musimy sie zdecydowac czy laczymy nasze zlotyZAŁOŻYCIELU TEJ STRONY I KLUBU!!! CZY MÓJ KLUB MALUCHA MOŻE MIEC Z WASZYM KLUBEM ZLOTY?ODPOWIEDZ NA MAILA kunio1@op.pl. prosze o szybką odpowiedz.
WF JOKER
wazna decyzja ;)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- marog
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
wazna decyzja ;)
tak przegladam wlasnie ksiege gosci na ctm.pl i znalazlem taki poscik

--------
Pozdrawiam
Marog
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
Powiem wam cos takiego chociaz nigdy maluchem nie jezdzilem i niemam na jego temat zdania najlepszej opini bo mysle ze to rzeczywicie nie jest cudo techniki to moim zdanim nie o to w clubach chodzi by sie na wzajem osmieszac tylko o chodzi o ludzi i o wspolna dobra zabawe - moim zdaniem jesli jest to mozliwe to moze byc calkiem ciekawie spotkac sie napic piwka z kims kto jezdzi nie tylko oplem czy mercedesem , jesli ktos jest ciekawy i wesoly to nie wazne czym jezdzi tylko co soba reprezentuje a powyzsze posdy pozostawiam bez komentarza - pozdrawiam

Migdal #025
- marog
- Nowy
- Kontakt:
tu sie akurat zgodze z Toba bo znam kilka osob ktore jezdzi maluchem, sam zreszta tez nim jezdzilem i sa to naprawde fajni ludzie, ale jakos nie wyobrazam sobie by zoorganizowac spot z maluchami jak sami nie mozemy sie zebrac w komplecie. i wyobraz sobie np jechac maluchem przez pol polski na zlot - zajechalbys i usnal ze zmecznia 

--------
Pozdrawiam
Marog
-
Klekot
- Świeżak
- Kontakt:
A ja bede bardziej stanowczy sam miałem dwa maluchy i były THE BEST
to sie zapsuły, to troszke zgniły, to resor się złamał ale zawsze do przodu.....
A wracając do tematu zawsze będzie sentyment do malucha!!
Ja jestem za!! czy z maluchem czy bmw zlot jest zlotem.
Spotkanie spotkaniem .....
A poza tym to widzialem nie jednego malucha godnego podziwu.
to sie zapsuły, to troszke zgniły, to resor się złamał ale zawsze do przodu.....
A wracając do tematu zawsze będzie sentyment do malucha!!
Ja jestem za!! czy z maluchem czy bmw zlot jest zlotem.
Spotkanie spotkaniem .....
A poza tym to widzialem nie jednego malucha godnego podziwu.
-
_KWAS_
- Świeżak
- Kontakt:
kto był w modlinie wie i widział co mozna zrobic z maluszka. Ja sam poruszam sie nim i dla mnie po miescie BOMBA. co do dłuzszych tras to Marog ma racje- dlatego zabieram sie zawsze z basistą
czasem maluchem robie nie tylko BEZ OBRAZY corsy i lepsze fury ale tylko po kretych uliczkach bo wiadomo na prostej moge pomarzyć. ale kto miał, jezdził to wie jak wspaniały jest ten samochód przeszłosci i przyszłości
a co do zlotów jestem ZA
)
czasem maluchem robie nie tylko BEZ OBRAZY corsy i lepsze fury ale tylko po kretych uliczkach bo wiadomo na prostej moge pomarzyć. ale kto miał, jezdził to wie jak wspaniały jest ten samochód przeszłosci i przyszłości
a co do zlotów jestem ZA
...::: http://WWW.MAXIMUM.PROAXER.COM :::...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Panowie, może najpierw się określicie co do naszego zlotu bo jak na razie to cisza. Tak jak powiedział marog - jak chcecie się z maluchami spotykać jak sami nie możemy, co? Temat sierpniowego spotkania chyba już ponad tydzień na tapecie a ja nie dostałem ŻADNEJ odpowiedzi. Przecież nie będę się każdego łaskawie pytał po kolei czy ma ochotę jechać czy nie.
Już chyba trzeci raz prosze o pomyślenie nad tym czy możecie czy nie i o wysłanie informacji do mnie bo jak tak dalej pójdzie to dupa dlada z tego będzie i już.
Się zdenerwowałem ...
Już chyba trzeci raz prosze o pomyślenie nad tym czy możecie czy nie i o wysłanie informacji do mnie bo jak tak dalej pójdzie to dupa dlada z tego będzie i już.
Się zdenerwowałem ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
??? :0 :0 :0 Ale oso chosi?Ja jestem za zeby jakis spocik zorganizowac.Cos ostatnio forum podupadlo i wogole jakos tak dziwnie w klubie, moze spowodowane jest to sesjami, nadmiarem pracy itp., ale cos trzeba ruszyc, bo jak tak dalej pojdzie to bedzie sie robila coraz wieksza lipa a z pewnoscia nikt z nas tego nie chce.
Pozdrawiam i wiecej optymizmu.
Pozdrawiam i wiecej optymizmu.
-
Zaibel
- Nowy
- Kontakt:
... jakis maly spocik... bardzo chetnie... jeszcze nie widzialem na zywo innej corsy gsi niz moja
... bardzo bardzo chetnie...
nie da sie jakos przyspieszyc mojej akcesii do klubu!!!???
czekam i czekam na ten email
...
a co do maluchow.... to az wstyd sie przyznac.. jest jeden taki stacjonujacy z 5 km odemnie z ktorym mam straszne problemy ... dopiero na prostych mam z nim jakiekolwiek szanse... - koleś wsadził weń 1.1 od saikoczento.. i fruwa!!!!
... tylko.. qrcze.. ja bym sie do tego chyba bał wsiaść 
nie da sie jakos przyspieszyc mojej akcesii do klubu!!!???
czekam i czekam na ten email
a co do maluchow.... to az wstyd sie przyznac.. jest jeden taki stacjonujacy z 5 km odemnie z ktorym mam straszne problemy ... dopiero na prostych mam z nim jakiekolwiek szanse... - koleś wsadził weń 1.1 od saikoczento.. i fruwa!!!!