ee tam...na przegladzie mowili ze dobrze mam ustawione swiatlaAro83 pisze:kurde, Qomo, ale dajesz po oczach![]()

yyyy... bo ja bym chcial tylko dodac, ze to byl niewinny zart...yyy... sie kurde przerazilemOj Pirat, zadarles z mafia.. Niedlugo zobaczysz jaka wykladzine ma Arts w bagazniku
Ja jestem raczej chudzinka, wiec pewnie wszedlbym kolo tej tuby, ale wiesz "wozenie do lasu wyszlo z mody, za duzo wachy sie spala"Tuba troszke zajmuje miejsca w bagazniku wiec trzeba bedzie troche pocwiartowac zeby sie zmiescil do bagaznika
no wlasnie to ja Ciebie puszczalem przy wyjezdzie i zdziwilem sie,bo skojarzylem Corse a nie widzialem Ciebie wczesniej na parkingu.Nastepnym razem prosze sie nie wstydzic i szukac klubuZdz Corsa Black pisze:Chciałbym skorzystać z tego tematu i tutaj przekazać kolegom spóżnione przeprosiny za Modlin.Podjechałem do was i zaraz potem odjechałem....Chodzi o to że przegladam forum ale nie zabieram głosu w dyskusjach,więc pomimo że chciałem w póżniejszym terminie spróbować zagadać,znalazłem grupę z Poznania którą osierociłem swoim spóźnionym wyjazdem (laczek w nowo założonej oponie o 3 w nocy) i tam się zaraz udałem-póżniej po zajęciu miejsc na trybunie już było za późno i dopiero przy wyjeździe widziałem kilku kolegów klubowiczów.Tak wiec jeszcze raz przepraszam za swój ostarcyzm i obiecuję poprawę we wrześniu a jeśli zawitacie to i w Poznaniu.Pozdrowienia dla wszystkich!
teraz to juz napewno kazdy bedzie wiedzial kto to Piko..arts pisze:Piko teraz bedziesz kojazony
Ja mam Ciebie nawet nagranego,do filmiku sie zalapalesZdz Corsa Black pisze:Chciałbym skorzystać z tego tematu i tutaj przekazać kolegom spóżnione przeprosiny za Modlin.Podjechałem do was i zaraz potem odjechałem....Chodzi o to że przegladam forum ale nie zabieram głosu w dyskusjach,więc pomimo że chciałem w póżniejszym terminie spróbować zagadać,znalazłem grupę z Poznania którą osierociłem swoim spóźnionym wyjazdem (laczek w nowo założonej oponie o 3 w nocy) i tam się zaraz udałem-póżniej po zajęciu miejsc na trybunie już było za późno i dopiero przy wyjeździe widziałem kilku kolegów klubowiczów.Tak wiec jeszcze raz przepraszam za swój ostarcyzm i obiecuję poprawę we wrześniu a jeśli zawitacie to i w Poznaniu.Pozdrowienia dla wszystkich!