Sterowanie lusterek m3 look

Wszystkie informacje o elementach nadwozia Corsy B.
ODPOWIEDZ
UcHO
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Sterowanie lusterek m3 look

Post autor: UcHO »

Chciałbym sie zapytać czy ktos z was nie wie jak założyć "sterowanie" do monualnych lusterek m3 look takie jak ma Basista. Nikt nie wie jak on to rozwiązał, jak włożył tam ten "pręcik" do ustawiania lusterka,bo ja nie widzę jak można go tam włożyc. A może ktoś wie z innego źródła. bardzo proszę o pomoc bo nie wiem czy mam zwracać lusterka czy zostawić. Pozdrawiam i liczę na was chłopaki!!!! :-( :( :-(
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

ELO Ucho co do tego pytania odnosnie lusterek to nic ci nie pomogę ale może akuratnie ty coś mi rozjaśnisz sytuację - ile kosztowały Cie lusterka i ile trzeba zapłacić tam gdzie ty kupiłeś za wersję analogową (bez elektryki) bo Ty kupiłeś sobie z elektryką ? ? ? ? ? ?

PS. pozdrowineia przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Criters toż napisałem "monualną" czyli ręcznie sterowaną, ręcznie ustawianą. Z tego co się dowiedziałem nie można do wersji monualnej założyć tych pręcików, tak mi wszyscy odpowiedzieli, ale dziś sie ździwiłem jak pod szkołę podjechał koleś co w golfie II miał ręcznie sterowane m3 od wewnątrz, dogadałem się z nim i ma mi w sobotę wyjeśnić jak to zrobił :).
Criters ja za wersję "ręczną" zapłaciłem 260 zeta, lusterka są firmy Supersport(ja wziołem te bez kierunkowskazu), więc uważam że dobrej. Pozdrawiam
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

:oops: :oops: :oops: :oops: chyba nie doczytałem ale i tak dziękuję za odpowiedz - kurcze tyle mi do głowy ostatnio planów przychodzi że już sobie zacząłem je pisać żeby nie zapomnieć.
Pozdrowienia przesyła Criters
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

Panowie tych lusterek nie da sie sterowac od srodka tylko od zewnątrz
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie”