wczesniej to juz na trojce bylooo tyleee

200 poleci bo tak mu sie licznik kończykamiloooo pisze:leee teraz to frankie nie pojedzie licznikowych 200![]()
![]()
wczesniej to juz na trojce bylooo tyleee![]()
Dzis w ramach testów sprawdziłem ile pali c20xe przy jeździe emeryckiej... i wyszło 7 litrówD12 pisze:Powiedzmy masz do przejechania dystans po trasie 200 km i tankujesz, Potem ze wskazań patrzysz ile spalił.!markos pisze:jak wyobrazasz sobie zbadanie spalania bez informacji o ilosci przejechanych kilometrow?
jazda w trasie przy stałej prędkości 80-100 km/h w większości 5 bieg 2- 3 tyś obr/min.kamiloooo pisze:a jakie to te emeryckie.??
1 odcinka 2 odcinka....??
obenie mam dotoczone piasty pod wieksze łozysko ( rozmiar wewnetrzny łożyska wiekszy o 1 mm - łozysko pochodzi z Golfa II) ale najprawdopodobniej osoba dotaczajaca nie zebrala materiału ze wszsytkich płaszczyzn gdyż w założeniu nowej tarczy hamulcowej przeszkadza jarzmo hamulca (znasz to skads ?-=kLaRi=- pisze:a jak to miales wczesniej rozwiazane!??? "bez toczonych piast"
Haha ,nie inaczej ,ja mialem to samo-=m&m=- pisze: (znasz to skads ?)
![]()
endo corsy C jeszcze nie rozbieralemendo pisze: ps. Pan w szarych pantalonach robi sie powoli specem od corsowego demontazu. moze jakas fuszke na autozlomie podrzucic?