ZIMA
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
po pierwszym sniegu zalozylem i... oczywiscie zrobila sie ladna jesien... i jezdze teraz na stalowkach z kapselkami... zenada
i mam swoje oz'etki do sprzedania. a na zimowkach sie jezdzi bu, sa strasznie miekkie poki co... moze jakies sie zrobi w okolicach zera bedzie gitarra...

c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja też ciągle letnie, ale przed Wszystkim Świętymi chiba już zapodam zimę.
Jedrus: Moja Corza tez staje sie dziwnie brzydsza w zimie...poza tym wtedy mam stalówki 13''.....
A powiedzcie mi jak sobie radzicie z cholernie parującymi szybami??? Dla mnie to spory problem, wkurza mnie to strasznie.
Jedrus: Moja Corza tez staje sie dziwnie brzydsza w zimie...poza tym wtedy mam stalówki 13''.....
A powiedzcie mi jak sobie radzicie z cholernie parującymi szybami??? Dla mnie to spory problem, wkurza mnie to strasznie.
lezo
Opel Corsa B Atlanta 1.4i happy user
CTM# 138
CTM# 138
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja sobie "radze" w ten sposob, ze wlaczam dmuchawe na 2, obieg otwarty na 3/4 i grzanie na polowe, oczywiscie dmuchawy na szybe. W miare jest OK, czaami muszę pomoc gabka....troszke uchylic szybke. A jak juz nie ma szans wytrzymac bo nic nie widze (!)
to musze włączyć klimę i wtedy od razu robi sie suuper, po parze nie ma sladu, ale za to spalanie...
Eeeeh ta zima!

Eeeeh ta zima!
lezo
CTM# 138
CTM# 138
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
lezo to w avatarze to twoja corsa?
masz gdzies inne zdjecia, wieksze ?
masz gdzies inne zdjecia, wieksze ?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
- Świeżak
- Kontakt:
Cyberpooh: niestety nie moja, ale nie mialem zdjecia swojej to wrzucilem taką, niezłą..
...moja niebawem, jednak raczej jest zwykła, ciemny (prawie) czarny fiolet-metallic-perła, 14"stalówki, ale wciśnięte 15" kołpeje od Vectry i nawet nawet wygląda...takie detale, pierwszy zakup na wiosne-porządne alu+kamei....to co w podpisie. Pozdrawiam

lezo
CTM# 138
CTM# 138
-
- Weteran
- Kontakt:
Ja również jeszcze zasówam na alumkach z letnimi oponkami, ale coś czuję że w najbliższy długi weekend trza będzie założyć obrzydliwe stalówki ;]. Co to praparatów 'antyparujących szyb' To znam jeden, bardzo dobry, co roku kupuję od 3 lat. Jest to buteleczka 450 ml z dozownikiem a buteleczkę łatwo rozpoznać po żółtym napisie Shell. Polecam. Cena u mnie 9 zeta. Więc po co się męczyć, niech Shell Cie wyręczy 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Wow: To świetnie, właśnie takiego zderzaczka szukam, niestety mam teraz wersję przed liftingiem i żeby wepchać Kamei kratę to musiałbym ciąć, a i tak zresztą guma u dołu jest już "nadruszona" od krawężników.. 
W jakim stanie i kolorze jest zderzaczek?
Potrzebuje takłe ładne alu 15", antrapa Kamei, alaktryka fabryczna(lusterka i szyby), skórzana fabryczna tapicera (śreodek-fotele+boki+podgrzewane fotele:)), wydech... i co tam jeszcze ciekawego macie :
Pozdrawiam

W jakim stanie i kolorze jest zderzaczek?
Potrzebuje takłe ładne alu 15", antrapa Kamei, alaktryka fabryczna(lusterka i szyby), skórzana fabryczna tapicera (śreodek-fotele+boki+podgrzewane fotele:)), wydech... i co tam jeszcze ciekawego macie :

lezo
CTM# 138
CTM# 138
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
zderzak jest czarny tak jak moja corsalezo pisze:W jakim stanie i kolorze jest zderzaczek?

c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Świeżak
- Kontakt:
Aaaa, chyba, że tak.. Ja mieszkam na obrzerzu Krakowa, w dodatku teren "górkowaty" i lubi być ostro
Dlatego zimówki to podstawa u mnie. Niestety to troszke szpeci. Na przyszly sezon zostaną mi stalówki po letnich 14'' i kupuje nowe oponki na zime takze juz bedzie ladniej, a na lato jeszcze bardziej bo 15/16'' alu.
Pozdrawiam i powodzenia z samochodem!

lezo
CTM# 138
CTM# 138