Małe sprostowanie - to laminat dodaje sztywności carbonowi a nie odwrotnie... i generalnie po to się go właśnie używa tworząc większe elementy z carbonu.Wiscoo pisze:Tkanina carbonowa dodaje sztywności, czy to tylko element kosmetyczny?
Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
maska - allegro, blotniki - inne forum. okleja gosc, ktory robi blotniki.Wiscoo pisze:No, to spora redukcja. a jak ze spasowaniem? Gdzie to zamawiałeś?
spasowanie zapewne dobre, na zdjeciach wygladalo fabrycznie. z reszta interesuja mnie tylko blotniki, bo maska i tak bedzie uniesiona, wiec chocby byla krzywa i nierowna, to i tak nie bedzie tego widac

-
Wiscoo
- Świeżak
- Imię: Łukasz
Umiesz normalnie odpowiadać na pytania?;>
Jak przy 250 Ci wyrwie maskę, to nie zasłoni Ci szyby, tylko poleci, niczym latawiec.
Kiedy planujesz ukończenie projektu?
Jak przy 250 Ci wyrwie maskę, to nie zasłoni Ci szyby, tylko poleci, niczym latawiec.
Kiedy planujesz ukończenie projektu?
-
Wiscoo
- Świeżak
Bez sensu jest nie pytanie i domyślanie się. Po to jest forum chyba, żeby pytać i rozmawiać.
To kończ, powodzenia.
To kończ, powodzenia.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
markos taki jest, ale pomysl czy widizales kiedys maske unoszona od przodu chocby nawet miala zawiasy na pasie przednim?
wklej jakies foto markos jak wyglada taki przod gdzie blotniki i maska beda "weglowe" a zderzak w kolorze
wklej jakies foto markos jak wyglada taki przod gdzie blotniki i maska beda "weglowe" a zderzak w kolorze
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
jajko powraca niczym feniks z popiołów
była opcja z rozbiórką i opchnięciem gratów ale fajnie, że projekt będzie dalej trwał 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dla mnie to szukanie oszczednosci masy przy takim projekcie i takiej mocy to chyba tylko dla lansu.
Przeciez to czy dupowoz do jazdy na codzien przyspieszy o ulamek sekundy szybciej czy nie, to chyba i tak niezauwazalne?
I tak i tak bedziesz szukal trakcji na starcie.
Czy myle sie?
Ogolnie fajnie, ze nadal jestes popsuty i chcesz w to wsadzic i czas i kolejna kase zeby reaktywowac dziada.
Przeciez to czy dupowoz do jazdy na codzien przyspieszy o ulamek sekundy szybciej czy nie, to chyba i tak niezauwazalne?
I tak i tak bedziesz szukal trakcji na starcie.
Czy myle sie?
Ogolnie fajnie, ze nadal jestes popsuty i chcesz w to wsadzic i czas i kolejna kase zeby reaktywowac dziada.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
problemow trakcyjnych nie zaobserwowalem, od tego mam apexi i przyzwoite opony. 1/2 bieg 0.45 bar, 3 - 0.7, a na wiosne dorzucamy ognia na 4 i 5. jak dobrze pojdzie to wskoczy czworka z przodu.
oraz przeciez napisalem, ze kilogramy nie robia mi przy tej mocy zadnej roznicy... ma byc lans, ma byc z jebnieciem, a caly front z wlokna bedzie wywolywal rozciagniecie paszczy w szerokim usmiechu za kazdym razem jak spojrze na to auto.
aha - bedzie tez zmiana koloru felg. wracam do grafitu, bedzie wiekszy hardkor, bedzie wygladal na tyle mocy ile ma.
oraz przeciez napisalem, ze kilogramy nie robia mi przy tej mocy zadnej roznicy... ma byc lans, ma byc z jebnieciem, a caly front z wlokna bedzie wywolywal rozciagniecie paszczy w szerokim usmiechu za kazdym razem jak spojrze na to auto.
aha - bedzie tez zmiana koloru felg. wracam do grafitu, bedzie wiekszy hardkor, bedzie wygladal na tyle mocy ile ma.

- koza149
- Nowy
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Próbujesz odpowiedzieć na wątek, w którym nie pisano od 3 miesięcy i 4 miesięcy... właśnie tak.
Złożone wszystko czy nadal czeka ? Bo tak długo cisza..
Złożone wszystko czy nadal czeka ? Bo tak długo cisza..
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
-
gawron
- Nowy
- Imię: Krzysztof
markos,mam pytanie z innej beczki.byłes wczoraj może w Sosnowcu na 1/4 mili z kolegą z takiego białego Jajka na warszawskich blachach?

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Skoro już taki offtop się zrobił to napisze tylko, że to jajko jest widoczne na fotach w temacie fifo

a żeby nie było całkowitego to napisze, że mam nadzieję zobaczyć kiedyś na żywo markosową furę

a żeby nie było całkowitego to napisze, że mam nadzieję zobaczyć kiedyś na żywo markosową furę
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Re:
"to" jajko jest na prawdę szybkie, raz stanęliśmy razem i ... wciągnął mnie lewym błotnikiem!markos pisze:to jajko ma najgrubiej zrobiona b-serie w polsce.. nie mamy tutaj drugiego takiego silnika.
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
-
Ro33en
- Bez listowiec ;-)
- Imię: Krzysiek
A dzisiaj kolega mi opowiadał, że jakiś kolo w czarnej corsie b z let-em "robił" tam wszystkie samochody 
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
taaa, wszystkie poza tymi, które były szybsze...to by się nawet zgadzało
fakt, ze poprzez mocno przypadkowy dobór par startujacych akurat w przejazdach eliminacyjnych trafiałem na słabszych rywali. Z Honda jechałem na samym końcu w przejazdach wolnych.
markos sorry za OT.
markos sorry za OT.
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
- bez pozdrowień
- Nowy
Markos możesz podesłac linka do jakiegoś forum, gdzie jest opisana ta biała honda?