Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
juchol czyje to autko bo przecierz twoje jest na zdjęciu obok - to małe a ta furka kiedyś była na fotce obok ???????????? czyje to furadło i co siedzi pod maską i ile trzeba roboty żeby zrobić tak drzwi????????? opisy jak zawsze u Juchola są marne......... chlapnie paroma fotkami i nic więcej ...........prosze o szczegóły.
Hehe... zgadza sie moja corsa tez stoi obok! Co do drzwi - pierwsza sprawa to zostaly wyciete slupki i wspawana w nie rura celem wzmocnienia, bo jak wiadomo takie drzwi sporo warza! Druga sprawa byly zawiasy do drzwi... Zostaly zamowione u jakiegos tam rzemieslnika, ale po zalorzeniu od razu sie skrecily i byly do wyrzucenia! Postanowilismy (razem z moim kolega) ze przerobimy seryjne zawiasy! zostaly skrocone i odpowiednio dopasowane do ram (drzwi i slupek)... No i faktyznie - oryginalne sa najlepsze! Inna sprawa bylo optymalne dopasowanie silownika. I tu z pomoca przyszlo czasopismo Flash Opel Scene international (numer 10/2001) i tam na stronie 22 widac mniej wiecej jak to mozna zalozyc! Po kilku przymiarkach udalo sie! Jedyny zonk to wsiadanie i wysiadanie - trzeba uwazac na glowe (ale to jest kwestia przyzwyczajenia!) No to tyle mniej wiecej na temat drzwi!
Inne przerobki: Zostaly wspawane tylne nadkola od kadetta d i zostala podniesiona podloga z tylu, dlatego ze uklad wydechowy jest teraz na srodku! Inne kosmetyczne juz zmiany to zaspawana klapa, zamki itp...
Silnik: 2.0 8V (C20SEH) wersja 130 konna, pozatym zostal zalozony kolektor wydechowy lexmaula wraz z reszta ukladu wydechowego, oraz stozkowy filtr powietrza K&N...
Aktualnie trwaja prace nad wymiana dlowicy z walkiem, beda jescze polerowane kanaly i scinana glowka... Szacunkowa moc po zmianach: jakies 160 koni!
dobra... to ja sie biore za swoja... acha . .apropo zdiec mojego (ale przy tym wyzej to az wstyd wspominac) beda dopiero kolo wtorku.... cholera kolejne opuznienia... - tym razem brak aparatu!!! wry...
Jestem w szoku......... te drzwi zrobiły duże wrażenie..... chyba do Ciebie przyjade żeby takie sobie zrobić
P.S. Czemu ona jest na niemieckich blachach???
No wielki brat jest pod wrazeniem. Az sie mu micha ciecha od ucha do ucha, ze tak sie piknie robi. Oj to jest to co niedzwiadki lubia najbardziej - czyli zaczyna sie duzo dziac w CTM !!!
Jak ja bym chcial was wszystkich widziec na zlocie - zrobic fotek mase i pokazac sie ....nie tylko w necie
A tutaj cos na pokrzepienie i jezeli ktos ma jakis pomysl to sluze pomoca w dostarczeniu materialow.......na kazdy pomysl !!! http://www.tuningcorsa.de/
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
No niestety corsa nigdy nie bedzie polska! ((((( ale niebawem pojawi sie... tu chodzi o to ze za sama bude zaplacilem 80EURO.... a te cale przerobki kosztowaly ok 9000zl... i bedzie sprzedana w niemczech!
Przepraszam, gdzie jest admin, czy ktos moze tego pana palnac
Co za sprzedana ?!?!?! 9000 to i taknie jest najdrozsza corsa a w kraju wiec prosze mi tutaj nie paikowac tylko ew. dobrze sprzedac a juz sie brac za robienie takiej samej sobie !!
Co za temat z rana no....az musze sie przejsc bo sie zdenerwowalem
=JUHol= pisze:No niestety corsa nigdy nie bedzie polska! ((((( ale niebawem pojawi sie... tu chodzi o to ze za sama bude zaplacilem 80EURO.... a te cale przerobki kosztowaly ok 9000zl... i bedzie sprzedana w niemczech!
no tylko ja dobrze sprzedaj i rob swoja tak samo i normalnie bedzie wymiatal na kazdym zlocie
fabryk pisze:kazdy z nas widzi taka pierwszy raz
pozdr
Ekhmmm...... http://www.tuningcorsa.de/ kilku juz widzialo i jeszcze wiecej wam koparki opadna jak w koncu pojawi sie na necie co mam na dysku..... wypowiedziec sie moze na ten temat np. Gabson, ktory juz czesc stuff-u widzial
fabryk pisze:kazdy z nas widzi taka pierwszy raz
pozdr
Ekhmmm...... http://www.tuningcorsa.de/ kilku juz widzialo i jeszcze wiecej wam koparki opadna jak w koncu pojawi sie na necie co mam na dysku..... wypowiedziec sie moze na ten temat np. Gabson, ktory juz czesc stuff-u widzial