NARESZCIE< LUDZISKA BIALE ZEGARY

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
UcHO
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

NARESZCIE< LUDZISKA BIALE ZEGARY

Post autor: UcHO »

NO więc tak, znalazłem!!!
Białe zegarki, idealnie pasują, sam kupiłem. Są takie:
do corsy B:
- bez obrotomierza wyskalowane od 0
- bez obrotomierza wyskalowane od 20
- z obrotomierzem wykalowane od 0
- z obrotomierzem wyskalowane od 20
To wszystko z czarnym nadrukiem, doskonale nadaje się do podświetlenia ultrafioletem bądź zwykłymi lampkami, doskonale przeczuszczają światło od spodu, najważniejsze, JAKOSĆ WYKONANIA WZOROWA!!!
Cena, myślę że śmieszna 40 zł za komplet
Jażeli ktoś bylby zainteresowany kupnem to proszę do mnie i będę wysyłał. (dochodzi również koszt przesyłki, myślę że nie duży) Pozdrawiam UcHO, ja swoje lecę zaraz naklejać.
Kontakt na PW lub meila! :grin:
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Ucho a dalo by sie zebys je zeskanowal i przesal mi na mail'a? Jestem ciekaw jak wygladaja.
U mnie kosztuja 60'-. Tez maja wszystkie rodzaje. Zamawiasz, wplacasz zaliczke i po kilku dniach odbierasz.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Fillip pisze:Ucho a dalo by sie zebys je zeskanowal i przesal mi na mail'a? Jestem ciekaw jak wygladaja.
U mnie kosztuja 60'-. Tez maja wszystkie rodzaje. Zamawiasz, wplacasz zaliczke i po kilku dniach odbierasz.
Fillip postaram sie zeskanować, ale mówię jakośc jest ekstra żadnej pixelozy, na dodatek na papierze fotograficznym. A ja tez mogłem kuupić wysyłkowo, ale czytałeś co napisał Basista jakiego one są wyrobu, ja osobiście wolę nie kupować kota w worku i sugerować sie zdjęciem :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”