1. Marog - tworca "zywej" czesci ClubZone. Do niego kierujcie sprawy techniczne dzialania serwisu - TYLKO TECHNICZNE!
2. Cyberpooh - zajmuje sie administracja zarowno Forum CTM jak i ClubZone. Kazdy nowy klubowicz/klubowiczka
3. Wow - temat lepki i wszystko co z nim zwiazane.
4. Gabson - temat dywaniki. Mam nadzieje, ze nie osiwial z problemow jakie wywolala niekompetencja co po niektorych wykonawcow dywanikow i zaoferuje swoja wiedze w temacie przy produkcji kolejnych partii.
Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialem
Do mnie mozecie pisac w cala reszta. W przypadku Pooh'a odpada DODAWANIE ZDJEC do Club Zone - to tez ja robie.
No i na koniec kilka moich, mniej lub bardziej ugryzliwych, uwag. Nagminnie ostatnio piszecie do mnie pytanie, na ktore odpowiedzi mozna znalezc tutaj na forum badz na stronie. W pewnym stopniu spowodowane jest to TOTALNYM (przepraszam za lacine) BURDELEM na Forum CTM. Powielajace sie tematy, wypowiedzi, ktore niewiele (badz wcale) nie wnosza do rozpoczetego temtu, ZUPELNIE NIC nie mowiace tematy powoduja, ze ciezko sie tutaj polapac o so chozi.....
Przepraszam, ze tak szczerze ale jest to rowniez jeden z powodow, dla ktorych nie angazuje sie w rozmowy na Forum sledzac jedynie watki "z boku".