Ta zielona chyba nie jest od nas.

Czy ktoś z was był już na filmie. Jakie wrażenia? Ja wybieram się w ten piątek.
W ten piątek będzie premiera w Poznaniu, ale CTM może liczyć tylko (niestety) na jedną corse (Flipper pisze:Pieknie, pieknie.......a moze ktos cos napisze o tym fakcie i mi posle - opublikujemy na stronce ? CTM w 2F2F
....a muzyczke juz kojarza na sajciku ?

to cos czesto uzyskuje sie w takis posob ze maluje sie element taka farba o specjalenj nazwie ktorej nie pamietamYAQB pisze:eeeeeeeeeeeeee ja chce takie cus co ma to to ladnie zielone)) Takie czarne ma rame drzwi pomiedzy szyby boczne przednie a tylnie !!!! GDZIEEE ???? No bo mysle, ze zwykla folia chyba to nie jest to.... ? Przynajmniej jak widzialem takie "patenty" to byly takie chropowate pewnie, zeby cos tam .... z jakiegos tworzywa ... HELP

Może chodzi Ci o folie ala carbon, które są do oklejania różnych rzeczy??YAQB pisze:Tylko kolega ma takie cus w CC. Z tym, ze on mi nie potrafi powiedziec skad to ma bo tak kupi juz "na" samochodzie i to jest ewidentnie cos przykejone a nie malowane .... buuuuu qrczaczki ......
No nic ....
Dzieki za odzew. Licze, ze ktos mi w koncu pomoze
Pozdro
Czekam czekam !!!!! BO jakos malowanie samochodu mi sie nie widzi !!! Uratujesz biedna dusze od mekSzwagier pisze:Ja mam cos takiego w swojej Strzale,bylo to oryginalnie,ale bede wymienial drzwi i w tych nowych tego nie ma.Kolega mnie poratowal i cos mi takiego dal.To jest taka nalepa.Zapytam go gdzie i za ile albo jak to sie nazywa i jak cos dam Ci znac na PW

A moze i prosciej, albo wrecz najprosciej! Tylko ja sie na tym nie bardzo znam, wiec dlatego pytam. Wyciac mam gdzie, kupic folie tez, wiec powinno sie udac. Dzieki!markos pisze:a nie prosciej isc do firmy robiacej wycinanki na ploterach i kupic gruba, matowa, czarna, chropowata folie na samochody? kosztuje grosze a efekt bardzo dobry. trzeba tylko rowniotko przyciac, wsunac pod uszczelke po jej uprzednim demontazu i z glowy. mialem tak w matizie, wygladalo bardzo fajnie i trzymalo sie bez zarzutu. zadna myjnia nie ruszyla.