Kto czym sie zajmuje w klubie...

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Kto czym sie zajmuje w klubie...

Post autor: Flipper »

Starajac sie odpowiedziec na BARDZO czesto pojawiajace sie pytania w moim kierunku pragne wszystkich zainteresowanych poinformowac kto jest odpowiedzialny za co w klubie, i tak:
1. Marog - tworca "zywej" czesci ClubZone. Do niego kierujcie sprawy techniczne dzialania serwisu - TYLKO TECHNICZNE!
2. Cyberpooh - zajmuje sie administracja zarowno Forum CTM jak i ClubZone. Kazdy nowy klubowicz/klubowiczka :)23 "przechodzi" przez jego raczki :grin: Jezeli kogos nie ma w klubie - pytajcie Pohh'a dlaczego.
3. Wow - temat lepki i wszystko co z nim zwiazane.
4. Gabson - temat dywaniki. Mam nadzieje, ze nie osiwial z problemow jakie wywolala niekompetencja co po niektorych wykonawcow dywanikow i zaoferuje swoja wiedze w temacie przy produkcji kolejnych partii.

Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialem :-? Numerki i namiary sa w dziale Club Zone.

Do mnie mozecie pisac w cala reszta. W przypadku Pooh'a odpada DODAWANIE ZDJEC do Club Zone - to tez ja robie.

No i na koniec kilka moich, mniej lub bardziej ugryzliwych, uwag. Nagminnie ostatnio piszecie do mnie pytanie, na ktore odpowiedzi mozna znalezc tutaj na forum badz na stronie. W pewnym stopniu spowodowane jest to TOTALNYM (przepraszam za lacine) BURDELEM na Forum CTM. Powielajace sie tematy, wypowiedzi, ktore niewiele (badz wcale) nie wnosza do rozpoczetego temtu, ZUPELNIE NIC nie mowiace tematy powoduja, ze ciezko sie tutaj polapac o so chozi..... :-(

Przepraszam, ze tak szczerze ale jest to rowniez jeden z powodow, dla ktorych nie angazuje sie w rozmowy na Forum sledzac jedynie watki "z boku".
Ostatnio zmieniony 23 paź 2003, o 22:15 przez Flipper, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Mam nadzieje ze moim postem niczego nie zasmiece ale mozna by zrobic jeden przyklejony topic gdzie byly by wrzucane wszystkie w stylu "ehh jak oni jad:D"itp mysle ze o wiele latwiej dalo by sie polapac
Drugi typ topicow co sie przewija to w stylu jak odkrecic cos tam zeby sie do czegos dostac itp. mogą przeciez byc wrzucane w przyklejony topic warsztat i wten sposob szukając jakich wiadomosci lub problemow zwiazamych z jakimis usterkami i ich naprawą mam wszystko w jednym topicu. Co do opcji search szkoda gadac za kazdym razem obojetnie czego szukam pojawiają mi się 2 strony z postami Mastersa...
Ostatnia moja mysl jest taka ze mozna by zrobic taką zasade ze kazdy post, w którym ktoś chce cos kupic, sprzedac, zamienic jezeli nie znajduje sie w przeznaczonym do tego topicu bedzie usunięty bo jak widac prawie kazdemu to zwisa i pisze sobie gdzie chce
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

Feliks pisze: Co do opcji search szkoda gadac za kazdym razem obojetnie czego szukam pojawiają mi się 2 strony z postami Mastersa...
bueheheheh
no i zaplulem sobie monitor kawa :-D :-D :-D
sorki nie moglem sie powstrzymac :grin:

a co do klub zone, poniewaz baza z klubowiczami jest przenoszona byl pewien przestuj z dodawaniem, ja wasze majle wszystkie mam, kiedy tylko kogos dodam zostanie poinformowany o tym na email.
pozdr
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja moge psuc:))))

Moge byc odpowiedzialna za stwarzanie problemow:DD
Moge moge?
CTM #102 błąd_yna
REN
Weteran
Kontakt:

Post autor: REN »

coz ja chcialem zauwazyc ze chyba czasy swietnosci tego forum juz sie skonczyly, kiedys byly tu osoby z ktorymi naprawne mozna bylo rzeczowo porozmawiac a teraz? dywaniki, biale tarcze zegarow i nic konstruktywnego :( te same rzeczy walkowane po raz dwudziesty :(
c20mboT
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

REN pisze:coz ja chcialem zauwazyc ze chyba czasy swietnosci tego forum juz sie skonczyly, kiedys byly tu osoby z ktorymi naprawne mozna bylo rzeczowo porozmawiac a teraz? dywaniki, biale tarcze zegarow i nic konstruktywnego :( te same rzeczy walkowane po raz dwudziesty :(
WETO!! POMINALES wstracajaca sie we wszystko a nic nie wiedzaca babe!! ) Me:) To czysty skandal - na nawet o tarczach nie pogadam:D!

E Misiu - jeszcze lepki i koszulki:]
A powaznie, to coz- jko jedyny zajmujesz sie powaznymi modami ale po pierwsze Cie na to stac a niektorych niebałdzo albo wola inwestowac w cos innego...coz - tak naprawde malo jest wogole takich osob...
Zaraz zaczniesz sie wyzywaszac i dostaniesz od reszta w czapę:/
Eh..... ale integruje nas jeszcze....GRIL!! :)
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

REN - nie skomentuje ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

REN pisze:coz ja chcialem zauwazyc ze chyba czasy swietnosci tego forum juz sie skonczyly, kiedys byly tu osoby z ktorymi naprawne mozna bylo rzeczowo porozmawiac a teraz? dywaniki, biale tarcze zegarow i nic konstruktywnego :( te same rzeczy walkowane po raz dwudziesty :(
Tutaj nie mogę się zgodzić. Nie każdego stać na przekładankę silnika czy robienie ekstremalnego tuningu. Każdy robi to co jest w jego zasięgu (np te nieszczęsne tarcze)
Po drugie: nie każdy ma wykształcenie techniczne(czyt mechanik samochodowy) są tu osoby w różnym wieku i z różnym doświadczeniem. Trudno żeby osoba, która dopiero zakupiła corse od razu brała się za poważne rzeczy.
Małymi kroczkami to przodu to też droga do celu.
To jest forum "użytkowników i miłośników opla corsy" -samochód nie jest rzeczą wieczną i zdarzają się usterki.... nie każdy potrafi je zdjagnozować i po to idzie tu po pomoc. A trudno żeby kiedy potrzebuje się szybkiej odpowiedzi wertować 35 stron historii.
Gwarantuje że czasy świetności nie minęły. Jedni odejdą, pojawią się nowi.........
Coś ostatnio za poważna atmosfera panuje tutaj. Więcej luzu. :oko:
Obrazek
REN
Weteran
Kontakt:

dobra ja juz wiecej nic nie pisze w tym temacie
c20mboT
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

REN.....jezeli mam byc szczery to mnie osobiscie uraziles tym postem. Ja dalej czuje sie uzytkownikiem Forum CTM i w miare wolnego czasu odwiedzam Forum codziennie.... a ze nie pisze....no coz... ty tez tutaj bywasz i po za tematem C20XE w Combo (pojawil sie z reszta kilka razy jako osobny temat :-? ) to sam tez przeciez masz wplyw na jego funkcjonowanie......
Nie pisze tego zeby sie czepiac tylko moze po kilku zdaniach pisania jak to jest zle zaproponuj cos co odmieni ta sytuacje (moze jakis wspolny browarek ? :grin: :)23).
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
REN
Weteran
Kontakt:

ja po prostu jezeli o czyms nie mam pojecia albo nie jestem czegos pewien to sie nie wypowiadam
c20mboT
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Ren. Mi tez wydaje sie ze przesadziles swoim stwierdzeniem. Ja osobiscie uwazam, ze w porownaniu z innymi forum nasze dziala i to naprawde niezle. Jest tu naprawde wielu klubowiczow, ktorzy zaangarzowali sie w jego dzialanie, a kazdy daje z siebie to na co go stac. Ja np. nigdy nie mialem do czynienia z samochodomi od strony technicznej wiec nawet na te tematy sie nie wypowiadam. Moim zdaniem nie mozesz twierdzic, ze skoro nie ma ludzi tobie podobnych(o twojej wiedzy, zainteresowaniach tuningowych) to cos jest nie tak. Tak jak bylo to juz napisane: Kazdy robi to na co go stac. Wiec uwazam, ze nie powinienes stawiac tutaj takich ostrych tez bo niektorzy mogli poczuc sie urazeni. Tak mi sie wydaje.

Chcialem jeszcze napisac kilka slow na temat naszych wypowiedzi, ktore moim zdaniem sa delikatnie rzecz bioroc niejednokrotnie zbyt stanowcze, ostre i nie na miejscu. Zauwazylem, ze praktycznie jaki post w ostatnim czasie by sie nie zaczal to sprowadza sie do jednego. Skupiamy sie nie na temacie postu lecz na ludziach ktorzy sie w nim udzielaja. Probojemy ich poprawiac a czesto nie jest to robione w zbyt kolezenskich warunkach.
Chciałem do was zaapelowac aby forum znow stalo sie tylko i wylacznie miejscem wymiany zdan na temat Corsiawek i Combolotow :grin: a nie na temat ich uzytkownikow.
Pozdrawiam i Prosze Przemyslcie To.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

bossszzz... mnie juz styka :(
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

:0 NO COMMENT
Jak mam napisac co o tym mysle to wole juz nic nie pisac,ale nic pozytywnego.
Idac tym tokiem myslenia to powinni wszyscy stad pojsc a powinna zostac jedna osoba.
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

REN pisze:ja po prostu jezeli o czyms nie mam pojecia albo nie jestem czegos pewien to sie nie wypowiadam
dziwne wstydzisz sie bo u mnie torszke inaczej ja sie wypowiadam i pytam jak czegos nie wiem i wydaje mi sie ze poto jest poczesci forum zeby pytac i zwiekszac swoja wiedze
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

No wlasnie.Forum jest po to zeby przede wszystkim sobie pomagac.Ja w swoim rzecholocie robie wszystko sam albo z jakims znajomym,prawie wszystko bo moja COrsi widzi warsztat dopiero wtedy jak musze zawieszenie robic (koncowki,tuleje).A wiadomo nikt wszystkich rozumow nie pozjadal,wiec czasem trzeba sie zapytac.Wiadomo ze niektore porady trzeba stosowac z przymruzeniem oka,ale i tak sa przydatne.
Pozdrawiam.
Sorry jezeli cos nie tak napisalem ale ja jestem po weselu :oko:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Siemka!

Miałem pisać, ale nic nie napiszę dużo, bo nie ładnie powtarzać po innych.

Mi się podoba to, jak funkcjonuje forum. Nawet wtedy, jak tematy się powtarzają, poznaję tu coraz więcej ludzi i nadal jest fajnie.
jeśli czegoś nie wiem - pytam, jeśli wiem, to staram się pomóc, nawet jeśli chodzi o głupie tarcze zegarów.

Pozdrawiam

Chłopaki wyluzujcie ;)
Awatar użytkownika
Hayabusa
Swój
Imię: Maciek
Kontakt:

Post autor: Hayabusa »

pirat pisze:Siemka!

Miałem pisać, ale nic nie napiszę dużo, bo nie ładnie powtarzać po innych.

Mi się podoba to, jak funkcjonuje forum. Nawet wtedy, jak tematy się powtarzają, poznaję tu coraz więcej ludzi i nadal jest fajnie.
jeśli czegoś nie wiem - pytam, jeśli wiem, to staram się pomóc, nawet jeśli chodzi o głupie tarcze zegarów.

Pozdrawiam

Chłopaki wyluzujcie ;)
PiS and LOV men :oko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł