1. prowadnica powietrza na chlodnice oleju, bo powietrze leci gdzie chce
2. nizsze mocowanie fotela, bo nie mieszcze sie w kasku pod dach
Wydaje mi sie tez, ze nikt w Polsce nie bedzie mial od reki 650'ek Siemensa

A Bob4r?!markos pisze:Sa pewne rzeczy, ktore zrobic musze:
1. prowadnica powietrza na chlodnice oleju, bo powietrze leci gdzie chce
2. nizsze mocowanie fotela, bo nie mieszcze sie w kasku pod dach
Wydaje mi sie tez, ze nikt w Polsce nie bedzie mial od reki 650'ek Siemensa

na to ze jak cos sie urwieczester 1 pisze:wow :0, to gdzie tak smigasz ze kask potrzebny?!markos pisze: 2. nizsze mocowanie fotela, bo nie mieszcze sie w kasku pod dach
Pokaz mi jedna impreze typu trackday, na ktorej nie jest wymagany kaskczester 1 pisze:wow :0, to gdzie tak smigasz ze kask potrzebny?
Prawie na styk, a nie kosmiczne. Do 400 koni moga nie wyrobic.KonikGSI pisze:P.S. wtryski kosmiczne

Jak mam rozumiec takie pytanie zadane w watku o Hondzie z zielonymi kolami? Ta, czyli ktora? Ta tutaj, o ktorej piszemy, czy jakas inna, ktora tez miala zielone kola?kerni pisze:to ta Honda z zielonymi kołami jechała w środę w nocy ze Strykowa w stronę wawy?
!markos 31 sierpnia, to chyba w srode bylo, pisze:Na razie to nie ma o czym mowic, bo znowu cos sie zjebalo. Chyba padl jeden wtryskiwacz.

Uwielbiam takie bzdety w ogloszeniach.. Silnik na Dartonach do jazdy na codzienJulek-koło pisze:Tutaj Masz wyzwanie
http://moto.allegro.pl/honda-civic-eg9- ... 10833.html
Ale to niestety poza zasięgiem większości aut

FUUUUUU jaka brzydka!markos pisze: prosze wiec o lagodny pocisk

100% zgadzam się z powyższym. Również wersja z błotnikami w kolorze i poprzednim zderzakiem bardziej mi się podobała, aczkolwiek nadal dupe urywa-=m&m=- pisze:wersja zderzaka z halogenami i błotniki w kolorze auta bardziej mi pasowały, lampy bez soczewy też chyba lepiej wyglądały ale zdaje sobie sprawę, że wygląd nie zawsze na pierwszym miejscu stoi.
Poza tym fajnie, że auto jeździ i mam nadzieję daje dużo frajdy kierownikowi![]()

to nie tylko o halogeny chodzi. Miałeś wtedy też dorobione otwory, które mimo, że rzeźbione to wyglądały mega seryjnie i mega dobrze. Kolor felg dalej mi się nie podoba i się już chyba nie przyzwyczaję, ale auto zdecydowanie na +. A jak ze spasowaniem amberów z węglowymi błotnikami? Tak z ciekawości - pokaż jeszcze wnętrze, całe.!markos pisze:Zderzaka z halogenami nie ma juz od ponad roku, tam gdzie byly halogeny jest teraz orurowanie, wiec fizyczna niemozliwoscia jest zamontowanie lampek.