hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkońcu robią się dywany
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
gabson
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkońcu robią się dywany
Słuchajcie . Dzwonił do mnie facet !!!!!!!!!!!!! W końcu jest materiał i dywany są w fazie produkcji. W sobotę odbiór. Jescze jedna rzecz czy chcecie pod nogami mieć wszysty gumowy kawałek czy nie???????? Robie ankiete proszę o zagłosowanie.
To co ustali większość zostaje zatwierdzona. Nie ma kombinowania że jeden chce a drugi nie..............................
To co ustali większość zostaje zatwierdzona. Nie ma kombinowania że jeden chce a drugi nie..............................
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Adam nie rób tego - ja mam blache i dupnie się z tym jeździ. Buty się zaczeniają itp. Naprawdę lipa.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Ja widziałem takie welurowe dywaniki z gumą i wyglądało to bardzo profi - guma była ładnie ukształtowana i była ładnie wszyta w dywanik (wcale a to wcale nie szpeciła dywaników). W carismie mam dywaniki welurowe i właśnie po stronie kierowcy zamiast gumowej wstawki była welurowa i się szybko wytarła w niej dziura więc myśle że trzeba by taką gumę zapodać. A jak nawet za jakiś czas się ta gumowa wstawka wytrze to wtedy można będzie sobie kombinować z blaszką albo na nowe dywaniki wymienic.
Moim zdaniem gumowa wstawka nie zepsuje dywaników tylko poprawi ich trwałość.

Pozdrowienia przesyła Criters
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Panowie naprawde chciałbym zeby kazdy byl zadowolony . Ale kurde no nie da się tak. Widzę że zdania są podzielone prawie na równo. Nie wiem co zrobić w tej sytuacji..................
Dzisiaj musi być finał. Mam dzwonić wieczorem żeby powiedzieć czy wszywać czy nie. Jutro mają być wszystkie gotowe.
Dzisiaj musi być finał. Mam dzwonić wieczorem żeby powiedzieć czy wszywać czy nie. Jutro mają być wszystkie gotowe.
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Gabson - pozwole sobie dac ci 2 podpowiedzi za NIE dla gumowych wkladek.
1. Nie wiesz sam chyba jak wygladaja.
2. Nawet jak weygladaja to nie wiesz czy ten mojsiek nie powie ci jutro - "no ok na dzisiaj, ale wstawki chcieliscie..." i beda za kolejny tydzien.
Jak moze to niech ci pokaze jak to wyglada, ile drozsze i sam zdecydujesz czy w kolejnej partii bedzie to robione (tak niesmialo zahaczajac o temat kolejnej serii
).
Oczywiscie o gumach zadecyduje wiekszosc, ale ta zdaje sie byc za NIE i musimy wszyscy uszanowac to bo wszyscy mamy mozliwosc wypowiedzi. Mieszanie teraz czesc tak/czesc inaczej nie doprowadzi nas nigdy do szczesliwego finalu
1. Nie wiesz sam chyba jak wygladaja.
2. Nawet jak weygladaja to nie wiesz czy ten mojsiek nie powie ci jutro - "no ok na dzisiaj, ale wstawki chcieliscie..." i beda za kolejny tydzien.
Jak moze to niech ci pokaze jak to wyglada, ile drozsze i sam zdecydujesz czy w kolejnej partii bedzie to robione (tak niesmialo zahaczajac o temat kolejnej serii
Oczywiscie o gumach zadecyduje wiekszosc, ale ta zdaje sie byc za NIE i musimy wszyscy uszanowac to bo wszyscy mamy mozliwosc wypowiedzi. Mieszanie teraz czesc tak/czesc inaczej nie doprowadzi nas nigdy do szczesliwego finalu
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
chyba czwartek_balt_ pisze:mamy poniedzialek gabson jak efekty sa juz dywany pokaz jakas fotke <zniecierpliwiony>
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Jak dla mnie to zdecydowanie NIE.
Sierak-Jak ja mocowales do dywanika? Ja narazie zalozylem na mocna tasme dwustronna ze wzgledu na to ze czekam na clubowe dywaniki. Narazie sie trzyma ale jak bede mial juz CTM-owskie to chcialbym jakos bardziej profi i trwale.
Ja tez mam blache pod nogami i dla mnie jest ok.sierak pisze:Adam nie rób tego - ja mam blache i dupnie się z tym jeździ. Buty się zaczeniają itp. Naprawdę lipa.
Sierak-Jak ja mocowales do dywanika? Ja narazie zalozylem na mocna tasme dwustronna ze wzgledu na to ze czekam na clubowe dywaniki. Narazie sie trzyma ale jak bede mial juz CTM-owskie to chcialbym jakos bardziej profi i trwale.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie mocowałem jej bo kupiłem te dywaniki razem z samochodem, ale blacha jest przymocowana na nity. Jak dla mnie to taka blacha to żadna rewelacja. Albo wszystko z blachy albo nic a takie wstawki to głupio trochę wyglądają.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
W poniedziałek podskocze na poczte z jednym kompletem i zapytam ile będzie kosztowala przesyłka. Wrzuce post na forum i ten kto będzie chciał żeby mu przesłać to prześle kaskę na znany już nr. konta.
Myślę że będzie dużo taniej niż "za pobraniem"
Criters wyślij mi na PW swój phone number i zadzwonie do Ciebie w przyszłym tygodniu żeby się umówić.
Myślę że będzie dużo taniej niż "za pobraniem"
Criters wyślij mi na PW swój phone number i zadzwonie do Ciebie w przyszłym tygodniu żeby się umówić.
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
pobranie bankowe na poczcie kosztuje 3.50PLN
- wyslanie paczki o masie do 1kg kosztuje 6PLN
- wyslanie paczki o masie od 1 do 2kg kosztuje 7PLN
- wyslanie paczki o masie od 2 do 5kg kosztuje 8PLN
mozesz takze sprobowac wsadzic dywaniki do duzej koperty (np. takiej A3) i wyslac dywaniki jako list
- wyslanie paczki o masie do 1kg kosztuje 6PLN
- wyslanie paczki o masie od 1 do 2kg kosztuje 7PLN
- wyslanie paczki o masie od 2 do 5kg kosztuje 8PLN
mozesz takze sprobowac wsadzic dywaniki do duzej koperty (np. takiej A3) i wyslac dywaniki jako list
c20mboT
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Dywany Mam w domu.
Niosłem jes przez pół giełdy i mi łapy odpadają. A i tak brałem po 10 kompletów.
Myślałem że mnie ch..... szczeli .
Na drugi raz nie ma sznas żeby to odbierać w pojedynke
LEdwo to wszystko wlazło do samochodu.
Jutro Flip bierze część no a część postaram się rozesłać do was do środy.
Ren - pobranie płaci się procentowo od kwoty przesyłki. (przynajmniej u mnie na poczcie.)
Niosłem jes przez pół giełdy i mi łapy odpadają. A i tak brałem po 10 kompletów.
Myślałem że mnie ch..... szczeli .
Na drugi raz nie ma sznas żeby to odbierać w pojedynke
Jutro Flip bierze część no a część postaram się rozesłać do was do środy.
Ren - pobranie płaci się procentowo od kwoty przesyłki. (przynajmniej u mnie na poczcie.)
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
nie dokońca jest tak jak mowisz, to jest 0.5% od kwoty pobrania jednak nie mniej niz 3.50PLNRen - pobranie płaci się procentowo od kwoty przesyłki. (przynajmniej u mnie na poczcie.)
teraz juz chyba wszystko jasne
c20mboT
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
Gabson opowiedz cos jak one wygladaja jaka jest jakosc wykonania a moze mozesz cyknac fotke i ja udostepnic, prosze podaj kilka szczegolow jak to wszysto wyglada.
Podaj tez jeszcze raz nr konta to podesle ci kaske na wysylke (tzn oplate pocztowa plus kaska na jakiegos browaka za ten wysilek ktory w to wszysko wlozyles) . Pozdriwonka z Wroclawia - Migdal

Podaj tez jeszcze raz nr konta to podesle ci kaske na wysylke (tzn oplate pocztowa plus kaska na jakiegos browaka za ten wysilek ktory w to wszysko wlozyles) . Pozdriwonka z Wroclawia - Migdal
Migdal #025
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
ja mam corse A 93' i mam właśnie takie dywaniki jak pytasz -czyli gumowe z podnuszkiem dla kierowcy z lewej strony i z podnuszkiem dla pasarzera z prawej strony - chyba oto Ci chodziło. Co do ceny to nie mam pojęcia ile kosztują te dywaniki gumowe ponieważ sa to jeszcze orginalne oplowskie (chyba) wycieraczki pod nogi.

Pozdrowienia przesyła Criters