CzesteRS
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Re: CzesteRS
Ostatnio widziany live na spocie pod M1 Zabrze... Czester jak wcześniej - zryty, auto prezentuje się zacnie, a w połączeniu oboje zepsuli dzieciństwo mojemu koledze z forum Astry
- czester 1
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dobreBear_ pisze:Ostatnio widziany live na spocie pod M1 Zabrze... Czester jak wcześniej - zryty, auto prezentuje się zacnie, a w połączeniu oboje zepsuli dzieciństwo mojemu koledze z forum Astry
działasz cos tam w sprawie spotaknia?
- Bear_
- Weteran
- Kontakt:
Nie mam kiedy ojciec. Nawet mialem dzwonic do Klarensa ostatnio bo mialem sprawe ale nawet to mi nie wyszlo. Nie wiem na kiedy oni maja termin kurka i to tez tak...
Gonie caly czas kurw* za kasa i juz po malu dochodze do wniosku, ze wolalbym zyc w biedzie a szczesliwy :|
Takze na ta chwile nic nie ogarniam Czester...
Gonie caly czas kurw* za kasa i juz po malu dochodze do wniosku, ze wolalbym zyc w biedzie a szczesliwy :|
Takze na ta chwile nic nie ogarniam Czester...
- Peter
- Nowy
- Imię: Piotr
o zgrozo
A ten niebieski citroen / peugot bo widać że ktoś był w środku ... Tą Panią to raczej ciężko będzie namierzyć jak nie ma innego ujęcia
A ten niebieski citroen / peugot bo widać że ktoś był w środku ... Tą Panią to raczej ciężko będzie namierzyć jak nie ma innego ujęcia
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
tyle ze civic ma wlew paliwa po lewej stronie a tu tego jakos nie widać, może slabe nagranie
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
w ramach ścisłości to laska dorwana
nadszedł ten dzień i czas się zastanowić co zrobić z obecnym autem
[youtube]NpUfxfjBKC4[/youtube]
[youtube]s2N6kZW8SDc[/youtube]
[youtube]Qy-mhyUAaqE[/youtube]
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... Id,1601472
nadszedł ten dzień i czas się zastanowić co zrobić z obecnym autem
[youtube]NpUfxfjBKC4[/youtube]
[youtube]s2N6kZW8SDc[/youtube]
[youtube]Qy-mhyUAaqE[/youtube]
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... Id,1601472
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
I jaki finał historii? Jak udało Ci się ją zlokalizować?czester 1 pisze:w ramach ścisłości to laska dorwana
Z tym nowym Focusem to może się wstrzymaj do czasu aż ktoś nim pojeździ, chyba, że czaisz się na pierwsze sztuki kiedy jeszcze nie wiadomo nawet ile to będzie kosztowało
Poza tym wiesz.. Jeden ze specjalistów wypowiedział się pod artykułem:
Ja bym nie kupiłJedyne warte uznania samochody to Audi RS i BMW M. Reszta to nic niewarty chlam dla biedaków usilujacych wykazać ze tak nie jest. Możecie jeździć swoimi focusami skodami golfami hondami renault z dodatkiem rs x type czy jakos tam ale zawsze będzie to nedzna namiastka Audi i BMW.
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
Re:
jeżdżąc po mieście wpatrywałem się w każdego civic'a kto nim kieruje. niestety bez rezultatu.!markos pisze:I jaki finał historii? Jak udało Ci się ją zlokalizować?
robiąc grila (gdzieś w październiku) podjechała w to samo miejsce (jest tu obok lodziarnia). tak patrzę, blondyna. podchodzę mówię co i jak, przyznała się że uderzyła, ale odjechała bo nie było żadnych uszkodzeń na focusie ( o dziwo to na civicku nie było śladu). jak jej pokazałem uszkodzenie to chciała mi wcisnąć ze to sam gdzieś uszkodziłem.
jak pokazałem filmik uwierzyła, poszło z jej OC, szkoda ok. na 2500pln.
jak się okazało mieszkała ode mnie ok 2km.
obstawiam cenę między 170-180kpln. jak na razie to nie przemawia do mnie te 5 furtek oraz to ze nie będzie zielonego , ale o ten napęd to inż. z forda w końcu się postarali.!markos pisze:Z tym nowym Focusem to może się wstrzymaj do czasu aż ktoś nim pojeździ, chyba, że czaisz się na pierwsze sztuki kiedy jeszcze nie wiadomo nawet ile to będzie kosztowało
główny powód mojego wpisu to ten czy nie sprzedać teraz mojego, bo po wyjściu na rynek nowego rs'a cena mojego poleci ostro w dół.
tja, to znajdź mi nowe auto o podobnych osiągach w podobnej cenie!markos pisze:Poza tym wiesz.. Jeden ze specjalistów wypowiedział się pod artykułem:Ja bym nie kupiłJedyne warte uznania samochody to Audi RS i BMW M. Reszta to nic niewarty chlam dla biedaków usilujacych wykazać ze tak nie jest. Możecie jeździć swoimi focusami skodami golfami hondami renault z dodatkiem rs x type czy jakos tam ale zawsze będzie to nedzna namiastka Audi i BMW.
no ponoć A45 AMG nieźle wymiata...
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
jednak ford Cie wciągnał troche. grtulowac nabytku. to majac porownanie na bieżąco opisz wrażenia/roznice,
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
To samo mi przyszło na myśl. Tylko kolor jakiś taki majtkowyPorszak pisze:jednak ford Cie wciągnał troche. grtulowac,
My też zdecydowaliśmy się na fordowskie kombii i muszę przyznać że zawieszenie jest w nich genialne.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
zgadza sie, raz jechałem dychawicznym 1.6 w dyzlu-foka z 2012 czy cos, po 100m mialem banana przez zawias, czucie, prowadzenie, a ze jechac nie bylo i tak czym to coz hehe
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
Mamy funkiel nówkę 1.5 z turbiną. Niby jest czym depnąć ale zdarza się turbo dziura. W porównaniu do polówki to jest limuzyna
Sorry Czester za OT
Sorry Czester za OT
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
czy ja wiem, chciałem hothatcha trochę mocniejszego i 4x4. a oglądając to wybrałem chyba najrozsądniej, chyba...Porszak pisze:jednak ford Cie wciągnał troche.
http://player.pl/programy-online/automa ... 66840.html
różnica jest. lepiej się prowadzi, trzyma w zakrętach, startuje i w ogóle więcej luxusuPorszak pisze:grtulowac nabytku. to majac porownanie na bieżąco opisz wrażenia/roznice,
jest procedura startu, tryby jazdy( normal, sport, tor i drift). rs2 robił większe wrażenie wizualne, ale jak było morko to starty już lipa, dopiero po zapięciu 3 auto jechało, na suchym też palił kapcia wiadomo oska.
plus rs2 to taki że mniej palił
reasumując 30% na korzyść rs3.
a fan jest rs2 tak nie umie :
https://www.youtube.com/watch?v=Bg51bgCjPsk
fakt, ford dał dupy z tymi kolorami w rs3, było z pięć wybrałem tenprzyciaga pisze: To samo mi przyszło na myśl. Tylko kolor jakiś taki majtkowy
musze dom przemalować
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
mikiciuk jest debilem troche, za wielokrotne gadanie glupot na antenie przestałem go lubic juz dawno, ustawil próby pod rs-a, a mozna to bylo jakoś fajniej porobić.czester 1 pisze:czy ja wiem, chciałem hothatcha trochę mocniejszego i 4x4. a oglądając to wybrałem chyba najrozsądniej, chyba...Porszak pisze:jednak ford Cie wciągnał troche.
http://player.pl/programy-online/automa ... 66840.html
szcześliwie kuchar ratuje program i jego opinia poparta jest konkretami. ford pewni by nie dobil spodem, jak by mu nie zmiekczyli zawiasu. slabe sa hothache, ktore nawet nie daja Ci na ciasnej probie zlapac recznego, to jest porazka. tak jakby wszyscy musieli latac tylko po duzych torach gdzie serie wyscigowe lataja.
nie jezdziłem zadnym, slyszałem ze merc pluje przodem, po audi sie tego spodziewam chociaz silnik nie wisi z przodu jak w tych wzdluznych, a ford pozwala Ci na najwiecej i o to w tym chodzi zeby byc kierowca, a nie kierownikiem wyprawy tylko
wybor dobry, szkoda ze ford zrezygnował z 5 garów, brzmialby jak audi
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
fakt, dostał auto i nie zaczaił że jest tam procedura startowa (LC)Porszak pisze: mikiciuk jest debilem troche, za wielokrotne gadanie glupot na antenie przestałem go lubic juz dawno,
ford ma ręczny, w tamtych jest guzik.Porszak pisze: slabe sa hothache, ktore nawet nie daja Ci na ciasnej probie zlapac recznego, to jest porazka
poza tym do tamtych musisz dopłacić ok. 100kpln
jak odpalisz na zimnym to gra fajnie, potem już lipa. dziwi mnie tylko ta nazwa ecobost, jaki ku..a to jest eco...Porszak pisze:wybor dobry, szkoda ze ford zrezygnował z 5 garów, brzmialby jak audi
- Bear_
- Weteran
- Kontakt:
Czester, bo to jest ekologicznie boostniete. To autosugestia zeby programowo zapodac wiecej boostu, ew hybryda i wieeeeeecej boostu
Wagnerek w zderzaczek i luuuuuutututut
Wagnerek w zderzaczek i luuuuuutututut
- raf02
- Nowy
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: Saab B204 Turbo
- Podziękował;: 5 razy
- Kontakt:
Graty! taki to pożyje Ta fura to już legenda jak i każdy GTR
Corsa B & Saab | 2.0 Turbo projekt
225HP / 347Nm
225HP / 347Nm
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Dołączam się do gratulacji, fajnie widzieć jak się spełniają motoryzacyjne marzenia Pozdro czester
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert