kolektor wydechowy , zawieszenie sportowe
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
kolektor wydechowy , zawieszenie sportowe
witam wszystkich jestem tu nowy wiec nie wiem jakie panuja tu zasady ale mysle ze kazdy kazdemu pomoze jesli jest to tylko mozliwe ,,
poszukuje zawiweszenie do opla corsy 1.4 16v jakiejs dobrej firmy np:Vogtlanda moze byc nawet lekoo uzywane jak jest w dobrym stanie :-D zastanawialem sie nad kupnem weiteca do mojego samochodu komplet amprki i sprezyny kosztuje 1350zl ale nie wiem czy to dobra firma jesli macie zawieszenie w swoich autkach prosze o jakies podpowidzi co kupic aby samochod ladnie wygladal i komfort sie nie zminenil ??? 8-)
no i jeszcze jedno moze ktos z was ma na sprzedaz kolektor wydechowy do owej corsy takze moglbybyc lekko uzywany widzialem supersprinta ale dawki cenowe tej firmy sa zabojcze no coz za jakosc sie placi moze ktos ma takiego supersprinta uzywanego???? :bardzozly: :-D :bardzozly:
pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc[/b]
poszukuje zawiweszenie do opla corsy 1.4 16v jakiejs dobrej firmy np:Vogtlanda moze byc nawet lekoo uzywane jak jest w dobrym stanie :-D zastanawialem sie nad kupnem weiteca do mojego samochodu komplet amprki i sprezyny kosztuje 1350zl ale nie wiem czy to dobra firma jesli macie zawieszenie w swoich autkach prosze o jakies podpowidzi co kupic aby samochod ladnie wygladal i komfort sie nie zminenil ??? 8-)
no i jeszcze jedno moze ktos z was ma na sprzedaz kolektor wydechowy do owej corsy takze moglbybyc lekko uzywany widzialem supersprinta ale dawki cenowe tej firmy sa zabojcze no coz za jakosc sie placi moze ktos ma takiego supersprinta uzywanego???? :bardzozly: :-D :bardzozly:
pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc[/b]
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o zawieszeniach na tym forum bylo mnostwo
zacznijmy od tego, ze vogtland... czy ja wiem czy on taki dobry... natomiast weitec to dobra firma i warto w to wejsc. co do komfortu to przy obnizaniu autko staje sie twardsze, wiec na utrate komfortu (jesli dla Ciebie komfort to miekkie autko, o duzym zakresie resorowania - dla mnie nie) musisz sie szykowac. jakie zawieszenie polecic... moznaby dlugo... jesli masz kaske na weitec'a to go bierz - warto. jesli masz na eibach'a bierz eibach'a, itd.
a wolna chwila przejrzyj archiwum forum
kolektor
hmmm... mysle, ze niejeden Puch chcialby miec tego farta i kupic uzywany kolektor tanio
bo to fajna rzecz, ale bedzie ciezko!
acha... a wolna chwila przejrzyj archiwum forum
mysle, ze sporo sie dowiesz...

a wolna chwila przejrzyj archiwum forum

kolektor

acha... a wolna chwila przejrzyj archiwum forum

c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Forum Master
- Kontakt:
ja mam weiteca u siebie -40 mm, amory plus sprezyny, jedni mowia ze jest miekki jak na zawieche sportowa, z moich odczuc wyglada tak ze taczka nie jest jak h&r ale tez nie jest miekki napewno, jazda po centrum Warszawy po tych dziurach to katorga trzesie jak cholera, trzyma w lukach super (mam inne et na felgch, jedzi sie jak z dystansami) ja jestem z tego zestawu bardzo zadowolony... jesli chcesz twara zawieche to nie licz na komfort bo mocno sie zawiedziesz
-
- Swój
- Kontakt:
witam ponownie jest takze weitec z regulowana twardoscia ale drozszy o jakies 350zl czy oplaca sie doplacic ??? tak przy okazji gdzie zamawiales swojego weiteca??
wracajac do tematu komfortu zdaje sobie sprawe ze kupujac sportowe zawiesznie juz go nie bedzie ale jezdzilem samochodem gdzie amprki byly seryjne a wymieniono tylko sprezyny efekt byl taki ze samochod byl twardszy ale tlumienia niestety nie bylo dobrego
konczac chodzi mi o to zeby samochod byl nizszy ,, twardszy ale zeby nie jezdzilo sie nim jak na wozie drabiniastym czyli chociaz minimum komfortu pozdrawiam
)))))))))))

wracajac do tematu komfortu zdaje sobie sprawe ze kupujac sportowe zawiesznie juz go nie bedzie ale jezdzilem samochodem gdzie amprki byly seryjne a wymieniono tylko sprezyny efekt byl taki ze samochod byl twardszy ale tlumienia niestety nie bylo dobrego
konczac chodzi mi o to zeby samochod byl nizszy ,, twardszy ale zeby nie jezdzilo sie nim jak na wozie drabiniastym czyli chociaz minimum komfortu pozdrawiam

-
- Swój
- Kontakt:
reasumujac chyba po to wymyslono kompletne zawieszenie sportowe zeby nie zakladac samych sprezyn chyba ze jezdzi sie po niemieckich drogach a wszyscy wiedza czym sie roznia od naszych:)
kozystajacx z okazji chcialbym sptytac czy zalozyl sobie ktos przezroczyste lampy przednie i jak sie to sprawuje ???? na allegro sa jedna i o takie mi wlasnie chodzi z gory dziekuje
kozystajacx z okazji chcialbym sptytac czy zalozyl sobie ktos przezroczyste lampy przednie i jak sie to sprawuje ???? na allegro sa jedna i o takie mi wlasnie chodzi z gory dziekuje
-
- Świeżak
- Kontakt:
jako ze sprzedaj corse to rowniez sprzedaje rzeczy ktore do niej wsadzilem.
Moge Ci sprzedac sprezyny Jamexa -40mm + tylnie amory Weiteca krotsze w bdb stanie o czym moze powiedziec Adam poniewaz je od niego kupilem. Sprezyny sa bardzo fajne bo nie sa bardzo twarde a zdecydowanie poprawia trakcyjnosc...
Cena kolo 450zl za komplet.
Oraz sportowa kierownice Momo 32cm srednicy. Cala czarna(skora) + klakson ze znaczkiem Opla + naba do Opla Corsy. Cena 300zl za calosc.
Jak jestes zainteresowany to daj znac na maila.
Moge Ci sprzedac sprezyny Jamexa -40mm + tylnie amory Weiteca krotsze w bdb stanie o czym moze powiedziec Adam poniewaz je od niego kupilem. Sprezyny sa bardzo fajne bo nie sa bardzo twarde a zdecydowanie poprawia trakcyjnosc...
Cena kolo 450zl za komplet.
Oraz sportowa kierownice Momo 32cm srednicy. Cala czarna(skora) + klakson ze znaczkiem Opla + naba do Opla Corsy. Cena 300zl za calosc.
Jak jestes zainteresowany to daj znac na maila.
losiu
Opel Corsa evo II >>>
Andra Rally Team
Opel Corsa evo II >>>
Andra Rally Team
-
- Swój
- Kontakt:
dzieki za wiadomosc
czytalem za forum ze ktos bardzo nie chcialby zalozyc do swojego samochodu jamexa nie wiem czemu i kilka osob potwierdzilo to.....
ja natomiast chce zalozyc caly komplet nowy bo zaiweszenia nie wymienia coe co dzien ale nie wantpie ze to co oferujesz jest dobra
ciezko pracowalem na pieniadze za ktore chce kupic cos do mojego samochodu i gwarancja i te sprawy choc twoja oferta jest kuszaca jeszcze razz dzieki i pozdrawiam

ja natomiast chce zalozyc caly komplet nowy bo zaiweszenia nie wymienia coe co dzien ale nie wantpie ze to co oferujesz jest dobra

-
- Swój
- Kontakt:
arts::::::::: wyslalem ci wiadomosc ale neistety nie odpisales mialem prosbe:::::; chcialem zobaczyc jak ci ta zawieszka siem sprawuje bo jestem z plocka a ty terwdopodobnie z warsaw
jakbys byl kiedy przelotem w plocku albo ja bym bym w warszawie tylko podaj mi do siebie jakis namiar nr kom lub GG jesli ma ktos kontekt do tego pana to bede wdzieczny :0 :0 :0

-
- Forum Master
- Kontakt:
jak chcesz jakies konkretne zeczy wiedziec to wal na czarkows@polbox.com to podam numer komory swojej, ja jestem z wawy, a zawieszenie bylo zakladane przez mojego kolege za flaszke, zawieszenie sprawoje sie super po za tym ze ciagle trzesie ... ja bedziesz w wawie to sie odezwij do mnie to sam zobaczysz jak to wyglada i jak sie jedzi pozdrawiam