Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panie i Panowie, jest juz styczen za 3 miesiace zaczna sie pierwsze zloty, wiec mysle ze trzeba zaczac myslec i planowac gdzie moznaby sie bylo spotkac w liczniejszym gronie. Z tego co sie orientuje to Borek w tym roku nie bedzie ale 03 MAJ 2003 RUDNIKI LOTNISKO moim zdaniem jest ciekawa propozycja. Mozna by bylo powtorzyc jakze udana impreze z Rudnik w 2002 roku. (Druga tez podobno byla bardzo udana,a ale niestety nie bylo mnie na niej). Co Wy na to, kto ewentulanie bylby chetny ? Trzeba zaczac sie zastanawiac i rezerwowac sobie terminy zeby pozniej zadntch wesel ani czegos innego w tym terminie nie bylo !!
Czekam na odpowiedzi a moz i inne propozycje (Flipper czyzbys mial jakas ? )
To ja mogę już teraz powiedzieć, iż doszły mnie słuchy, iż KTP zamiast Borek w tym roku organizuje zlot w Modlinie koło Warszawy...tam gdzie zwykle motorowe zloty są. Ma to być jakoś 12 kwietnia ale dokładnie to nie wiem. Ja swoją obecność już terazx moge zgłościć.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Marog... mysle, ze Rudniki w gronie CTM urosly do rangi zlotu kultowego, na ktorym nie tylko trzeba, ale i wypada byc... tak wiec tegorocznie CTM powinien wystapic w dosc licznym gronie. Ja w kazdym badz razie nie pozwole sobie odmowic tej przyjemnosci... pisze sie for sure
Ja też się piszę do rudnik bo wybieram się co roku jak sójka nad może.
A co z ogólnopolskim zlotem Opla????????
Widze że temat umarł śmiercią naturalną......
Ja tez chce byc ja tez
Moze napiszecie do Komendanta kompani zeby mnie puscil na zlot
Flip jakies oficjalne pismo moze lub cosik w tym stylu
A tak na powaznie to jak tylko bede mial mozliwosc to bede na kazdym zlocie.
ja planuje obfite uczestnictwo w przyszlosezonowych imprezach. moja Girl nie bedzie obecna w polsce w wakacje, wiec nie pozostaje mi nic innego jak jezdzic na imprezy. rudniki - jak najbardziej. licze tez na inne imprezy spod szyldu sss tym razem. wiec mysle, ze spotkamy sie a licze ze wiecej niz raz z kazdym
A czy rudniki wychodzą Tylko w tym terminie, bo ja bym najchętniej też sie pojawił niestety za bardzo mi ten termin nie odpowiada, a chciałbym was wszystkich posnać
w koncu sciagnelem wszystkie filmiki ze stronki ze zlotow i stwierdzam ze fajna z was paczka wiec czekam z niecierpliwoscia kiedy was poznam ps.moja ksiezniczka tez bardzo cieszy sie ze niedlugo zlocik corsiawek bo ona tez bardzo dba i lubi moja korsiawke co mozna udokumentowac tym ze ten spojler co mialem kupila ona co prawda zdjalem bo sam doszedlem tez do tego ze jest za bardzo ordynarny w moim malym autku no ale chciala dobrze wiec pozdrawiam i czekam na spotkanie z niecierpliwoscia mysle ze spotkanie dla mnie jako nowego minie w milej atmoswerce pozdrwaiam balt
no mam nadzieje ze tez uda mi sie pojawić w rudnikach bylem tam w zeszlym roku ale jeszcze jako niezrzeszony ale widzialem furki ctm-u niezle sie prezentowaly mam nadzieje ze do tego czasu uda mi sie cos pozadniej pozmieniac w mojej furce bo narazie to zawsze cos wyskoczy jak mam juz kase
Flipper czy te Rudniki to mam nadzieje te z 15 czerwca co? bo mi ta data bardziej by pasowała nie wiem jak dla innych
_balt_ pewnie jedziem razem, szczegóły jeszcze ustalimy