Rok produkcji 1995
Silnik: 1.4 16v + kastracja gazem
kolor: czarny
Tapicerka w groszki

2x Airbag
Centralny zamek
Elektryczne szyby (jak kupiłem były manualne)
Audio:
Radio:Alpine CDE 9871R
Wzmacniacz Helix Dark Blue Four
głośniki przód: Caliber CVC6 (mowcie co chcecie, ale jak za ta cene co je kupilem (byly przecenione z 299 na 140zł) to graja bardzo dobrze)
głośniki tył: Blaupunkt BGX 693
skrzynia: Soling - kilka osób min. Letis posiada taka sama i moze sie o niej pozytywnie wypowiedzieć bo w stosunku cena jakość gra naprawdę fajnie.
początki zawsze są trudne... tak wygladalo auto, jak je kupiłem:

Po jakimś czasie, kupiłem czarne Arteb'y

Doszly także fotele z Calibry (których już nie ma, wróciły do mnie moje "kubelki w groszki"

Nadszedł także czas na zmiane felg, poznajecie te felgi?

Bez radia nie da sie jezdzic, Alpine CDE 9871R wystarcza mi w zupełności

No i później było malowanie (plastiki w kolor nadwozia,zderzak po lifcie z przodu, wyrzucenie wycieraczki, progi Steinmetz od AdamaXXL), podczas malowania ukazało się coś bardzo brzydkiego, ale to przecież Opel...

została wspawana reparaturka - zdjęcia brak.
Po malowaniu kilku elementów, auto wyglądało tak:

Po jakimś czasie, doszło pare nowych gadżetów, między innymi grill bez znaczka JOM

Siłowniki maski INXX

Lampy MHW

na dzien dzisiejszy Corsa wygląda tak:

Jakie są plany? Prawdopodobnie zawieszenie -30mm, ogarniecie instalacji LPG (uporzadkowanie tego pod maska), hamulce 256mm, czarna tapicerka, kolektor wydechowy od C20XE, jakies lepsze glosniki w półkę.
Ogromne podziękowania za pomoc w wiekszosci zmian/napraw auta dla:
Letis'a (wkladu pracy tego człowieka nie da sie wymienic, zrobil wiele, bardzo wiele)
Piotrka Wileosa (malowanie)
Mike'a (wymiana termostatu i uszczelki pod pokrywa zaworów, w jak to okreslil Mike, warunkach polowych i swietle z komórki