bardzo zle postanowieniewow pisze:postanowienie noworoczne, zeby mniej sie wkrecac w forum ale czytam caly czas
Domena ctm.pl
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
REN pisze:bardzo zle postanowieniewow pisze:postanowienie noworoczne, zeby mniej sie wkrecac w forum ale czytam caly czas![]()
![]()
eee tam wiedza... ale bede sie odzywal czesciej, troche mi brakowalo juz tego...arts pisze:wow z taka wiedza.. jest wskazane zebys sie bardzo wkrecal w forum
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no ja myslewow pisze:no dobra, nie bede sie alienowal,
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
shreek
- Swój
- Kontakt:
to teraz nie ciesz sie tylko doczytaj do konca a wogoole nie najpier sprawdz cos pozniej oczerniaj, bo tak to wlasnie powstaja tu awantury przez chlapanieBudzio pisze: Ciesze ze sie domysliles ze chodzilo m.in. o ciebie![]()
i bardzo wszystkich przepraszam ale ja do mlodych gniewnych sie nie zaliczam, ja tylko nerwowy jestem w umiarkowanym stopniu.....
interesowaly mnie naklejki to wedle polecenia kolegi sieraka walnalem topic o nie bo sierak jednej naklejki dla mnie nie zalatwi i trzeba hurting zrobic
jesli chodzi o pisanie to moge od dzis pisac nie tylko czy wyslalem maila do rena ile to wplace na konto(=jaki bogaty jestem) ale tez czy se wymylem zabki rano czy nie
no dajcie spokoj jest sens takiego pisania, sami sie burzycie o posty bezsenswne a pozniej takie jaja
i mozna by jeszcze duzo smarowadz drogi panie budzio ale mysle ze i tak sensu nie ma od poczatku w tym wszystkim
-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
tu nie chodzi o gniew w doslownym tego slowa znaczeniushreek pisze:
i bardzo wszystkich przepraszam ale ja do mlodych gniewnych sie nie zaliczam, ja tylko nerwowy jestem w umiarkowanym stopniu.....
nie rozdmuchujcie juz tego, po co?
ten topic zreszta jest przyklejony tutaj do innych celow
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Bez obrazy ale wreszcie cos madrego powiedziales,lepiej najpierw dobrze zastanow sie co chesz napisac a potem pisz,bo tu nie chodzi o to zeby nastukac sobie ilosc postow.shreek pisze:no dobra rano sie wk... teraz bym tego nie chlapnal
obiecuje ze od tej pory bede odchodzil od kompa jak mnie wkurzycie i dopiero wieczorem cos pisal
bede dorosly w koncu trzeba jak sie ma 21 lat wychamowac

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Napisze tu żebym nie musiał każdemu oddzielnie odpowiadać.
Ci co się zobowiązali do zapłacenia składki za domene to dostali maila od REN'a. Wpłata jesta na moje konto ... proszę napisać imię, nazwisko, nicka, numer CTM oraz słowo kluczowe - składka. I starczy ...
Ci co się zobowiązali do zapłacenia składki za domene to dostali maila od REN'a. Wpłata jesta na moje konto ... proszę napisać imię, nazwisko, nicka, numer CTM oraz słowo kluczowe - składka. I starczy ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
rozzobike
- Świeżak
- Kontakt:
Polecam - on line
hi hi ... a ja sie dowiedziałem o tym wczoraj o 21.45 a wysłałem kaske o 23.30
))
nie ma to jak przelewy z domciu o dowolnej godzine ....do tego (prawie) za friko, tzn raptem 1pln..a nie 3,5 na poczcie ......i do tego bez kolejek i z pifkiem pod ręką
nie ma to jak przelewy z domciu o dowolnej godzine ....do tego (prawie) za friko, tzn raptem 1pln..a nie 3,5 na poczcie ......i do tego bez kolejek i z pifkiem pod ręką
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Re: Polecam - on line
A dla niektorych calkiem za frikorozzobike pisze:do tego (prawie) za friko, tzn raptem 1pln..a nie 3,5 na poczcie
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Polecam - on line
masakrycznie drogo i tu i turozzobike pisze:do tego (prawie) za friko, tzn raptem 1pln..a nie 3,5 na poczcie
ja mam calkiem darmo. i tez z domciu
oras: wykonalem juz przelew.