podsumowujac czy jakby sie dalo tanio wyrwac 2 przetwornice i 2 zarowki to da sie wyrzezbic xenony :0 :0 :0 w takim samochodziku jak corsa
montowal juz to ktos??????:))))))))))))
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
osman14
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
montowal juz to ktos??????:))))))))))))
czy ktos z was montowal moze xenony do swojej pociechy ????
jest tego sporo na rynku i nie widzialem jeszcze corsy na xenonach aa szkoda :0 :0 :0 :0 :0 bo wygladala by zajebiscie same zarowki kosztuja okolo 120zl a ciekawe ile przetwornice ???/ i czy zwykla zarowka pasuje do np: reflektora H4 czy trzeba by przerabiac az w koncu wyjdzie na to zer sie nie oplaca
podsumowujac czy jakby sie dalo tanio wyrwac 2 przetwornice i 2 zarowki to da sie wyrzezbic xenony :0 :0 :0 w takim samochodziku jak corsa
????????/
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
mój wujek montuje xenony. Wychodzi to ok 1400 PLN.
Zgodnie z nowymi przepisami przy xenonach musisz mieć spryskiwacz reflektorów oraz regulacje.
Gdzieś ty widział żrówki Xenonowe H4 po 120 PLN??????
To od razu wezme z 10 bo do przeróbek są min po 200 Philipsa.
Zapomnij żeby Ci to tak od razu Pasowało.
Żeby się nauczyć przerabiać pare lamp zepsujesz ..........
Zgodnie z nowymi przepisami przy xenonach musisz mieć spryskiwacz reflektorów oraz regulacje.
Gdzieś ty widział żrówki Xenonowe H4 po 120 PLN??????
To od razu wezme z 10 bo do przeróbek są min po 200 Philipsa.
Zapomnij żeby Ci to tak od razu Pasowało.
Żeby się nauczyć przerabiać pare lamp zepsujesz ..........
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Masz namiar na przerobke na Xenony za 1400zeta???!!! :0 ... ostatnio byl topic na opelklubie i minimalna cena to bylo ponad 2000!!! Za ten Twoj price to jest kompletna instalacja z autopoziomowaniem, czy jakis home maker swiecacy a'la Punto? Bo jesli to full zestaw to wyjek musi miec kupe roboty... niech sie oglosi na forum to sie jeszcze zleca inni.gabson pisze:mój wujek montuje xenony. Wychodzi to ok 1400 PLN.
Beny CTM #081
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Beny jest to b. dobrze zrobiona przeróbka z możliwością powrotu do normalnej instalacji bez żadnego większego kłopotu.
Nie wiem czy jest w tym samopoziomowanie.. najlepiej zadzwoń na 501 188065 i powiedz że dzwonisz od Gabriela to zawsze łatwiej dogadasz się z Ceną.
Ogłaszałem to na forum. ale wszystcy stwierdzili że za 1400 to kupa szmalu i oni mogą to zrobić sobie za góra 650 - 700 PLN więc dałem sobie spokój.
Nie wiem czy jest w tym samopoziomowanie.. najlepiej zadzwoń na 501 188065 i powiedz że dzwonisz od Gabriela to zawsze łatwiej dogadasz się z Ceną.
Ogłaszałem to na forum. ale wszystcy stwierdzili że za 1400 to kupa szmalu i oni mogą to zrobić sobie za góra 650 - 700 PLN więc dałem sobie spokój.
:placz2:Na sprzedaż:placz2: