Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fajna furka, bardzo fajna, felgi nie w moim (już) typie ale wszystko jest gustownie zrobione. I co mi się najbardziej podoba to clean look i wcale nie trzeba kupować nowych zdezaków - wystarczy konkretna kleba i wszystko nabiera kolorów.
Ludziska czytać nie umiecie, toż to VT, _balt_ nie ma już tego skrzydełka od dawna, pamiętacie kto go zmusił do jego zdjęcia(nakłonił), no i ma teraz felgi 15' enzo co nie _balcik_
sluchajcie spiesze z wyjasnieniem foto jest stare wic tak spojlera juz niema co do felg te co na zdjeciu zastapily enzo cup 15 w VT zrobiona jest cleen look i klamki to znaczy ich nie ma jest vitual obnizenie bo jak na nasze drogi to malo realne i zderzaczek przedni jest wyczyszczony z wlotow na gladko ale przod osobiscie mi sie nie podoba lepiej wyglada ten zender co go mam ot i cale wyjasnienie pozdr dla ucho nie bylo mnie przez pare dni a on stana w obronie mojej corsinki jendrus powtarzam to stare foto
balt temat twojego spojlera powraca jak bumerang, claen look wyglada spoko, przedni zderzak srednio mi sie podoba, a z kalmkami a raczej jej brak to roznie bywa ....
balt nie wiem, mam teraz urwanie głowy, wiec nie bardzo mam jak, a zresztą ta droga więc jak zdeczka stopnieje śnieg to wpadam na 100% bo chcę się na Twoich 15" przejechać
arts pisze:balt temat twojego spojlera powraca jak bumerang, claen look wyglada spoko, przedni zderzak srednio mi sie podoba, a z kalmkami a raczej jej brak to roznie bywa ....
Toż wiadomo że by ladnie wyglądało, po to zrobił VT aby wiedzieć jak by to wyglądało co nie, bo jakby zrobił to na 'realu' i by wyglądało źle to by se pewnie chłopak w głowę strzelił