grill kamei ?
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
grill kamei ?
ktos by byl zainteresowany wierna kopia grilla kamai do corsy b ? mam osobe ktora zajmuje sie takimi zeczami... tylko nie mam orginalu .... mysle ze cana tez mogla by byc b.atrakcyjna w zaleznosci od liczby zainteresowanych
sa zainteresowani ?
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
nio tylko pytanko jak blisko tych 100 zl , bo za 60 zlotych moge miec calkowicie zrobione plus koszt malowania ucietego kawalka zderzaka.
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
balt, nawet nie chcesz wiedziec jak mialem pojechana geometrie...
montaz zawieszenia bez ustawiania geometrii to jednak BARDZO zly pomysl... proponuje, zebys pojechal ze swoja corsa np. do asko i zrobil geometrie i zbieznosc.
inna sprawa, ze najbardziej ucierpiala zbieznosc po wymianie stabilizatora - o dziwo. teoretcznie nie powinno bylo sie nic zmienic, a okazalo sie, ze bylo nienajlepiej, czyli ponad 1.5 stopnia na zewnatrz z kazdej strony. ujemne katy po montazu obnizajacych sprezyn to akurat normalka. u mnie jest w granicach 1.15-1.17 na strone.
kiedy jest modlin? pojawie sie moze jakos w koncu...
montaz zawieszenia bez ustawiania geometrii to jednak BARDZO zly pomysl... proponuje, zebys pojechal ze swoja corsa np. do asko i zrobil geometrie i zbieznosc.
inna sprawa, ze najbardziej ucierpiala zbieznosc po wymianie stabilizatora - o dziwo. teoretcznie nie powinno bylo sie nic zmienic, a okazalo sie, ze bylo nienajlepiej, czyli ponad 1.5 stopnia na zewnatrz z kazdej strony. ujemne katy po montazu obnizajacych sprezyn to akurat normalka. u mnie jest w granicach 1.15-1.17 na strone.
kiedy jest modlin? pojawie sie moze jakos w koncu...

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja to na 100% nie jade, bo zaczynaja mi sie za tydzien pierwsze zaliczenia i musze pociagnac szkole do przodu zeby mi jak najmniej poprawek zostalo na wrzesienarts pisze:a co do modlina balt nie lecisz ? zgubek co ty na to ?
Zreszta moze sie jakos stykniemy w next week to pogaduszymy co i jak.
Pozdro.