Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
co by nie bylo ze nic sie nie dzieje to dzisiaj przyjechal do mnie zderzak od GSi niestety fotak nie mam bo gdzies aparat zapodzialem w kazdym razie dzis zdazylem zaszpachlowac jedno przetoczenie ktore mnie strasznie wkurza w CA, jutro mysle ze przygotuje do malowania puki co bedzie czarny mat a na wiosne sie pomysli
sopel358 pisze:co by nie bylo ze nic sie nie dzieje to dzisiaj przyjechal do mnie zderzak od GSi niestety fotak nie mam bo gdzies aparat zapodzialem w kazdym razie dzis zdazylem zaszpachlowac jedno przetoczenie ktore mnie strasznie wkurza w CA, jutro mysle ze przygotuje do malowania puki co bedzie czarny mat a na wiosne sie pomysli
Widziałem dzisiaj ten zderzak na allegro...
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
no dobrze widziales sprzedaje wszystkie graty
zlozylo sie tak ze corsa zostala do wozenia tylka a do zabawy mam 2,5 V6 w tygodniu jak odbiore od mechanika po wymianie wszystkiech niezbednych zeczy jak to w urzywanym aucie wrzuce fotki
mam nadzeje ze mnie nie zlinczujecie
a co tu durzo pisac mialem na wiosne kupic 2.0 a kupilem alfe 155 92r. 2,5 V6, ksiarzkowe 165km i 216 mometu trzeba bedzie sie shamowac zobaczyc co z tej mocy zostalo
ful wypas w srodku oprocz skury
a z zewnatrz czarna 16" kolka zawias koniego jakos wyglada i jezdzi fotki wrzoce jak odbiore od mchanika umyje i cykne sesje jakas
zeby nei bylo ze sie u mnei nic nie dzieje bo wiosna idzie i wypadalo by troche pomodzic temat z alfa juz jest nieaktualny wielki powrot do corsy
dzieki uprzejmosci Mazura nabylem taki bajerek ktory wkrutce sie pojawi w aucie
Oj Sopel dzięki uprzejmości Mazura, hehehehehehehe dobre Wiesz o czym mówię mam nadzieję. Mnie tylko ciekawi jak idą Tobie postępy. Pogadamy pewnie na gg jak się nam uda być o tej samej porze przy kompie.
co do ponownych posukiwan progow to przegladam co tam sie w necie pokazuje ale nie spuszczam sie zabardzo nad tym a zderzak czeka na pomalowanie teraz moja uwaga jest bardziej skupiona na jakims ciekawym zawiasie i felgach
@Boombel dzieki za propozycje ale 16 za duzo jak na CA szukam jakis konkret 14 caly
@ Mazur wiem o co loto