A wiec ...pierwsze co jeszcze bede w niej zmienial to spawanie klapy, ktorego tu jeszcze brakuje...dojda jeszcze niebieskie neonki i na przyszle wakacje razem z zgubkiem wkladamy 2.0
Corsa balta zmienila wlasciciela! :)))
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
michalm
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Corsa balta zmienila wlasciciela! :)))
No wlasnie kupilem od Balta Corsiawke....
A wiec ...pierwsze co jeszcze bede w niej zmienial to spawanie klapy, ktorego tu jeszcze brakuje...dojda jeszcze niebieskie neonki i na przyszle wakacje razem z zgubkiem wkladamy 2.0
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Hmm ... szkoda, że dziś do nas nie dojechałeś ... trzeba czasami looknać czy nie potrzebaby zatankować
Mam nadzieje, iż następnym razem będzie lepiej 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Skonczyl sie gaz w Corsi a jak zapalila na benzynie to przy wiekszych obrotach gaslam i na stacje gazowa bylo kilka kilosow i Michal jechal wlasnie te kilka kilosow z predkoscia 10-15 km/h, normalnie rowerami by go lykali jak by chcieli, co ja pisze jakimi rowerami, na piechote
ale byly jaja...i w szoku troche tez byl hehe..juz nie wspominam o...
A i Sierak dzieki za linke, ale okazala sie zbedna, bo w Blue Corsi nie ma z przodu wcale haka...dzisiaj pod M1 Ci ja przywioze z powrotem.
A i Sierak dzieki za linke, ale okazala sie zbedna, bo w Blue Corsi nie ma z przodu wcale haka...dzisiaj pod M1 Ci ja przywioze z powrotem.
-
fabryk
- Nowy
- Kontakt:
a gdzie teraz corsa miezska na ursynowie???
jak tak to jest Nas coraz wiecej
i jak bede smigal po ursynowie to juz bede obserwowal nie tylko zgubka na parkingu przy KENIE
pozdrawiam
jak tak to jest Nas coraz wiecej
i jak bede smigal po ursynowie to juz bede obserwowal nie tylko zgubka na parkingu przy KENIE
pozdrawiam
fabryk CTM#194 powered by Bariera Dzwieku