mam prosbe do uzytkownikow mieszkajacych w okolicy warszawy
chcialbym pozyczyc na kilka godzin wkladke filtra powietrza K&N do corsy 1.4 16v
jest mi ona potrzebna do badan na hamowni wiec nidlugo to potrwa ...
pozdrawiam
oj panie tuningowcu lepiej chyba bedzie stozekosman14 pisze:witam
mam prosbe do uzytkownikow mieszkajacych w okolicy warszawy
chcialbym pozyczyc na kilka godzin wkladke filtra powietrza K&N do corsy 1.4 16v
jest mi ona potrzebna do badan na hamowni wiec nidlugo to potrwa ...
pozdrawiam![]()
wkladka potrzebna mi po to zeby cobaczyc jak na te wszystkie filtry zaparuje sie hamownia po tym zabiegu juz nie bedzie watpliwosci pewnie co wybrac........norm4n pisze:mam takie pytanko: w gadacie o zwyklym (niezwyklym) filtrze powietrza czy stozku ??? rozni sie czyms seryjny od tych zwyklych (niezwyklych) (niestozkowatych ) ???? Sorx za glupie pytnaia , ale jesl ito by dalo troche wiecej mocy to z checia bym wymienil , ale stozka montowac nie bede , bo nie mam tyle kasy ;(
wkladka potrzebna mi po to zeby cobaczyc jak na te wszystkie filtry zaparuje sie hamownia po tym zabiegu juz nie bedzie watpliwosci pewnie co wybrac........norm4n pisze:mam takie pytanko: w gadacie o zwyklym (niezwyklym) filtrze powietrza czy stozku ??? rozni sie czyms seryjny od tych zwyklych (niezwyklych) (niestozkowatych ) ???? Sorx za glupie pytnaia , ale jesl ito by dalo troche wiecej mocy to z checia bym wymienil , ale stozka montowac nie bede , bo nie mam tyle kasy ;(
ej spoko raz rozumiemyosman14 pisze:wkladka potrzebna mi po to zeby cobaczyc jak na te wszystkie filtry zaparuje sie hamownia po tym zabiegu juz nie bedzie watpliwosci pewnie co wybrac........norm4n pisze:mam takie pytanko: w gadacie o zwyklym (niezwyklym) filtrze powietrza czy stozku ??? rozni sie czyms seryjny od tych zwyklych (niezwyklych) (niestozkowatych ) ???? Sorx za glupie pytnaia , ale jesl ito by dalo troche wiecej mocy to z checia bym wymienil , ale stozka montowac nie bede , bo nie mam tyle kasy ;(