Do tych, ktorzy plany relizuja (przerobki pojazdow)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Do tych, ktorzy plany relizuja (przerobki pojazdow)

Post autor: Flipper »

Mam do tych, ktorzy realizuja swoje plany zwiazane z przerobkami swoich Cors o kilka rzeczy: Dokumentujcie swoje prace - od poczatku do konca - fotki, opis, czas, czesci, materialy, narzedzia uzyte, z czym sa problemy itp Zanim sie pokazecie publicznie na necie czy w gazecie (nie pije - przypadkiem rymuje no :-P ) DAJCIE MI ZNAC !

Teraz dlaczego tak. Jezeli chcecie aby CTM znalazl swoje miejsce w naszym swiecie tuningowym, a jest na najlepszej drodze do tego, jezeli chcecie byc czescia calosci, jezeli wogole zalezy wam na tworzeniu czegos wspanialego wspolnie z nami wszystkimi - pamietajcie, aby nie rzucac wszedzie gdzie sie da fotek. Ja wiem co to znaczy cieszyc sie swoim dzieckiem, ale spokoj owocuje i mozemy, rozmyslnie planujac takie premiery, zyskac tylko na tym.
Mozemy rozplanowac takie materialy i miec co miesiac swoja premiere w czasopismach, wortalach itp. Wszystko zalezy tylko od organizacji.

To tak na przykladzie Juhol'a, ktory sie ujawnil juz, ale jak was znam to takich niespodzianek bedzie coraz wiecej ..... wiec pliss.... komunikujmy sie i zrobmy razem troche pokazu w swiatku tuningowym ! :grin:
Ostatnio zmieniony 22 lip 2003, o 18:28 przez Flipper, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

DObrze gada.Polejcie mu :-D
To bardzo dobry pomysl.Nie dosc ze bedzie czym sie chwalic to jeszcze wiele ludzi skorzysta z pomyslow upiekszania naszych strzalek i dodawania im konikow
Bo CTM to jedna rodzina ... :lol:
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

to tak poniekad w temacie... spodziewam sie niebawem skonczyc z corsa... ostateczny termin to koniec lipca jak wroce z urlopu. ewentualnie poczatek sierpnia :)

fotek mam sporo, o materialach wiem wszystko, a opis tlusty opis to zaden problem :)
c20rsa, czlowieku meeen!
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

oczywiscie nie ma sprawy ja tez niedlugo juz skoncze prace troche jeszcze zostalo ale co niektorzy juz wiedza co mam zamiar robic:) bo i mysle ze juz sporo zrobilem ale pochale sie na koniec pozdraiam :oko: :oko: :oko: :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Rozkladajac premiery w czasie zyskamy tylko, a zainteresowani beda mogli jeszcze pr.podobnie WYBRAC gdzie chca zobaczyc opis skonczonej pracy. Mamy kontakt z wieloma czasopismami i wortalami :)23
Obrazek
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

eee... moze jestem troche nie wyspany i nie kumam za bardzo..ale nie rozumiem tego apelu :zakrecony:
dlaczego ktos nie ma umieszczac swoich fotek chwalic sie i wogole? przeciez w ten sposob wlasnie reprezentuje ctm i jezeli jest to w kilku miejscach to wiecej osob zobaczy.
flipper moze dokladniej przedstawisz o co chodzi ?
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Nie chce byc niemily i nie chcialem od poczatku wypowiadac sie w tej kwestii, ale jezeli juz zostalem sprowokowany.....

Zobacz sobie GT z Combolotem ...... widziales tam chociaz slowo o CTM ? :-(

Po za tym jezeli ktos ma dojscia dobre do roznych miejsc to ok, ale jezeli nie ma to moge pomoc....wszyscy mozemy......
Obrazek
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

ale tu nie chodzi o bycie milym lub nie :)
czy widze w GT slowo o ctm? nie. ale widze na combo naklejki ctm.
owszem, jesli kiedys przyjdzie mi do glowy pojawic sie w gazecie to zapytam znajomych roznych o dojscia, i napewno powiem o ctm, ale z tego co napisales wynika mniej wiecej tak:
"nie oglaszajcie sie w czasopismach bez wczesniejszego pozwolenia od kierownictwa".
wybacz ale tak to odbieram.

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Moze zle to napisalem bo nie o to chodzilo. Teraz odpowiedz sobie na proste pytanie drogi Pooh....... co to "kierownictwo" ma z tego, ze w bedzie o tym wczesniej wiedzialo?! :-?
Chodzi o to, ze moze pomoc (po to jest i cala idea w tym, zeby pomagac), a im wiecej o nas.....tym lepiej dla NAS !
My my my.....a jak nie "my" to po co wogole byc w klubie? Po co promowac idee trzymania sie razem?

Tak wracajac tylko do GT to wyobraz sobie, ze masz marne pojecie o Internecie.....3masz w reku GT i czytasz....myslisz, zrobie cos takiego, ale jedna jaskolka.... bedzie mi ciezko.....jak ktos zobaczy, ze jest o wiele wiecej takich osob, ktore kochaja te auta - o wiele lepiej bedzie nam wszystkim i tobie zabrac sie, wymienic poglady itp.....

Dlaczego chce wiedziec? Dlatego, ze co jakis czas ktos kto moze o takich rzeczach napisac daje mi znac, ze "szkoda, ze nie wiedzial wczesniej".... a dlaczego mamy zatrzymac sie na gorze od razu (o ile mozna tak nazwac GT w swiecie Tuningowym).....dlaczego nie zrobic wczesniej troche szumu idac od mniejszych "skladowych" swiata tuningowego (nie wymienie o czym pisze bo nie chce nikogo obrazic). Jest cos takiego, ze jak ukaze sie opis pojazdu w GT to NIKT nie chce go potem w necie opisac.....i tak nie trafia info o tym do ludzi, ktorzy (tak jak ja) sa uzaleznieni od netu....

Mam nadzieje, ze tym razem udalo mi sie wytlumaczyc o co mi chodzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

ok, teraz rozumiem juz wszystko :)
taki ze mnie maly glupiutki mis :-P :-D
pozdrawiam serdecznie
ps. to nie byl atak na ciebie..tak sobie przeczytalem co napisalem i nie chce zebys to tak odebral. poprostu lubie jak cos jest wyjasnione :)

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Ja tymbardziej sie ciesze, ze wyjasnilismy ta kwestie :)23

Ku chwale CTM, hip hip....... :-P :grin:
Obrazek
WoDzU
Nowy
Kontakt:

Post autor: WoDzU »

To moze zalatwimy jakies czasopismo do Kielc na zlot? Wydaje mi sie, ze takie wydarzenie jest godne zarejestrowania - zdjecia, opisy, wywiady, etc 8-)

Odpicujemy furki i w Kielcach zrobimy festiwal "premier" :zakrecony:

Co Wy na to szanowana braci klubowa?
Obrazek
Proud Member of:
CorsaTuningMasters #82
MG MotorSport Team Szczecin
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Ja jestem za tym, zeby wiecej osob sie ZAPISALO bo narazie to niewiele nas tam bedzie....jak bedzie wiecej osob ZDECYDOWANYCH NA 100% to bedzie i prasa....:)23
Da sie zalatwic....jeszcze inne sprawy tez, ale na razie nic o nich wam nie powiem......mafia wie :)23
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”