Black X14XE by Mefju
- Mefju
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Black X14XE by Mefju
hmmm w sumie to przemyslalem sprawe i stwierdzam iz bilstein to za droga impreza... znalazlem na allegro komplet sachs performance, ale nie wiem w jakim jest stanie... w sumie niedaleko od wroclawia, bo 60km ale jak sprawdzic "recznie" czy amortyzator sie nadaje czy nie? nie chcę wyrzucic 300zl w bloto.. wogole czy performance bedzie sie nadawal do sprezyn -30mm?
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Z tego co udało mi się wyszperać w necie to Sachs Performance wywodzi się z samochodów rajdowych. Ja myślę że da radę z tymi sprężynami ale jak sam piszesz - nie wiadomo w jakim te amorki są stanie
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
no prosze pierwszy wypad na tor i juz jest kolejny zarazony
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tego Sachsa mial kiedys WOW jak jeszcze pod maska mial 1.4 w setupie ze springami -30 i srednio byl zadowolony. Z tego co pamietam, to Sachs jest do seryjnych sprezyn dobry.Sław pisze:Z tego co udało mi się wyszperać w necie to Sachs Performance wywodzi się z samochodów rajdowych. Ja myślę że da radę z tymi sprężynami ale jak sam piszesz - nie wiadomo w jakim te amorki są stanie
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
aj kurde, sorry za byka - faktycznie masz racje ale gafa sorry za zamieszanieSław pisze:Na pewno miał Sachsa Performance? Może miał Sachsa Advantage?