Warto, bo TEN artykul i TE zdjecia wyszly dobrze. Nie dlatego, ze GT jest superwypas-=m&m=- pisze:Kupiłem tylko ze względu na Twoje auto, moim zdaniem czasopismo nie warte swojej ceny ...

Oraz:

Warto, bo TEN artykul i TE zdjecia wyszly dobrze. Nie dlatego, ze GT jest superwypas-=m&m=- pisze:Kupiłem tylko ze względu na Twoje auto, moim zdaniem czasopismo nie warte swojej ceny ...
palce jak palce ale ten lakier na paznokciachBear_ pisze: P.S. Ładne palce![]()
ja mam czucie w dupie i nie musisz nic wspolczuc,!markos pisze:Jesli do oceny czy auto jest szybkie potrzebujesz zegarka, to wspolczuje braku czucia w dupie![]()
Problem dla kogo? Bo chyba nie wierzysz, ze dla mnie
300x28, 2 tloczki w najwiekszym seryjnym zacisku + duzy klocek = malo?Kotlin pisze:jakiś mały ten hamulec mi się wydaje
Nie czuje potrzeby umiejscowienia tego samochodu w jakims szeregu. Podjade kiedys na S8 i pojezdze z rolki, bedzie wiadomo czy jest szybki w porownaniu do innych. Ci co siedzieli na prawym mowia, ze jest dosc szybki, nie mam powodu, zeby im nie wierzyc, bo na moje oko dobrze zapie*dala. Nawet jesli bedzie od czegostam wolniejszy - to co to tak wlasciwie zmienia? Dla mnie zupelnie nic.kamiloooo pisze:zegarek jest uszeregowaniem auta posrod innych
Nie pamietam na ile Maciek ustawil podczas strojenia, ale chyba jest cos kolo 8500, czyli seria. Zegar pokazuje wiecej. Moze zakrecimy 9k jak zmienie walek wydechowy na ten z B18C6, wtedy powinien mocno ciagnac do konca i na samych obrotach uda sie ugrac kolejne XX koni.czester 1 pisze:przy ilu obrotach jest odcinka?
Na moje oko, jak sie dobrze ogarne, to bedzie wlasnie cos w granicach 5.5, czyli chyba calkiem znosnie jak na FWD.czester 1 pisze:ile ma do setki - z 5,5 lub lepiej![]()