Porszak pisze:który tor, podlinkuj coś, czekam na odp z bydg i sie nie moge doczekac. w czestochowie tor ma wolne terminy, w zasadzie dowolne, cos mi sie wydaje, że nikt tam już zadnych imprez nie robi i tam może byc najwygodniej z terminem. Tor w radomiu, moglibyśmy wziąć na kilka godzin, i tak nigdy cały dzięń nie siedzimy, a w zaleznosci od frekwencji pewnie starczyłby nam 4-5h, ewentualnie tam polatac cartami.
jutro zadzwonie do bydgoszczy, moze czegoś sie dowiem wreszcie.
odnośnie toru w bdg to ci mogę od razu napisać co odpowiedzą, bo 1 czerwca jest zorganizowany przeze mnie zlot TT. Jak dzwonisz/wchodzisz z ulicy to masz 3k za cały dzień. Jak załatwisz to przez jednego gościa z PZM to 700zł netto

A najgorsze jest to, że możesz mieć "zarezerwowany" tor, chcesz zapłacić itp a oni "narazie" nie chcą. Pewnego dnia dostajesz telefon, ze nie masz toru, bo mieli telefon z PZM Warszawa że mają wpuścić gokarty na trening, bo tydzień później mają zawody, a do w końcu tor gokartowy a nie samochodowy. W tym momencie masz propozycję zmiany terminu lub rezygnacji - kompletny brak konsekwencji, można niezłą wkurwę złapać, wiem coś o tym ostatnio niestety. Udało mi się ugadać, że termin się nie zmienił, tylko tor mam od 16:00.