dłubanie w mojej CA ...
- All
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
silnik po zmianie oleju ucichł - wreszcie ostatni popychacz hydrauliczny otrzymał słuszny olej
Już nie cyka jak stary polonez
Jeszcze wymiana uszczelki pod miską oleju (nowa uszczelka a cieknie !! masakra !!!!) i mniej więcej będzie ok
Dla niezorientowanych wszystkie uszczelki, oringi, symmeringi wymieniłem na nowe !
P.S. Macie jakieś patenty odnośnie uszczelki pod miską ?
Już nie cyka jak stary polonez
Jeszcze wymiana uszczelki pod miską oleju (nowa uszczelka a cieknie !! masakra !!!!) i mniej więcej będzie ok
Dla niezorientowanych wszystkie uszczelki, oringi, symmeringi wymieniłem na nowe !
P.S. Macie jakieś patenty odnośnie uszczelki pod miską ?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2007, o 20:04 przez All, łącznie zmieniany 1 raz.
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
-
- Forum Master
- Kontakt:
masz pewnie ta podwujna korkowa z blacha w srodku co jest w c20xe, wez to wywal w pizdziec i zapodaj od 20xev, ja tak mialem u siebie w c20xe i spod miski niecieklo, no chyba ze w lecie cos tam jest inaczej .. ale niesadze
aha jak bys skladal z uszczelka od xev (jest nizsza od korkowej) to uwazaj czy aby nie zostanie przytkany smok, wiadomo co sie mzoe stac jakby niezassal oleju
aha jak bys skladal z uszczelka od xev (jest nizsza od korkowej) to uwazaj czy aby nie zostanie przytkany smok, wiadomo co sie mzoe stac jakby niezassal oleju
- All
- Nowy
- Kontakt:
w jaki sposób może się przytkać smok ?
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
Był Kadett jest Corsa..
- All
- Nowy
- Kontakt:
no tyle to ja wiem Markos myślałem że jest w tym jakiś ukryty sens , ale dzięki za info zrobimy przymiarki jakby co
p.s. od kontroli smarowania mam wskaźnik ciśnienia oleju i kontrolkę
dzięki za ostrzeżenie Arts
p.s. od kontroli smarowania mam wskaźnik ciśnienia oleju i kontrolkę
dzięki za ostrzeżenie Arts
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
Był Kadett jest Corsa..
- All
- Nowy
- Kontakt:
trochę newsów
Założyłem rozpórkę i fotele
1.Widok na rozpórkę pod ukosem - jest lekka, wytrzymała i wykonana z polerowanego aluminium
2.Zbliżenie prawego kielicha - wszystko pasowało idealnie zwróćcie uwagę na spawy - robota profi
3.Widok z przodu
4. A tak wygląda olej w moim silniku poziom jest dokładnie w środku skali - jest tak czysty, że ciężko odczytać poziom hehe
5.Jeszcze jedno ujęcie bagnetu
6.A teraz ujęcie na moje brudne fotele bimarco zamontowane w corsie niebawem je upiorę - zabrakło czasu
Po próbnej przejażdżce stwierdzam dużo lepsze "wyczucie auta" i oczywiście lepsze trzymanie na zakrętach
Wnętrze nabrało sportowego charakteru
7.Jeszcze jedno ujęcie ukazujące brud na fotelach p.s. potrzebuję jasnoszarą osłonę kompa z kadetta GSI jak ktoś ma niech da cynk
Na ten czas to tyle nadmienię, że jeszcze sporo rzeczy leży w garażu i czeka na zamontowanie ... ale jest zimno co znacznie zmniejsza chęci do modowania autka..
Założyłem rozpórkę i fotele
1.Widok na rozpórkę pod ukosem - jest lekka, wytrzymała i wykonana z polerowanego aluminium
2.Zbliżenie prawego kielicha - wszystko pasowało idealnie zwróćcie uwagę na spawy - robota profi
3.Widok z przodu
4. A tak wygląda olej w moim silniku poziom jest dokładnie w środku skali - jest tak czysty, że ciężko odczytać poziom hehe
5.Jeszcze jedno ujęcie bagnetu
6.A teraz ujęcie na moje brudne fotele bimarco zamontowane w corsie niebawem je upiorę - zabrakło czasu
Po próbnej przejażdżce stwierdzam dużo lepsze "wyczucie auta" i oczywiście lepsze trzymanie na zakrętach
Wnętrze nabrało sportowego charakteru
7.Jeszcze jedno ujęcie ukazujące brud na fotelach p.s. potrzebuję jasnoszarą osłonę kompa z kadetta GSI jak ktoś ma niech da cynk
Na ten czas to tyle nadmienię, że jeszcze sporo rzeczy leży w garażu i czeka na zamontowanie ... ale jest zimno co znacznie zmniejsza chęci do modowania autka..
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
Był Kadett jest Corsa..