Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam zna ktos moze dokladną nazwe tych swiec NGK przy których briski i inne sie chowają bo koles w sklepie mi powiedzial ze za NGK do mojej corsiawki to 18 zeta za sztuke -troche taniawo chyba
BO NGK-I to taka firma że jest Najlepsza i zarazem najtańsza. Nie zawsze cena idzie w Parze z jakością i na odwrót. NGK-I są Tanie a przy okazji najlepsze.
Ja za V-line dałem 25 PLN za 4 sztuki.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2003, o 17:18 przez gabson, łącznie zmieniany 1 raz.
nie taniawo... one tak kosztuja... a jesli chcesz potwierdzenia, ze gosc Ci daje dobre swiece to niech ci pokaze katalog NGK i sobie znajdz swoj silnik i numer swiec do niego dedykowanych.
To widze że przepłaciłem, bo dałem 40 za komplet. jeżeli masz silnik 1,2 na to będą :No.6 jak inny to wejdz na http://www.sklep.tuning.pl i tam w katalogu odszukaj swój model silnika wtedy będziesz znał numer.
zgodnie z zaleceniem opla oryginalne swiece gm zmienia sie co 60 tysiecy. inne zgodnie z przewidzianym przez producenta czasookresem. 60 tysiecy to naprawde absolutny max.
gabson pisze:BO NGK-I to taka firma że jest Najlepsza i zarazem najtańsza. Nie zawsze cena idzie w Parze z jakością i na odwrót. NGK-I są Tanie a przy okazji najlepsze.
No i ja tyle zapłaciłem u mojego wulkanizatora....
Pojechałem sprawdzić jedną oponę bo coś mi uciekało powietrze i zobaczyłem tablice z tą książeczką NGK sprawdziłem model do mojego autka zapytałem czy ma. Miał zapytałem ile za komplet a on na to 25 PLN. No i kupiłem jeszcze od razu kumplowi do kadetta i teściowi do astry.
wow pisze:zgodnie z zaleceniem opla oryginalne swiece gm zmienia sie co 60 tysiecy. inne zgodnie z przewidzianym przez producenta czasookresem. 60 tysiecy to naprawde absolutny max.
łups ja mam na liczniku 45 tys to juz chyab należałoby zmienić świece na ofkors NGK
[reklama] przypominam o opel-parts, gdzie mozecie kupic czasem cos taniej ngk sie do tego asortymentu zalicza... po szczegoly zapraszam na priv[/reklama]
ja nnie wiem gddzie wy te swieczki kupojecie u mnie w bydgoszczy to najtanisze znalazlem za 60 zeta moze wiecie gdzie w intedrku mozna te ngk kupic po sensownej cenie
Budzio albo Ty pijany albo nierozgarnięty, mam nadzieję ze to pierwsze, masz napisane że WOW ma sklep z częsciami, po co Ci adresik, masz PW? Skożystaj z niego a nie pytasz o adresiki
Ucho ja furka juz prawie tydzien nie jezdzilem bo non stop bomba sesyjke opijam hehe ale dzieki za upomnienie
MadMac czytaj kilka postow wyzej co niektorzy dali 25 zyla za komplet miec twoje 10zl za szt nie jest rewelacja
gabson napisał:
BO NGK-I to taka firma że jest Najlepsza i zarazem najtańsza. Nie zawsze cena idzie w Parze z jakością i na odwrót. NGK-I są Tanie a przy okazji najlepsze.