w związku z tym że spot już za 2 tygodnie, przypominam
17.04 a nie chcemu znowu się kisić na parkingu galerii, ustaliliśmy ostatnio żę najbliższemu zlocikowi będzie przyświecała akcja "grill".
Ale trzeba by się zastanowić nad miejscem. Ostatnio padła propozycja że gdzieś za Wieliczką. Myślę że przez ten tydzień możemy zgłaszać propozycję fajnych miejsc, a w następny weekend wybierzemy jakiś konkret.
Ja mam dwie propozycje:
Propozycja nr 1
Kryspinów
Chyba każdy z Krakowa zna, więc nie będę opisywał. Jednym z atutów jest to że jeszcze teraz przez okres kwietnia i maja nie ma cerberów zbierających chore kwoty za wjazd/wejście na teren zalewu.
Dużo miejsca, droga jakto droga bita, ale da się bezproblemów dojechać.
Mapa ogólna
Mapa szczegółowa
Mapa miejsca spotkania i grillowania
Propozycja nr 2
ul.Nad Drwiną - Brzegi
Dla niektórych pewnie bardzo dobrze znane miejsce, Ci którzy wiedzą co to SRK to wiedzą o co chodzi. Według mnie propozycja lepsza od tej pierwszej ze względu na to że chętni mogliby stanąć na kresce, pewnie paru żądnych wrażeń się znajdzie. Nieopodal są stawy, przy których możnaby zrobić grilla. Dojazd do stawów może jest w gorszym stanie niż ten na kryspinów, ale także da się dojechać. Jedynie gdyby przeszły Brzegi, proponowałbym zrobić spota w niedziele 18.04, ze względu na to, że w niedzielę jest tam dużo mniejszy ruch, prawie żaden i możnaby spokojnie wypróbować auta. Ze względu na to że niektórzy mogą nie wiedzieć gdzie jest dokładnie ul. Nad Drwiną moglibyśmy się spotkać wcześniej na stacji BP na rogu ulic Saska i Lipska.
Mapa ogólna
Mapa szczegółowa
Mapa miejsce spotkania
Jak ktoś ma jakieś propozycję to proszę wrzucać, ale postarajcie się o jakiś opis i mapkę dojazdu.
Z racji tego że grill sam się nie zrobi, to ze strony formalnej niech się zgłoszą osoby które mogą wziąć:
grill -
rozpałkę -
węgiel -
koce(no chyba że będziemy stać) -
I proszę pamiętać żeby każdy zabrał:
coś na grilla
coś do picia

jakiegoś kierowcę
No i na sam koniec chyba najważniejsze, lista chętnych:
1. corsarz
2.