Trudność wykonania takiego zdjęcia niewielka, ale efekt znakomity, gratuluje
Zdjęcia, fotki, produkcja własna...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@kubelt
No dokladnie tak wygladaja ulice o tej porze w niedziele. Jak ktos dobrze sie zabawi to dopiero o tej porze do domu wraca.
@JUHol
dzieki ...
@Górniol
Fajna fotka, ma klimat. Te gorne czerwone swiatla to chyba jakis autobus przejechal
No dokladnie tak wygladaja ulice o tej porze w niedziele. Jak ktos dobrze sie zabawi to dopiero o tej porze do domu wraca.
@JUHol
dzieki ...

@Górniol
Fajna fotka, ma klimat. Te gorne czerwone swiatla to chyba jakis autobus przejechal

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja tak samo ... hmmm-=m&m=- pisze:gdzieś już widziałem tą (lub bardzo podobną fotke) i ktos skomentował ja wtedy, że byłaby fajna gdyby była robiona czarno-białaD12 pisze:Łode mnie...

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
czy mozesz zdefiniowac jak rozumiesz pojecie "wlasne"?D12 pisze:sorki ale powracam do produkcji własnej
Stary, ten watek powstal po to, zeby klubowicze pokazywali ciekawe zdjecia zrobione glownie wszystkiemu, a nie swoim samochodom. Co wiecej, wszyscy przez "wlasne" zrozumieli zdjecia cykane wlasna reka, a nie znalezione w necie jakies democary na gwincie czy obrotomierze... dziekuje za uwage
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Własne ja rozumiem tak wszyscy, za democara sory, zagapiłem się i wrzuciłem go tu gdzie nie trzeba.pirat pisze:czy mozesz zdefiniowac jak rozumiesz pojecie "wlasne"?D12 pisze:sorki ale powracam do produkcji własnej
Stary, ten watek powstal po to, zeby klubowicze pokazywali ciekawe zdjecia zrobione glownie wszystkiemu, a nie swoim samochodom. Co wiecej, wszyscy przez "wlasne" zrozumieli zdjecia cykane wlasna reka, a nie znalezione w necie jakies democary na gwincie czy obrotomierze... dziekuje za uwage
Zdjęcie obrotka ja zrobiłem........ to juz chyba ciekawsze.

STOP Pijanym kierowcom
-
- Swój
- Kontakt:
@D12 - Do zdjec nocnych bez statywu nie podchodz, taka jest brutalna prawda. To, co pokazales to jest klasyczny objaw zdjecia z dlugim czasem naswietlania i "strzalem" z reki. Byc moze nawet oparles aparat o kierownice, co w przypadku terkoczacego diesla nie jest najlepszym pomyslem
Aha, a tak w ogole to zapomnij o .gif`ach, minimum .jpg.
Ponizej rowniez fotka z reki i lepiej juz nie jestem w stanie, zbytnio trzesa mi sie rece. Jak kupie w koncu statyw pod lustro to mam zamiar zrealizowac pare pomyslow, ktore sie u mnie zbieraja juz jakis czas..

Aha, a tak w ogole to zapomnij o .gif`ach, minimum .jpg.
Ponizej rowniez fotka z reki i lepiej juz nie jestem w stanie, zbytnio trzesa mi sie rece. Jak kupie w koncu statyw pod lustro to mam zamiar zrealizowac pare pomyslow, ktore sie u mnie zbieraja juz jakis czas..

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Pracowałem prawie2 lata przy remontach takich i podobnych maszyn na KWB. Żeby oszczędzić czas prace są prowadzone nawet kiedy koparka jest w ruchu. Tylko raz na jakiś czas przechodzi remont generalny w zależności od zużycia(a to następuje bardzo szybko w takich warunkach...D12 pisze:Byłeś operatorem koparki czy jak...?Hiv pisze:Moje niedawne miejsce pracyFABIANOS pisze:
PS. Może zarzuce wam fotki z samego dna odkrywki

Może znów corsa...