Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Re: Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
jeszcze jeden taki wyskok i banik bedzie, jasno sie wyrazam? zarejestrowales sie po to zeby komus dosrac? spotkaj sie z nim i mu to powiedz w oczy, zobaczymy jaki z Ciebie cwaniak.... tutaj nikt nie popusci na widok Twojego posta.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
Re: Re:
1. jestes glupi i bede to powtarzal dopoki nie dotrze do ciebie ta bolesna prawda.Danio pisze:Głupi to ty jesteś i tak poważnie ,a na dodatek Warszawski cwaniak .Nie pamiętasz swojego pięknego projektu corsy z pięknie pomalowanym silnikiem 2.0 na zielono. A bardzo często obrażasz markę opla
Tak samo może mi się nie podobac to twoje popielate gówno ,którym się tak zachwycasz.
2. miejsce mojego urodzenia i zamieszkania nie ma kompletnie nic wspolnego z tym watkiem, z moimi postami i z tym samochodem. tak wlasciwie to co miales do przekazania? bo nie zrozumialem.
3. nigdy nie mialem corsy 2.0 z pomalowanym na zielono silnikiem. mial ja wow i czy ci sie to podoba czy nie, jego corsa jest jedna z najmocniej zmodyfikowanych cors w polsce, tylko jakos tak sie niefajnie zlozylo, ze ciagle nie jest skonczona i nie jezdzi.
4. nigdzie nie obrazalem opla i nigdy nie uzywam prostackich okreslen "to twoje popielate gowno" (prostaku), ale musisz zrozumiec, ze w kwestii dlubania kazdy opel ma sie nijak do takiego starego civica. dostepnosc czesci i ceny sa na zupelnie innym poziomie.
5. zachwycam sie (choc moze bardziej powinienem uzyc czasu przeszlego), bo jest czym. nie musi ci sie podobac, ale musisz zrozumiec pewne fakty, a fakty w tym wypadku sa takie, ze jest to jeden z najpowazniej zmodyfikowanych civicow tej generacji w polsce.
ps.
ostatnim razem okreslil mnie warszawskim cwaniakiem pewien prosty, marny cham, handlarzyna z malej miejscowosci pod katowicami, ktory sprzedal mi wadliwe opony. po dlugich rozmowach zgodzil sie przyjac zwrot, po czym nie odebral przesylki kurierskiej, czym narazil mnie na 3-krotne poniesienie kosztow wysylki. wymyslil sobie, ze jemu juz sie odwidzialo i ze warszawski cwaniak jestem, kupilem opony, a potem odsylam mu jakies gowno, ktore wcale nie jest tym, co od niego kupilem, a na tych superdobrych to juz pewnie jezdze. problemem takich ludzi jest to, ze doszukuja sie swoich cech i widza u innych wylacznie swoje potencjalne zachowania. zaden normalnie wychowany czlowiek nie odeslalby czegos innego niz kupil. i tak samo zaden normalny czlowiek nie jechalby komus od cwaniaczka z warszawy. problem z "warszawka" maja jedynie ci, ktorzy nie moga pogodzic sie z faktem, ze warszawiakom nie robi roznicy kto skad jest i z tym, ze sami mieszkaja w jakiejs glebokiej dupie. daje sie to zaobserwowac w wielu miejscach w necie. dyskusje o cwaniaczkach zawsze wyplywaja od tych, ktorzy w warszawie nie mieszkaja. zalosne i smutne zarazem.

- Konik
- Moderatorzy
- Imię: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ten gosciu chyba naprawde sie zarejstrował zeby tylko zniszczyć markosowi opinie:/ prostak i cham z niego:/
Ostatnio zmieniony 19 lip 2010, o 10:00 przez Konik, łącznie zmieniany 1 raz.
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
a co to on jakis autorytet jest żeby niszczyć opinięKonikGSI pisze:ten gosciu chyba naprawde sie zarejstrował zeby tylko zniszczyć markosowi opinie:/

chyba chamKonikGSI pisze: ham z niego:/

Markos naprawisz tą drobną usterkę do zlotu?
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- !markos
- M A S T E R
nie przejalem sie, ale mam uczulenie na glupote tego kalibru i nie lubie zostawiac takiego pierdzenia bez odpowiedzi...
samochod jest od piatku do odbioru. sprawdzony, odpowiednio spalowany i nic sie nie dzieje. nie moglem go odebrac z powodu wyjazdu sluzbowego. odbieram dzisiaj i do sierpnia musze sie przeturlac na 0.5 bara
samochod jest od piatku do odbioru. sprawdzony, odpowiednio spalowany i nic sie nie dzieje. nie moglem go odebrac z powodu wyjazdu sluzbowego. odbieram dzisiaj i do sierpnia musze sie przeturlac na 0.5 bara

- Tschoob
- Nowy
no to fajnie ze smiga,mam nadzieje ze docelowe doladowanie bedzie jak najszybciej 

- max1975
- Nowy
- Imię: Max :)
- Kontakt:
Fajnie że auto jeździ, no i turbo to jest to!!! A w takim aucie to będzie masakra
Nie przepadam za toba Marcos(pewnie z wzajemnością), ale ten gość to jakiś palant i olej go!!! Przyszedł tu i zamieszanie robi w twoim temacie.
Pozdrawiam i powodzenia.

Nie przepadam za toba Marcos(pewnie z wzajemnością), ale ten gość to jakiś palant i olej go!!! Przyszedł tu i zamieszanie robi w twoim temacie.
Pozdrawiam i powodzenia.
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
-
- Moderatorzy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
poka jakieś fotki i filmik jak gada 

było C14SE - 101 KM 120 NM
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
Później C14NZ -seria

- Sznaps
- Nowy
pół bara tralalala. Ciesz się wreszcie tym padłem czas najwyższy.
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
- cwirus88
- Nowy
- Imię: Michał
Wybornie, że w końcu wyjechałeś
. Jakaś foto sesja jest w planach? Bo sie by przydała imho 

Wylyź.
- !markos
- M A S T E R
ojoj. znowu cos.
kolejne popraweczki. szkoda, ze to co sie urwalo juz raz bylo naprawiane. szkoda, ze nie po mojemu
ciekawe czy uda sie w tym samochodzie zrobic kiedys cokolwiek, co nie bedzie wymagalo poprawek przez najblizsze 3 miesiace. zaczynam powatpiewac. ten samochod jest stworzony do tego, zeby zgnil.
kolejne popraweczki. szkoda, ze to co sie urwalo juz raz bylo naprawiane. szkoda, ze nie po mojemu

ciekawe czy uda sie w tym samochodzie zrobic kiedys cokolwiek, co nie bedzie wymagalo poprawek przez najblizsze 3 miesiace. zaczynam powatpiewac. ten samochod jest stworzony do tego, zeby zgnil.

- bez pozdrowień
- Nowy
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
Re:
skonczcie te gowniarskie zaczepki, korzystacie z okazji ze akurat markosowi fura sie ****
dla mnie to facet pełen szacun, mnie by juz dano cholera wziela i kupił bym ,,normalne" auto

dla mnie to facet pełen szacun, mnie by juz dano cholera wziela i kupił bym ,,normalne" auto

- bez pozdrowień
- Nowy
- !markos
- M A S T E R
jest mi doskonale znane. dla ciebie z kolei jest calkowicie obce. moze pora nauczyc sie poprawnie poslugiwac emotami?bez pozdrowień pisze:widzę pojęcie IRONII jest ci dobrze znane
wczoraj mialem okazje zajrzec sobie pod samochod. nie... jednak nie da sie tak jezdzic. to co sie urwalo to nie jedyny fakap. moje uwagi po ostatnim powrocie na lawecie zostaly zignorowane, auto nie zostalo w ogole sprawdzone w miejscach, ktore polecilem sprawdzic.
ja juz nie chce tego auta. nie czuje potrzeby posiadania samochodu do wsciekania sie. wykonawca skutecznie odebral mi z tego cala przyjemnosc.
dojrzalem juz do tego, zeby go po sezonie rozlozyc i sprzedac. to by bylo na tyle pozytywnych apdejtow.

- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Trzeba było zostać przy corsie i oddać ja do miniaca

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Mówie Ci, zmień tunera...jak dobrze wiesz, da się zrobic szybka hondę, dlaczego Twoja miałaby być inna skoro nie odkrywasz ameryki robiac to auto... nie auto Cie zawodzi tylko czynnik ludzki jak napisałes, więc nie na auto się wkurzasz a na ludzi.
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- cwirus88
- Nowy
Jak zrobisz listę tajli którą masz do sprzedania daj znać, może coś od Ciebie wyszarpie
a tak na poważnie, meen ja tam nie ogarniam takich pro projektów, ale podobnie jak Fifo zastanowiłbym się nad zmianą Tunera, skoro ten co chwila się wykłada...
W portfel nie zaglądam, ale chyba za dużo $ poszło w to auto, za dużo chęci i zapału i pewnie też radochy, żeby je po prostu tak sprzedać

a tak na poważnie, meen ja tam nie ogarniam takich pro projektów, ale podobnie jak Fifo zastanowiłbym się nad zmianą Tunera, skoro ten co chwila się wykłada...
W portfel nie zaglądam, ale chyba za dużo $ poszło w to auto, za dużo chęci i zapału i pewnie też radochy, żeby je po prostu tak sprzedać

Wylyź.
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
pitolenie - przychodzi czas, kiedy masz już dosyć, po nim kolejny i kolejny i kolejny aż wkońcu naprawdę mówisz dość i sprzedajeszcwirus88 pisze:za dużo chęci i zapału i pewnie też radochy, żeby je po prostu tak sprzedać
-
- Moderatorzy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
STELMI pisze:pitolenie - przychodzi czas, kiedy masz już dosyć, po nim kolejny i kolejny i kolejny aż wkońcu naprawdę mówisz dość i sprzedajeszcwirus88 pisze:za dużo chęci i zapału i pewnie też radochy, żeby je po prostu tak sprzedać
skąd ja to znam...

było C14SE - 101 KM 120 NM
Później C14NZ -seria
Później C14NZ -seria