jest

aha, zwrocie uwage na kolejny fart, nowe auto kupione a na drugi dzien corsa wyziola ducha

to i tak dobrze ze tyle dala rade, bo to foty z rok temu robionePorszak pisze:może corsa padła bo jej nalałeś browara do baku?
dzwonilem wczoraj do ssg i niestety, brak wolnych terminow, ciagle zajeci jakimis reklamacjami niedokreconych srubek!markos pisze:Beda jakies fajne tuningi?
bralem kilka wariantow pod uwage, zostalem przy tym.lochun pisze:fajna przesiadka, ale nie lepiej bylo kupic cos, hmm, jeszcze bardziej gnojorobnego?
no chyba tam latal, daleko nie mial, ale czy to ten to po blachach mozesz tylko poznac. to nie jedyny egzemplarz, sam bylem w waiwe ogladac ze trzy inne...Marcin '2F' pisze:powiedz mi, czy jestes moze jej drugim wlascicielem (foki) jesli tak, a poprzedni wlasciciel latal czasem po warszawie to przyznaje sie ze "próbowalem" ta foke gonic krosta![]()
![]()
marchewy z wydechu szly ladne
i tylko tyle widzialem
![]()
![]()
wlasnie juz mnie o to wszyscy pytajaBear_ pisze:Czester kupił RS'ke pod kolor elewacji![]()
![]()
![]()
NA RÓŻOWO JE !!!!!czester 1 pisze:to i tak dobrze ze tyle dala rade, bo to foty z rok temu robionePorszak pisze:może corsa padła bo jej nalałeś browara do baku?
dzwonilem wczoraj do ssg i niestety, brak wolnych terminow, ciagle zajeci jakimis reklamacjami niedokreconych srubek!markos pisze:Beda jakies fajne tuningi?![]()
a tak na serio, to pewnie tak. zaczniemy od zmiany koloru felg bo te ni cholery nie podchodza. potem moze hebelek wzmocnic. obilo mi sie o uszy, ze juz ktos podkrecil rs'a i 5 z przodu wyszla. najpierw to ja sie ucze jezdzic.
bralem kilka wariantow pod uwage, zostalem przy tym.lochun pisze:fajna przesiadka, ale nie lepiej bylo kupic cos, hmm, jeszcze bardziej gnojorobnego?
no chyba tam latal, daleko nie mial, ale czy to ten to po blachach mozesz tylko poznac. to nie jedyny egzemplarz, sam bylem w waiwe ogladac ze trzy inne...Marcin '2F' pisze:powiedz mi, czy jestes moze jej drugim wlascicielem (foki) jesli tak, a poprzedni wlasciciel latal czasem po warszawie to przyznaje sie ze "próbowalem" ta foke gonic krosta![]()
![]()
marchewy z wydechu szly ladne
i tylko tyle widzialem
![]()
![]()
wlasnie juz mnie o to wszyscy pytajaBear_ pisze:Czester kupił RS'ke pod kolor elewacji![]()
![]()
![]()
, tak jakos wyszlo, ale sasiedzi i tak maja o mnie pewnie inne zdanie
dobra corsa dzis pojechla do warsztatu, czekamy na wyrok...
Nie zapominajmy chociażby o RS500Gesio_CB pisze:Lepszej mocnej ośki chyba nie ma, dobry wybór
sprzedaję Focusa, a w maju odbieram nówkę Megane 265 KM.
W sumie to fajne te nowe samochodyMoja zmiana wynika krótko mówiąc z dobrego zdania o Megane i złego o Focusie.
Głównie chodzi o złą jakość montażu Forda (ciągle się coś odkręca) i wiele częstych wad tego modelu.
Gwarancja mi się skończyła i nie będę ryzkowawał kosztów wybuchu kolektora, odkręcającej się turbiny,
czy zostającego w podłodze pedału sprzęgła. Tylko na tym forum wybuchło np. parę kolektorów..
tylko ten pozostaje na czele, ale my tu piszemy o hatchackach, gdzie moge fotelik wsadzic na tyl, a nie o szybkim/lekkim aucie na prosta.Julek-koło pisze:Nie zapominajmy chociażby o RS500Gesio_CB pisze:Lepszej mocnej ośki chyba nie ma, dobry wybór
4x4 tez bylbym ciekaw, ale ponoc golfie r jakos rewelacji nie maKotlin pisze: Jezdziłem kilka razy RSem i uważam jednak że auta o tej mocy powinny miec napęd albo na wszystkie łapki albo na tył.
Fifo pisze: mówią, ze to ostatni z tych męskich
to chyba jedna z zalet rs'a. 263km/h tak pisza w instrukcji. 282 ja youtube. ostatnio ja na a4 240 i koniec, ale zapomnialem wbic 6stkiFifo pisze:Oczywiście nie ścigaliśmy się na V-maxa
ale to zje*alem no!markos pisze:sprzedaję Focusa, a w maju odbieram nówkę Megane 265 KM.W sumie to fajne te nowe samochodyMoja zmiana wynika krótko mówiąc z dobrego zdania o Megane i złego o Focusie.
Głównie chodzi o złą jakość montażu Forda (ciągle się coś odkręca) i wiele częstych wad tego modelu.
Gwarancja mi się skończyła i nie będę ryzkowawał kosztów wybuchu kolektora, odkręcającej się turbiny,
czy zostającego w podłodze pedału sprzęgła. Tylko na tym forum wybuchło np. parę kolektorów..
przydatny link.!markos pisze:A, bylbym zapomnial: http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... ntry975951
no, co by tu napisac? z rok temu miałem problem z zawieszaniem się utworów odtwarzanych z pendraiva, z gniazda umiejscowionego w podłokietniku, lecz to była wina chyba samego pendraiva.!markos pisze:sprzedaję Focusa, a w maju odbieram nówkę Megane 265 KM.W sumie to fajne te nowe samochodyMoja zmiana wynika krótko mówiąc z dobrego zdania o Megane i złego o Focusie.
A, bylbym zapomnial: http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... ntry975951