Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lepszym miejscem jest parking za decathlonem bo zawsze jest luźno.
Dla mnie czas dobry ale nie deklaruję się na 100% ale się postaram wpaść na chwilę - niestety nie corsą a astrą bo corsy już nie lubię hehehe.
Tylko że ten parking nie jest mały i o to mi głównie chodziło pisząc o tym za decathlonem (a to przecież to samo miejsce ) Pisząc jaśniej, z której strony itp. itd.
W piętek miałem okazje stać przez chwile na parkingu za Decathlonem i muszę przyznać, że obecnie jest tam bardzo mało miejsca, gdyż raz że stoi tam jakieś zdezelowane auto, dwa na cześć owego parkingu jest rozwalona górka ziemi czy jakiegoś innego syfu.
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE ...
No i chyba padł "Krakowski rekord" z kolegą Totikiem doliczyliśmy się 11 corsiaków.
Zdjęcia ode mnie znajdziecie tutaj (hasło do folderu jest: "prywatne") http://s50.photobucket.com/albums/f341/ ... 9kwiecien/
(To forum jakoś dziwnie obcina zdjęcia z photobucket'a. Żeby zobaczyć w całości klikamy prawym i "pokaż obraz")
Parę wybranych
fajnie, że spot wypalił
czyja jest ta granatowa corsa b ?? niby taka standardowa a bardzo fajnie się na tych felgach prezentuje
Ps. forum obcina zdjęcia do szerokości forum, wiec wieksze niż 640x480 sa cięte i jest to przypadłość każdego forum opartego ma phpbb3, natomiast szukam cały czas czegoś co pozwoli obejśc problem gwarantujac jednoczesnie poprawne wyswietlanie galerii na forum.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert