mocno, ze oswiecilo 1/3 bloku...
same ringi (zdjecie w dalszym ciagu robione telefonem)
powiem wam, ze jestem w ciezkim szoku, jak zapalilem swiatla, to zonk, swiatlo ktore padalo na blok znajdujacy sie naprzeciwka bylo o wiele lepsze, niz z ARTEBOW, swiecilo tak mocno, ze oswiecilo 1/3 bloku...
- Mefju
- Nowy
zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje, przyszly nowe laczki Uniroyal Rallye 550 195/50/15 jutro foty
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Na Oponeo ma niezłą ocenę ta opona ale jeśli kupować Uniroyala to nie lepiej Rainsporta?
- Mefju
- Nowy
ta oponka (RALLYE 550) wypadla jako 4 w testach ADAC tylko ze w troszke innym rozmiarzeSław pisze:Na Oponeo ma niezłą ocenę ta opona ale jeśli kupować Uniroyala to nie lepiej Rainsporta?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
i w innym rokuMefju pisze:ta oponka (RALLYE 550) wypadla jako 4 w testach ADAC tylko ze w troszke innym rozmiarze
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Mefju
- Nowy
testy byly wykonane w roku 2007-=m&m=- pisze:i w innym rokuMefju pisze:ta oponka (RALLYE 550) wypadla jako 4 w testach ADAC tylko ze w troszke innym rozmiarze
co moge powiedziec po kilku kilometrach przejechanych na oponach? jest megafajnie w porownianiu do tego co bylo przedtem. oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek, jak auto stalo na podnosniku podczas wywazania, zobaczylem ogniska rdzy w okolicy sprezyn z tylu, po obu stronach... rudy sie sypal jak popiol... nie obedzie sie w niedalekim czasie bez wizyty u blacharza.
- Mefju
- Nowy
Pirelli P6000 z tyłu (zajebiscie glosna opona )Sław pisze:A jakie miałeś wcześniej opony?
Uniroyal Rallye 540 z przodu (juz byly spekane lekko)
tamtych opon (starych) nie kupywalem, byly na felgach ktore kupilem od Stanqa, juz wtedy (rok temu 2 kwietnia byl zakup felg) mi mowil ze opony z przodu sa do wymiany.
poprzednie opony byly w rozmiarze 185/55/15 z indeksem "V"
- Gesio_CB
- Nowy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
a jednak sie skusiles na małą glebe, pomierz za wczasu jak tera siedzi i jak bedzie potem
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Jeszcze trochę i mega przechył z podpisu przestanie występować na zakrętach
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
jak chcesz tansze rozwiazanie, to calkiem fajne amorki to ALKO. Jezdzilem an nich tylko rok z zestawem springow H&R i bylo super. Nie wiem jak jest z trwaloscia tego bo jezdzilem tylko rok, ale nic sie zlego nie zapowiadalo.
- Mefju
- Nowy
pirat pisze:jak chcesz tansze rozwiazanie, to calkiem fajne amorki to ALKO. Jezdzilem an nich tylko rok z zestawem springow H&R i bylo super. Nie wiem jak jest z trwaloscia tego bo jezdzilem tylko rok, ale nic sie zlego nie zapowiadalo.
dzieki dzieki, w sumie musze to przemyslec bo jak zobaczylem dzis cene za nowego bilsteina B6 w hurcie to spadlem z krzesla
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Hehehe, Bilstein kosztuje niestety swoje. Ja jak miałem kupować Bila B6 to stwierdziłem że dorzucę 3 stówki i kupię cały kit Koni
- Mefju
- Nowy
ktos wie gdzie dostane amory AL-KO?
ewentualnie sprawdze jutro cene bilsteina B4 ale on sie chyba do obnizenia o -30mm nie nadaje?
ewentualnie sprawdze jutro cene bilsteina B4 ale on sie chyba do obnizenia o -30mm nie nadaje?
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
b4 to zwykly, wklep w google mts_bilstaein (albo bez _ )i zobacze ceny u tego goscia.