dobre te lampy ????

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
osman14
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

dobre te lampy ????

Post autor: osman14 »

witam wszystkich
wielu z was ma w swoich bolidach zmienione reflektry przednie na te z gladkim szklem widzialem dwa rodzaje calkowicie srebrne w srodku i srebrny odblysk a wykonczenia czarne te lampy sa bardzo ladne i mam pytanie czy poprawila sie widajnosc swiatelek po zamonowaniu tego bajerku chodzi mi o to czy reflktory standardowe byly wydajniejsze i ktora lampki byscie proponowali aby zalozyc ??? koszt tyl lamp to okolo 155zl za sztuke wiec chyba to nie jest drogo :-D :-D :-D :-D 8-) moze ktos sie zawiodl jak zalozyl owe oczy
pozdrawiam i prosze o jakies ciekawe wypowiedzi na ten temat???? :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: :oko: :oko: :oko: :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

ja tam roznicy nie zauwazylem
c20mboT
Adam_x
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adam_x »

to ci dopiero ciekawe wypowiedzi :lol: :oko:
Di gustibus non disputandum est!

Moje autko:
http://www.pbase.com/lexluger/v40
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

odpowiedzi jak odpowiedzi... no co sie moglo zmienic... oprocz efektu wizualnego... zarowka ta sama, wszystko to samo... tyle, ze teraz zamiast perforacji na szybie zakres swiecenia lampy ustala sam odblysnik.

ren i basista maja te czarne, ja do siebie zamowilem i dzis odebralem calkowicie srebrne. czarne sa naprawde fajne, ale do mnie bardziej konsekwentne bylo zalozenie srebrnych... biale z przodu, z tylu, po bokach i do tego srebrne felgi na wiosne... jakos to bedzie sie, mam nadzieje, skladalo w calosc... przy okazji demontazu swoich starych lampek z brewkami kamei'a - moge te brewki komus sprzedac (oryginalne, polakierowane na czarno)... ja juz ich nie bede zakladal - przedluzam maske.
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

Wow - nie wiadomo który rok Corsy posiada nowy kolega więc IMHO może być lepiej bo będzie nowy odbłyśnik.
Natomiast jeżeli ktoś szuka lepszego oświetlenia to polecam takie jak moje - podwójne.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

A ty Jedrus gdzie kupiles te swoje podwojne??
Bardzo mi sie one podobaja!!! Ile taka przyjemnosc kosztuje??
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Jedrus
Swój
Kontakt:

MOje przyszły z Lexmaul'a (http://www.Lexmaul.de - tam powinna być cena), ale wiem że wkłady produkuje "Ciebie". Kiedyś holenderska firma Auto Style miała w swojej ofercie takie podwójne do większości samochodów i one były trochę tańsze.
CTM#119
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

no chyba, ze tak... jesli corsa juz jest troszke starsza to fakt - ten odblysnik moze byc lepszy przez to, ze jest brend niu... ;)

Jedrusiowe lampy su siupeh!!! :) dla zaintersowanych: sprzedaje je tez pod swoja marka mattig - o ile sie nie myle za jakies 420 eur :(
c20rsa, czlowieku meeen!
Jedrus
Swój
Kontakt:

wow pisze:dla zaintersowanych: sprzedaje je tez pod swoja marka mattig - o ile sie nie myle za jakies 420 eur :(
Więc drogo ale uważam że warto. Świecą super.
CTM#119
osman14
Swój
Kontakt:

hek wow jak zalozysz te lampki to zrob fotke i zamiesc bo tez mam raczej ciemny samochod i ciekawe jak to bedzie wygladac :-D :-D :-D :-D :-D ladnie napewno tyle ze chodzi mi o to cze cale srebrne beda lepiej czy z dodatkiem czerni :0 :0 :0 :0 :-? :-? :-?

osman14
Swój
Kontakt:

Jedrus pisze:Wow - nie wiadomo który rok Corsy posiada nowy kolega więc IMHO może być lepiej bo będzie nowy odbłyśnik.
Natomiast jeżeli ktoś szuka lepszego oświetlenia to polecam takie jak moje - podwójne.

rok mojej corsy to 96/97 :-D te lampki ktore mam chyba nadal maja taki odllysnik jak powinny :-D w koncu takie stare nie sa ale mam zarowki Philipsy blue Vision i sa naprawde dobre ale napewno beda 100 xxxx ladniej wygladac w przezroczystym kolszuu :0 :0 :0 :0 :0 jakies nowe + 4000 K z niebieskawym motywem moze nie xenon ale swiatlo bardzo dobre (bielsze nie bedzie :-D :-D :-D )

REN
Weteran
Kontakt:

WOW: az boje sie myslec jak wspaniale bedzie Twoja corsunia wygladac ... :P ja chyba bede musial narazie tuning comboska odsunac w czasie bo pojawila sie pewna szansa w ktora chce zainwestowac pieniazki przeznaczone na comboska, mam nadzieje ze sie zwroca z nawiazka ...
c20mboT
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

osman: mysle, ze ostatecznie lepiej wygladalyby na ciemnym samochodzie te ciemne lampki... ale ja do siebie wzialem srebrne, zeby byc konsekwentnym - zeby ten samochod nie wygladal potem wiejsko tylko w jakas calosc sie skladal...

ren: nie wierze, ze to mowisz!!! :0 powaznie myslisz, ze moj samochod moze fajnie wygladac??? :0 Ty wieczny krytyku... :0 swoja droga zupelnie nie wierze o co chodzi...

1. mowisz ze "az boje sie myslec jak wspaniale bedzie Twoja corsunia wygladac"...
2. odkladasz w czasie tuning combo :0

nie, no nie... nie miesci mi sie to w glowie ;)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Wiecie REN teraz nowy etap zaczyna życia i kariery bo ostatnio jak stalismy do myjni to mu sie zamarzyła Imprezka Subaru i teraz chcę na nią zarobić :oko: :oko: Więc wow nie dziw się ... combo na złom i Impreza RuleZZ 8-) 8-)

Hehe
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
osman14
Swój
Kontakt:

wow: dzieki za rade :) ale i tak jak bedziesz mial mozliwosc zamieszczenie zdjecia lub podania linka gdzie to zdjecia sie znajduje to bede wdzieczny :-D :-D :-D :-D :-D :-D jak juz bedziesz cykal zdjecie to zrob na wlaczonych swiatelkach i na wylaczonycyh :-D :-D to se lookne :0 :0 :0 :0 :0 :0
pozdro

Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

[/qute] przy okazji demontazu swoich starych lampek z brewkami kamei'a - moge te brewki komus sprzedac (oryginalne, polakierowane na czarno)... ja juz ich nie bede zakladal - przedluzam maske.[/quote]

ile chcesz za nie ??
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

sierak: no co Ty opowiadasz??? :0 co to za herezje??? :0 naprawde Ren wycofuje sie z combos'a??? :0 nie... no nieeeee... wierzyc mi sie nie chce!!! :bardzozly:

REN DO TABLICY!!! wytlumacz nam o co chodzi ;)

osman: jak bede mial mozliwosc cykniecia fotki to wrzuce.

hayabusa: brewki razem z lampami moge Ci sprzedac za 100 (koszt samych brewek 180; jedna lampa ma peknieta szybe - lewa)
c20rsa, czlowieku meeen!
REN
Weteran
Kontakt:

nie nie :lol: sieraczek mnie zle zrozumial :D zobaczylem na myjni imprezke i zamarzylem zeby miec takie combo zeby subaraki wciagac na sniadanie :-P a do tego potrzebna bedzie kasa ktora zarobie dzieki nowym inwestycjom :D
c20mboT
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

wow'ik nie stresuj się tak - wszystko w jak największym porządku...nie zauważyłeś przy moim wpisie buziek z oczkiem :oko:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”