byl jeszcze Juhol ze swoja Corsa A 2.0 i wykrecil czas 15.77 :0 :0 ja tez tak chce
Modlin 31 maja 2003 - jeszcze szybciej :)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Modlin 31 maja 2003 - jeszcze szybciej :)
wlasnie wrocilem z modlina
to byl pierwszy naprawde idealny zlot! organizatorzy poprawili wszystkie niedociagniecia z 1 maja! ja oczywiscie startowalem i poprawilem swoj poprzedni czas
wykrecilem ... UWAGA ... 16.259 :0 YES
najlepszy ET: 15.561 
byl jeszcze Juhol ze swoja Corsa A 2.0 i wykrecil czas 15.77 :0 :0 ja tez tak chce
c20mboT
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
ja przyjechalem kolo 14, i wlasnie wrocilem, dwa solwa na temat imprezy, zupelnie zadnych zastrzezen, trybyny w wiekszej ilosci sa, wyzerka tez jest (bez oczekiwania kilkugodzinnego), duza ilosc ludzi z ochrony, oraganizacja na wysokim poziomie, uznanie dla johula ktory wywalczyl super czas (jak to powiedzial spiker samotni jedziec), nie widzialem przejazdu rena, ale za to zaskoczyla mnie bardzo supra tt (inter cars) az szla chmura dymu za nim ..... bylo super
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Re: Modlin 31 maja 2003 - jeszcze szybciej :)
bravo renqREN pisze:wykrecilem ... UWAGA ... 16.259 :0 YESnajlepszy ET: 15.561
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Dlaczego? Rena auto jest w Profi a chyba silnik jest ten sam....=JUHol= pisze:No imprezka super!!! Tylko szkoda ze nie wpisali corsy do PROFI tylko do OUTLAW!!! A tam same RS4 i inne takie!
Ja tu chce swapa robić ale tak żeby wylądować w mini a tu widze że tak nie bardzo. Od czego to zależy??????????

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No gratulacje Panowie - szacunek za wyniki.
A dlaczego w wynikach klasy OUTLAW nie widze wyniku przejadu JuHOL'a?
A dlaczego w wynikach klasy OUTLAW nie widze wyniku przejadu JuHOL'a?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
Bylo kilka powodow dlaczego corsa byla w OUTLAW
1. To brak boczkow na drzwiach (w sumie to w ogole brak tapicerek)
ale tu mnie zastanawia jedna rzecz? Wiekszosc aut w PROFI nie miala tapicerki to nie wiem czemu oni byli w Profi! No ale mniejsza o to!
2. Druga sprawa to to ze bylismy na miejscu o 10.10 a zapisy byly do 9.30! To i tak fux ze w ogole dalo cos rade zrobic!!!
Dodam jeszcze ze na oryginalnym katalizatorze i poprzednim tez oryginalnym kolektorze czas byl przy 14.78! tak wiec nie bawcie sie w obcinannie oryginalnych kolektorow! Corsa miala przerobiony kolektor Lexmaula i niestety nie wyszlo to na dobre bo auto w ogole stracilo caly ciag. Poza tym jest wstawiny katalizator od golfa dlatego ze jest maly i sie miesci w tunelu... ale przez to ze jest mniejszy widocznie spaliny nie maja takiego ujscia jak przy duzym oryginalnym katalizatorze! No tyle mniej wiecej uwag! katalizator zostanie przebity rura tej samej srednicy co wydech!
Apropos gdzie moge znalezc wyniki??? bo na sss.org.pl nie widze
1. To brak boczkow na drzwiach (w sumie to w ogole brak tapicerek)
ale tu mnie zastanawia jedna rzecz? Wiekszosc aut w PROFI nie miala tapicerki to nie wiem czemu oni byli w Profi! No ale mniejsza o to!
2. Druga sprawa to to ze bylismy na miejscu o 10.10 a zapisy byly do 9.30! To i tak fux ze w ogole dalo cos rade zrobic!!!
Dodam jeszcze ze na oryginalnym katalizatorze i poprzednim tez oryginalnym kolektorze czas byl przy 14.78! tak wiec nie bawcie sie w obcinannie oryginalnych kolektorow! Corsa miala przerobiony kolektor Lexmaula i niestety nie wyszlo to na dobre bo auto w ogole stracilo caly ciag. Poza tym jest wstawiny katalizator od golfa dlatego ze jest maly i sie miesci w tunelu... ale przez to ze jest mniejszy widocznie spaliny nie maja takiego ujscia jak przy duzym oryginalnym katalizatorze! No tyle mniej wiecej uwag! katalizator zostanie przebity rura tej samej srednicy co wydech!
Apropos gdzie moge znalezc wyniki??? bo na sss.org.pl nie widze