Głośniki z przodu
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Głośniki z przodu
Witam grupowiczów
Mam głośniczki 130 mm i chciałbym je zamontować z przodu do swojej Corsy. Ma tak ktoś juz zrobione(???), bo nie mam zbytnio pojecia gdzie je włożyć by jak najmniej przerabiać środek. Tam gdzie sa fabryczne nie wejda bo moje sa 3 razy wieksze . Myslałem nad drzwiami ale nie bardzo wiem w którym miejscu i jakby to wygladało. Gdzie takie sie montuje najczesciej ?
Mam głośniczki 130 mm i chciałbym je zamontować z przodu do swojej Corsy. Ma tak ktoś juz zrobione(???), bo nie mam zbytnio pojecia gdzie je włożyć by jak najmniej przerabiać środek. Tam gdzie sa fabryczne nie wejda bo moje sa 3 razy wieksze . Myslałem nad drzwiami ale nie bardzo wiem w którym miejscu i jakby to wygladało. Gdzie takie sie montuje najczesciej ?
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
-
- Nowy
- Kontakt:
Ciekawe rozwiazanie Domyslam sie ze te przednie głośniczki maja po 13cm srednicy... Jeszcze mnie ciekawi czy przy takim układzie trzeba bedzie ciąć blache w drzwiach. Dzieki za fotke, widze że wystarczyło pogrzebac w galerii ale przyszło mi to troche później niż wysłałem posta
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
-
- Nowy
- Kontakt:
http://www.extremecaraudio.pl/ pokazuja nawet mniej wiecej jak zabudowy robia. Mozna podpatrzec cos ciekawego.
...::Corsa A from Bydgoszcz ::...
-
- Weteran
- Kontakt:
niestety drzwi będziesz musiał trochę pociąć. Paniętaj o tym że szyba musi się otwierać
moim zdaniem najlepiej w przedniej części tam gdzie jest trójkątna szyba, wtedy będziesz musiał tylko fragment pułki skrócić do pierwszej przegródki. Jezeli zrobisz tak jak na zdjęciu to dzwięk moze "wbijać się w fotele"
Możesz jeszcze pokombinować z tymi półkami co są nad nogami...
moim zdaniem najlepiej w przedniej części tam gdzie jest trójkątna szyba, wtedy będziesz musiał tylko fragment pułki skrócić do pierwszej przegródki. Jezeli zrobisz tak jak na zdjęciu to dzwięk moze "wbijać się w fotele"
Możesz jeszcze pokombinować z tymi półkami co są nad nogami...