umorzenie..sprawy
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
umorzenie..sprawy
z dniem dzisejszym zostala umorzona sprawa o wlam do mojej bryki, strata byla wyconiona na 3500 zl, i po uplywie ok. 30 dni wobec niewykrycia sprawcy policja olala sprawe, piekna ta nasza Polska
-
zawisza
- Świeżak
- Kontakt:
podobna sprawa
Właśnie! pół bólu to policja ale uzbezpieczyciel żeby był OK mam nadzieje że zobaczysz kase Czego Zycze bo 3 tyś piechotą niechodzą
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Ammm ... ja mialem to samo jakies 1/2 roku temu. Oczywiscie przyszlo pisemko ... najpiekniejsze bylo tam takie sformulowanie (z pamieci cytuje):
w zwiazku ze sprawa X, po przeprowadzeniu i wykorzystaniu !_WSZELKICH_! MOZLIWOSCI CZYNNOSCI OPERACYJNYCH I SLEDCZYCH sprawa zostaje umorzona bla bla bla ...
Wszystko slicznie .. w sumie nikt nie liczyl na to, ze cos to da (NIESTETY !! ;-( ) ale pisanie taki zdan to poprostu bylo malo powiedziec komiczne ...
W kazdym badz razie samochod byl dosc mocno wybebeszony w srodku, ale jakos wygalda, wiec co to znaczy taka "akcja"
Pozdrawiam
w zwiazku ze sprawa X, po przeprowadzeniu i wykorzystaniu !_WSZELKICH_! MOZLIWOSCI CZYNNOSCI OPERACYJNYCH I SLEDCZYCH sprawa zostaje umorzona bla bla bla ...
Wszystko slicznie .. w sumie nikt nie liczyl na to, ze cos to da (NIESTETY !! ;-( ) ale pisanie taki zdan to poprostu bylo malo powiedziec komiczne ...
W kazdym badz razie samochod byl dosc mocno wybebeszony w srodku, ale jakos wygalda, wiec co to znaczy taka "akcja"
Pozdrawiam
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zgloszenie do ubezpieczyciela jest nieoplacalne, traci sie wszystkie znizki a i tak pewnie nei wyplaca... bo nie stal na parkingu strzezonym, blablabla.. realia sa powalajace czasem. zadna sprawa, ktora skierowalem do policji (a bylo ich 5) nie zostala rozwiazana w jakis rozsadny sposob, tylko umorzona. nie nalezy liczyc na jakiekolwiek inne pisemko od pal..

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
No tutaj to sie nei zgodze. Zgloszenie szkody nie powoduje jeszcze straty znizki. Dopiero jak szkode "skasujesz" czyli odbierzesz kase to jest to odnotowywane i wtedy nastepuje "degradacja". W moim przypadku nie bylo zadnych problemow z odszkodowaniem, raczej byla kwetia "oplacalnosci" tej operacji dla mnie (dokladnie to ojca, na ktorego jest polisa).!markos pisze:zgloszenie do ubezpieczyciela jest nieoplacalne, traci sie wszystkie znizki a i tak pewnie nei wyplaca... bo nie stal na parkingu strzezonym, blablabla.. realia sa powalajace czasem..